Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 22. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 22. avgust 2013. godine

SHARE

Backstreet Boys Honored On The Hollywood Walk Of Fame

Svoj 40. rođendan danas proslavlja Howie Dorough, član slavnog benda Backstreet Boys!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko budete donosili nepromišljene odluke, lako se možete kajati. Potrudite se da svoju emotivnu situaciju iskristališete, kako ne biste zapali u prethodnu grešku. Taman ste se oporavili od jednog neuspeha, pa se ne savetuje nov. Razmislite pre nego što povučete potez.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Lako se može dogoditi ono što očekujete: da se zaljubite. Nije bitno da li ćete konkretizovati vezu, bitno je da se lepo osećate. U takvom stanju ste bezazleni, veseli, srećni. Niko ne ume da voli na prvi pogled kao vi. Čim se veza ustali, nastanu i problemi. Maštanja o ljubavi!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odličan dan, nema šta! Sve vam ide od ruke, dobro se osećate, a da za to nema konkretnih razloga. Iskoristite kratak priliv pozitivnih vibracija da završite poslove koji duže vreme stagniraju. Savetuju se optimizam u odnosu na tekući problem.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Mnogi od vas očekuju nemoguće. Pošto ste iscrpljeni, premoreni i blago haotični, pokušajte da druge stavite na svoje mesto. U tome morate biti nemilosrdni ako želite da imate duševni mir. U protivnom ćete loše proći.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Iako na prvi pogled delujete smireno, hoćete da puknete od besa. Izvesna situacija vas je izbacila iz takta. Bolje bi bilo da se nezadovoljstva oslobodite, jer u protivnom možete imati zdravstvenih problema. Za sada su ugroženi srce i nervi. Učinite nešto za svoju dušu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nastupilo je olakšanje. Pošto problem u potpunosti nije rešen, morate biti strpljivi i uporni. Rešavate da iz korena menjate ponašanje i posvetite pažnju zdravlju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Kad nešto naumite, nema te sile koja vas u tome može sprečiti. Budite razumni i manje tvrdoglavi ako želite da se stvari odvijaju po planu. Dugo ste brinuli tuđu brigu, a sad je došlo vreme da se posvetite sebi i rešavanju zdravstvenog problema. Budite optimista.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U dobroj ste formi i na pragu da okončate nešto što ste davno započeli. Kad bi sve bilo tako glatko, bila bi pesma. Ovako, ostaje vam da i dalje mučite muku sa živcima i partnerom. On pomalo izmiče kontroli.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Razočaranja koja doživljavate samo su posledica idealističkog pogleda na život. Morate biti oštroumniji u proceni ljudi i okolnosti, jer možete postati žrtva mahinacija nedobronamernih osoba. I dalje vam se sreća smeši u umetnosti, dok problemi vrebaju na materijalnom planu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ako želite nešto da postignete na ličnom planu, nemojte sedeti skrštenih ruku. Morate preuzeti sudbinu u svoje ruke. U rešavanju sopstvenih problema imate blokade. Ništa neće doći samo od sebe. Više se angažujte.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Moguće su iznenadne ljubavne dogodovštine; sve u vašem stilu, sa puno spontanosti, finesa i veština u ljubavnom osvajanju. Nude se i mogućnosti za umetnički razvoj, pa se savetuje da ih maksimalno iskoristite. Neka vas ne iznenade problemi hormonalne prirode.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Slobodne trenutke provodite u porodičnom krugu. Iako su evidentni troškovi, ovih dana ćete biti srećne ruke. Sama je sudbina htela da vam sve u konkretnoj situaciji teče glatko. Dugo ste bili u emotivnoj zabludi, ali ste stekli pouke za budućnost.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR