Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 23. decembar 2010.

Tvoje zvezde za četvrtak, 23. decembar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste po prirodi perfekcionista, konstantno ste nezadovoljni postignutim i stremite ka višem cilju, što može biti i dobro i loše. Najbolje bi bilo da se okrenete pre svega hobiju, kako biste se opustili. Na svu sreću, imate bezbroj interesovanja. Poželjna je i fizička aktivnost, makar to bilo i pešačenje.

21.04 – 20.05. BIK

Bikovi uživaju u udobnosti i udružuju se sa ljudima sličnih interesovanja. Fantastično se osećaju, pa su upravo zato i prilagodljivi i predusretljivi. Pošto su tako slatki i ljupki, niko ne može da odoli njihovim čarima. Ili ste u fazi novog zaljubljivanja, ili u fazi pomirenja. O čemu god da se radi – nije loše

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Niste objektivni u pogledu ličnih interesa. Partnera ste već detaljno analizirali, tražeći najmanji povod da se sa njim posvađate. Ako vam ne odgovara, zapitajte se da li nešto možete učiniti kako biste vezu popravili, ili pak odlučite da promenite sebe. Sve je bolje nego trenutno osećanje neizvesnosti.

21.06 – 20.07. RAK

Očekuje vas uspešan dan u svakom pogledu – čak i u finansijskom. Posao i ljubav već ste sredili, ali se što se finansija tiče već duže vreme se spotičete. Na volšeban način se nazire izlaz iz ovog naoko nerešivog problema. Morate se unapred obezbediti i za crne dane. Ljubav cveta.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi nisu navikli na štednju. Novac im, između ostalog, služi i da fasciniraju okolinu. Sujeta je izražena kod svih horoskopskih znaka, ali kod Lavova posebno. Situacija zahteva štednju, nove investicije i skromnost. To vam teško pada, ali se morate nekako prilagoditi okolnostima. Mogući su zdravstveni problemi. Neka vas oni ne obeshrabre. Više vitamina.

22.08 – 22.09. DEVICA

Iskrsli su emotivni problemi. Da li ste nezadovoljni partnerom ili samim sobom – zavisi od pojedinačnog slučaja. Tek, sve što uradite neće pomoći da savladate unutrašnji nemir. Stoga ne preduzimajte značajne poteze. Stara ljubav bi, zamislite, htela da obnovite vezu. Niste u dilemi, jer ste sa njom odavno raskrstili.

23.09 – 22.10. VAGA

Drage Vage, uživajte kao što samo vi znate. Niste baš orne kad su neadekvatni izazovi u pitanju, ali pošto današnja situacija obećava lud provod, fenomenalno raspoloženje i maksimalnu toleranciju – iskoristite svaki trenutak. Shvatite da partner nije dežurni krivac. Dokle će da vas obuzima ta ideja?

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nervirate se jer su pred vama zadaci koji kao takvi iziskuju žrtve, a vi niste spremni da bilo šta žrtvujete. Ipak, ako imate u vidu konačnu realizaciju i konkretne plodove, biće vam lakše da ulažete i date sve od sebe kako biste posle uživali. Budite prema sebi objektivni i shvatite da se ništa ne može postići bez truda i odricanja.

23.11 – 20.12. STRELAC

U posebnom ste psihičkom stanju, pa je moguć visok stepen unutrašnje spoznaje i opažanja. Zapljusnuo vas je talas duhovnog buđenja i sveopšte ljubavi. Partner vam svojim problemima pomalo odvlači pažnju. Želite da mu nesebično pomognete. Pošto različito razmišljate, ništa time ne možete postići.

21.12 – 19.01. JARAC

Pucate od snage i želje da rešite probleme, ali vam se nikako ne da. Ovan iz bliže okoline zadaje vam samo nove i nove zadatke. Taman savladate jedan, kad on smisli novi. Nadajmo se da ćete uspeti da mu protivrečite, jer ako nastavite da budete pokorni, ozbiljnije ćete se razboleti. Ne raspravljajte se!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Izuzetno povoljan dan za razne špekulacije i finansijske transakcije. Iskoristite pravi momenat da “obrnete” novac i u nešto investirate. Priznanje koje dobijate potencira stanje optimizma i sreće. I partner je uspeo da koriguje ponašanje, pa “gugučete” u duetu. Dobro se osećate i zadovoljni ste.

19.02 – 20.03. RIBE

Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za vaš bezrazložni osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete i od tih događaja imati koristi, jer vas nagone na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što bi trebalo. Ako želite da se sačuvate, napravite distancu.

OSTAVI KOMENTAR