Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 21. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 21. mart 2013. godine

SHARE

null

33. rođendan danas proslavlja nekad najbolji fudbaler sveta, Ronaldinho.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Narednih dana možete se nadati napretku. Skloni ste optimizmu, puni ste elana, dobrog zdravlja i ljubavi kojom vas obasipaju članovi porodice. Ukoliko se to ne dešava, sami ste krivi. Razmislite gde grešite. Ne treba da gubite vreme na sporedne stvari. Ipak, treba se čuvati svake vrste preterivanja, posebno u hrani i piću. Uživajte!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ušli ste u fazu prosperiteta isključivo zahvaljujući sopstvenim zalaganjima. Ništa vam nije palo s neba. Iako se može dogoditi da neki poslovi kasne, ne očajavajte. Sve se odvija po unapred zacrtanom redosledu. Emocije prikrivate, što može dovesti do problema u vezi. Uzalud pokušavate da vladate voljenom osobom, jer je već zauzela čvrste pozicije, pa se morate sa tom činjenicom suočiti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto imate običaj da se preterano iscrpljujete, nervno i energetski, možete imati problema. Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Vi ćete sa lakoćom, tek kad se smirite, odraditi sve poslove, pa čak i dobiti novac. Rizik će se isplatiti. Čuvajte se povreda. Ukoliko precenite vlastite mogućnosti i radite više nego što možete da izdržite, moguća je nervoza, napetost i razdražljivost.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Bićete u situaciji da pomažete drugima, rečima ili delom. Pošto imate potrebu za nezavisnošću, smetaće vam osobe koje se petljaju ne samo u vaše poslove već i u vašu privatnost. Obilje ideja koristite na adekvatan način. Od nečega s pravom puno očekujete. Pošto osobe rođene u ovom naizgled naivnom znaku umeju na vreme da predosete opasnost, ne treba da brinete ni zbog čega.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sreću ćete postići ako se okrenete različitim segmentima života – sportu, rekreaciji, partneru. Lavovi danas previše razmišljaju o ljubavi, možda više nego što imaju osnova za to. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Bavljenje umetnošću još više potencira ionako dobro raspoloženje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je izuzetno kreativan i uspešan dan u svakom pogledu. Posebno će vas obradovati materijalni dobitak, koji ste dugo očekivali. Pošto preterujete sa poslom i u njega ulažete puno snage, krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Niste ni svesni koliko ste srećni, ali morate raditi na nekim osobinama koje se tiču strpljivosti, pa ćete uspeti. I sami znate da do sredine aprila neke stvari neće ići željenim tempom. Važno je da sve funkcioniše. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti ili besa. Izbegavajte sukobe sa partnerom, jer ćete iz njih izaći kao poražena strana.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto ste po prirodi sumnjičavi, krijete ljubomoru i pravite ispade. Od partnera očekujete vernost. Ništa novo. Pošto je pojačana sklonost ka popularnosti, ljubavi i umetnosti – bacite im se u susret. Rezultati će biti zapanjujući.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Prija vam timski rad. Uspešan period se nastavlja. Opasnost od povreda, posebno u saobraćaju, trenutno je pojačana, tako da se savetuje oprez. Iako ne izgledate kao neko ko se da lako prevariti, možete postati nečija žrtva.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Emocije potiskujete, a od prolaznih problema sa partnerom bez razloga pravite dramu. Nije sve tako crno, prestanite da paničite. Trenutno niste u stanju da o događajima trezveno razmišljate, pa ih ostavite za drugo vreme. Prija vam samoća i rad u izolaciji. Okrenite se hobiju i onom od čega imate direktne koristi, ali i druženju sa prijateljima. Biće prilike za napredovanje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neplanirani događaji na planu ljubavi i seksa. Normalno, pozitivni. Problem može da nastupi jedino u slučaju da partner počne da pravi planove na duge staze i da u njih ubacuje vas. Uplašićete se mogućnosti da budete zarobljeni. Možda to i nije tako loše? Razmislite.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nude vam se odlične šanse za razvoj mentalnih i fizičkih sposobnosti. Koliko ćete uspeti da ih iskoristite – diskutabilno je. Samo ukoliko budete aktivni i shvatite šta hoćete, možete se nečemu nadati. Period je povoljan za pisce, vizionare, ali ne i za špekulante. Na vama je da odaberete put. Svim Ribama savetuje se oprez u saobraćaju, ali i mogućim prevarama sa strane.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR