Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 24. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 24. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Iako strpljenje nije vaša jača strana, ono stupa na scenu. Svesni ste da do cilja možete doći samo polako, ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To vam neće teško pasti, s obzirom na to da volite novac. Žene Ovnovi mogu imati emotivnih problema ukoliko vezu ne grade na poverenju.

21.04 – 20.05. BIK

Razočaranja vas očekuju sa više strana, jer sve idealizujete. Nepažnjom možete postati žrtva prevare. Ako se radi o poslu, to ćete nekako podneti, ali ako je ljubav u pitanju, tu su stvari malo komplikovanije. Većinu Bikova nije prevario partner, već to što su ga idealizovali. Nalaze se u emotivnoj zabludi! Problem je subjektivan i, na sreću, prolazan.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Blizanci rešavaju ljubavne probleme. Partner je učinio svoj deo obaveza, a sada je potez na vama. Kad bi prazna obećanja mogla da reše situaciju! Pošto u ljubavnoj zajednici očigledno prilično loše funkcionišete, otputujte negde, makar na kratko. Možda ćete pronaći adekvatno rešenje. Pašće vam kamen sa srca.

21.06 – 20.07. RAK

Okolina misli da ukoliko ćutite i trpite nemate problema, ali nije baš tako. Trenutno je osvetljeno finansijsko stanje. Ono je danas prilično alarmantno. Nikome nije u toj meri potrebna materijalna sigurnost kao vama, možda i više od emotivne. Razmišljate o dodatnom izvoru prihoda. Ne brinite, sam će vam se ukazati.

21.07 – 21.08. LAV

Romantično raspoloženje i erotska imaginacija današnji dan čine specifičnim. Čeznete za osobom koja je negde daleko, možda na drugom kontinentu. Savetuje se da pozitivne misli usmerite na one koji su sa vama svakodnevno. Oni bar ne traže nikakvu garanciju. Sa njima znate na čemu ste!

22.08 – 22.09. DEVICA

Trenutno je u prvom planu problem nervne prirode. Za sve što se ne odvija po planu krivite druge, a da pri tome niste svesni svog dela odgovornosti. Pokušajte da unesete bar malo svežine u porodičnu atmosferu, koja je postala prilično siva. Dosada je svakodnevna pojava. Lakše ćete disati.

23.09 – 22.10. VAGA

Imali ste mnogo problema. Pomislili ste da je mukama došao kraj, ali imate utisak da tek sada nastupaju glavni problemi. Tiču se ljubavi i prijateljstva. Sa sebi svojstvenim idealizmom gradili ste međuljudske odnose, pa je razočaranje koje je usledilo posledica odsutstva smisla za realnost. Izbegavajte bavljenje politikom. Uživajte u zagrljaju voljene osobe. Novčani dobitak.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Poslovna situacija je pod strogom kontrolom. Na scenu stupa izrazita napetost kad je ljubav u pitanju. Nalazite se u haotičnom, ali, na svu sreću, prolaznom stanju. Kad biste mogli da utičete na razvoj emotivnih odnosa kao što to činite na planu posla, gde bi vam bio kraj! Razmislite o tome.

23.11 – 20.12. STRELAC

I dalje se osećate umorno. Kod nekih pripadnika ovog znaka posredi je konkretna fizička smetnja, dok je kod većine Strelaca bolest psihosomatske prirode. Oduda i svi nesporazumi sa okolinom. Savetuje se da veliko spremanje počnete od svog praga. Za početak, razmislite o zdravijem načinu života i okrenite se partneru.

21.12 – 19.01. JARAC

Ako nastavite da se nervirate, možete imati ozbiljnije probleme. Iako je vaš organizam zdrav, nervoza mu i te kako smeta. Zato udahnite duboko i pokušajte da se smirite. Kad god osetite tenziju, ravnomerno dišite kako biste se opustili. Budite tolerantniji u komunikaciji, naročito sa ukućanima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto su nezaboravni trenuci za vama, suočavate se sa surovom stvarnošću. Ona vam sada izgleda do te mere nepovoljna da vam se čini da vam samo visprenost pomaže da sačuvate zdrav razum. Pošto problem ne rešavate, već ga na izvesno vreme prolongirate, to se odražava na nezadovoljstvo. Morate biti odlučniji i navići se na stvarnost.

19.02 – 20.03. RIBE

Taman se priviknete na nešto, kad to mora da se menja. Nije vam lako. Niste sposobni da lako podnosite promene, ali situacija od vas to neprestano zahteva. Očekuje vas poslovni uspeh, praćen finansijskim. Još uvek se ne usuđujete da rešite emotivnu situaciju. Možda vam neizvesnost odgovara.

OSTAVI KOMENTAR