Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 23. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 23. maj 2013. godine

SHARE

Race For Life Promotional Launch

30. rođendan danas proslavlja engleska pevačica Heidi Range (Sugababes).

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Lako uzbuđenje potiče od planiranja izvesnog putovanja. Zebnja u srcu s njim u vezi zaista je opravdana, jer je posledica neraščišćenih stvari. Funkcionišete preosetljivo u raznim vidovima komunikacije, pa lako možete doći u situaciju da prasnete. To se ne savetuje. Radujte se “bliskom susretu”.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ko o čemu, vi o ljubavi. Pošto ste na tom planu trenutno slabi, okrenite se pametnijim stvarima od kojih imate konkretne koristi. Usmerite se na ono na šta možete uticati, a usijane glave ostavite za dokolicu. Imate vi pametnija posla. Pohrlite u susret uspehu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sa nekim ko je daleko od vas uspostavljate dobar mentalni kontakt. To se zove telepatija. Ukoliko vam se dotična osoba ne javi, pozovite vi nju. Znači da ste je poželeli. Pošto vam se dešavaju neplanirane stvari, mogući su talasi blage nervoze, možda “slatke”?!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pred vama je uzbudljiv dan u kom pokušavate da funkcionišete više emocijama nego razumom. Odluke neće biti baš ispravne, pa ne prenagljujte sa njihovim donošenjem, već se strpite izvesno vreme. Potrebno vam je mnogo mudrosti i zdravog razuma kako biste savladali sve zamke i uzeli stvari u svoje ruke.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Biće problema ukoliko voljeno biće na strasti ne uzvrati istom merom. Preosetljivost i loše zdravlje, prvenstveno psihičko, lakše će prebroditi žene. Muškarci Lavovi su, iako se nazivaju jačim polom, samo na prvi pogled jači. U suštini su ranjivi i potrebna im je čvrsta ženska ruka da ih vodi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko kolege budu želele da vas isprovociraju, nemojte im priuštiti to zadovoljstvo. Ne spuštajte se na niži nivo, jer ćete kasnije teško moći da se vratite na sadašnje pozicije, a o napredovanju da i ne govorimo. Treba da gledate svoja posla i pokušate da ublažite nalet nervoze i nezadovoljstva.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pod uslovom da shvatite suštinu, imaćete šansu da uživate. Ali ukoliko počnete da zadajete sebi pitanja u stilu “šta bi bilo kad bi bilo” – slaba vajda. Samo ćete se nervirati. Nadajmo se da ste se odlučili za bolju varijantu. Voljena osoba vas podržava. Podržite i vi nju jer ste udruženi jači.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Na momente izlazite iz stanja letargije. Hvatate se u koštac sa praktičnim stvarima. Svesni činjenice da je problem dugoročnije prirode i da na njega ne možete uticati, smirili ste se i čekate. Još ukoliko ste poslušali nečiji savet i pročitali između redova… Teško, jer su Škorpije neurotične, pa slušaju samo sebe.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Partnerska prepucavanja u kombinaciji sa novom ljubavlju. Šta se to sa vama dešava? Zbog čega toliko histerije oko stvari koje su do te mere proste da se zbog njih ne vredi opterećivati? U takvom stanju ne samo da ne pomažete njihovom rešavanju nego i odmažete.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Odolevate izazovima. Uporno i odlučno istrajavate na svim frontovima. Preosetljivost i osećaj da vas niko ne razume samo je subjektivan – plod vaše uobrazilje. Svi vas zapravo vole i razumeju, samo to teško dopire do vašeg srca. Morate ga zagrejati. Ne očajavajte. Situacija je dugoročna i zahteva strpljenje, koje vi i te kako imate.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Blagi talasi nervoze biće u startu ugašeni. Bavite se sportom ili hobijem. Oni najsretniji pripadnici znaka smirenje nalaze u novoj strasnoj ljubavnoj vezi. Umetnički orijentisane Vodolije izuzetno su kreativne. Kao što vidite, sve zavisi od pozicija. Ludo se zabavljate.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Moć imaginacije je pojačana, pa uz njenu pomoć pokušavate da dođete do odgovora. Pošto vas udaljavanje od realnosti samo koči, valja se osloniti na realne činjenice i potražiti savet adekvatne osobe. U konkretnom slučaju, okrenite se praktičnim naučnim ostvarenjima i mernim instrumentima.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR