Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 21. april 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 21. april 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je legendarni roker, Iggy Pop.

21.03 – 20.04. OVAN

Zbog čega ste napeti? Stvari su tek počele da se odmotavaju, pa nemate razloga za strahove. Treba korigovati preteranu okrenutost sebi; ona je kod vas jača nego što bi trebalo da bude. Ako vas partner nabedi da ste egoista – u pravu je. Skratite jezik, jer vas može dovesti u neugodnu situaciju. Više šetajte.

21.04 – 20.05. BIK

Trenutno ćete ceniti sve stvari koje daju praktične rezultate. Shvatate da se od praznih priča ne živi i krećete u biznis. Novac bi trebalo da vam popravi raspoloženje i napuni džepove. Morate biti galantniji pri trošenju novca ukoliko želite da ga stalno imate. Reč je o energiji koja zahteva kruženje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Bićete u prilici da pretresate tuđe probleme i delite savete. To je odličan način da prikrijete sopstvene slabosti. Veći priliv novca će vam popraviti raspoloženje, ali će vas i baciti u razmišljanja o tome kako da ga pametno investirate. Najbolje bi bilo da ga galantno potrošite na druge. Treba biti i darežljiv.

21.06 – 20.07. RAK

Svi današnji postupci baziraju se na razumu. Prilično ste sebični kada je reč o prijateljima, ili vas oni tako doživljavaju. U svakom slučaju, nemate vremena za gluposti i prazne priče. Pošto ste trenutno preosetljivi i ranjivi, budite oprezni u druženjima, ali i u saobraćaju. Moguće su povrede. Zato budite pažljivi i sve će biti u redu.

21.07 – 21.08. LAV

Trenutno vam je do karijere stalo više nego do ljubavi. Kad bolje razmislite, stalo vam je i do ljubavi, ali… Organizatorskim sposobnostima i akcijom zasenićete konkurenciju, ako je uopšte imate. Treba voditi računa o tome da sve radite legalno i da izbegavate mahinacije. Neka neugodno iskustvo bude opomena.

22.08 – 22.09. DEVICA

Mnoge Device rešavaju životna pitanja na koja su dugo čekale. Da li se radi o stručnom usavršavanju ili značajnom putovanju u inostranstvo – u svakom slučaju, uspećete. Finansijski dobitak je rezultat dugotrajnog mukotrpnog rada. Iako ste od njega digli ruke, on dolazi. Mogući su familijarni problemi.

23.09 – 22.10. VAGA

Izuzetno povoljan period za trgovinu nekretninama ukoliko se tim poslom bavite ili ukoliko nekretnine imate. Radićete isključivo stvari za koje ste motivisani. Ništa osim toga vas ne interesuje. Ukoliko imate zdravstvenih problema, slaba tačka su pluća. Smanjite dozu cigareta i više vremena provodite na svežem vazduhu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Odličan dan za bavljenje poslom koji se odvija pred očima javnosti, psihologijom i pravom. Sa partnerom pokušavate da se usaglasite. Pod uslovom da niste preterali, uspećete. Pošto nije povoljan dan za potpisivanje ugovora i sudske sporove, imajte to na umu. Razumni ste više nego obično.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ispostavlja se da imate više posla nego što ste mislili. Morate biti temeljniji, jer ukoliko se bacite na nekoliko različitih strana, nećete sve dobro uraditi. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode, pa najverovatnije nemaju fizički uzrok. Za početak, obratite pažnju na pravilnu ishranu.

21.12 – 19.01. JARAC

Kreativni ste i, ukoliko prilike to dozvoljavaju, imaćete uspeha. Okruženje možda ne ispunjava vaše skromne zahteve za nežnošću, pa je bavljenje umetnošću spas. Zapitajte se odakle netrpeljivost nekih saradnika prema vama. Doživljavaju vas kao uobraženu i tvrdoglavu osobu. Da li su u pravu?

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nervirate se i napeti ste bez razloga. Izađite iz kuće i idite bilo kud, jer je važno promeniti ambijent. Partner ne ispunjava očekivanja, teško se miri sa vašim postupcima, pa otuda blaži sukobi. Morate biti uredniji, i to ne samo na planu poslova. Unesite više reda i rutine u svakodnevni život ukoliko želite da budete zdraviji.

19.02 – 20.03. RIBE

Nemiran duh zahteva akciju, ali imate osećaj kao da vas nešto blokira. Trgnite se, krenite u život, jer vas očekuju lepe stvari. Dan je povoljan za sve imaginacijom nadarene pripadnike znaka. Koja Riba to nije? Problem za većinu Riba jeste u tome što naprosto nemaju jasan cilj pred sobom. Pa, nađite ga!

OSTAVI KOMENTAR