Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 21. jun 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 21. jun 2012. godine

SHARE

26. rođendan danas slavi pevačica Lana Del Rey.

21.03 – 20.04. OVAN

Iako strpljenje nije jača strana vašeg karaktera, sada stupa na scenu. Svesni ste da do cilja možete doći samo polako ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To vam neće teško pasti, s obzirom na to da volite novac. Mogući su psihosomatski problemi vezani za enormno konzumiranje hrane, ali i dodatna uzbuđenja unutar porodice. Preterujete sa emotivnim izlivima, ali šta da se radi. Ovan ste, zar ne?

21.04 – 20.05. BIK

Potreba za druženjem postoji, ali ukoliko ne napravite selekciju, javiće se nervoza i osećanje da ste na izvestan način zloupotrebljeni. Morate staviti na vagu šta zapravo hoćete, preispitati prijatelje, jer mnogi kojima poklanjate pažnju to definitivno ne zaslužuju. Krivica leži u lošoj proceni, i to sa vaše strane.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Imaginativna snaga je jaka, pa se savetuje bavljenje raznim vrstama umetnosti. Na taj način ćete preduprediti greške na materijalnom nivou. Otvorite četvore oči.

21.06 – 20.07. RAK

Okolina misli da, pošto ćutite i trpite, nemate problema. Niko ne shvata vaše dostojanstveno držanje u kriznim situacijama. Trenutno je suviše osvetljeno finansijsko stanje.

21.07 – 21.08. LAV

Brzo uviđate grešku i pokušavate da se spasete. Pošto su evidentne neplanirane nezgode koje zahtevaju brzo prilagođavanje, shodno tome se i ponašate. Sa partnerom je poželjno umeti ćutati. Prazne reči samo kvare odnos.

22.08 – 22.09. DEVICA

U fazi ste izuzetno uspešne aktivnosti; to posebno važi za one pripadnike znaka koji se bave pisanjem i kreativnim radom. U ljubavi zastranjujete, jer živite u svetu mašte i ideala. Kad uvidite da je osoba pored vas od krvi i mesa, sa više mana nego što ste pretpostavili, bićete pomalo razočarani. Što pre – to bolje.

23.09 – 22.10. VAGA

Kao po običaju, idealistički ste raspoloženi i u težnji za perfekcijom upadate u razne greške. Nervni sistem trpi. To je jače od vas, ali ima leka, te ga potražite. Zdravstveni problemi su delimično rezultat neadekvatnog ponašanja u porodici i pogrešne komunikacije. Preispitajte svoje postupke.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Osećate snažnu potrebu za senzacijom i shodno tome činite sve kako biste okolinu šokirali. Kad postignete cilj i sa svima se posvađate, pokušaćete da na gradite nove odnose. To teško podnose navodne žrtve. Možete biti eliminisani iz njihovog okruženja.

23.11 – 20.12. STRELAC

Kod vas su prisutni ljubav prema istini, otvorenost i poštenje, pa se čudite kad nešto krene naopako. Bićete u situaciji da jasno razgraničite dobro od zla, tako da vam je savest mirna. Blaga nervoza je posledica vašeg koleričnog temperamenta. I pored svega, uspeh!

21.12 – 19.01. JARAC

Problemi se javljaju u vidu povreda, operacija i susreta sa uniformisanim licima. Ukoliko se danas ništa ne desi, budite mirni, jer će planetarni aspekti prestati da deluju. Doza opreza ne može da škodi.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Funkcionišete u stanju jake emotivne napetosti. Razdražljivi ste usled bolesti ili nepovoljnih događaja. Pošto se radi o normalnim pojavama, shvatite ih kao sastavni deo života i ne pravite dodatnu dramu. Zbog nečega ćete morati da smanjite potrošačke apetite i počnete sa štednjom.

19.02 – 20.03. RIBE

Sa maštom nemate problema. Ona je bujna, ali nikako da krenete u akciju i nešto od onoga što vam se mota po glavi realizujete. Mali broj pripadnika znaka uspeće štošta da realizuje. Ostali moraju još dugo da preispituju sopstveno ponašanje i potraže odgovor.

OSTAVI KOMENTAR