Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 20. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 20. septembar 2012. godine

SHARE

64. rođendan danas proslavlja George R.R. Martin, autor serijala knjiga “Igra prestola”.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto je opasnost od toga da sebe precenite u fizičkom smislu velika, budite štedljivi sa ulaganjem napora. Dobro promislite o tome šta je vredno pažnje i zbog čega se vredi žrtvovati. Sve drugorazredne stvari svedite na razumnu meru. Izbegavajte sukobe koliko god je moguće. Samo ćete sebi naneti bol, a ništa nećete rešiti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Savetuje se krajnji oprez, i to iz više razloga. Opasnost od povreda, agresivnog ponašanja okoline i mnoge druge zamke – danas treba izbegavati. Ukoliko neke stvari znate, biće vam lakše da se koncentrišete i samim tim se ništa loše ne može dogoditi. U protivnom, samo komplikujete život.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Inventivnost i brzo delovanje u određenoj situaciji pomoći ći vam da odlično funkcionišete. Pošto ćete uložiti maksimum mentalne energije u savladavanje problema, moguća je nervoza. Savetuje se da pojačanu intuiciju osluškujete i pravilno je usmeravate. Ne traćite je.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Potreba za ljubavlju zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, bićete potišteni i nervozni. Pokušajte da budete svesni lepote svakog trenutka. Prihvatite podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatate ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Pravite planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svakog čuda – tri dana dosta. Kad vam je dobro, primirite se i očekujete da to stanje večito traje. Pošto je to nemoguće, u fazi ste tihe patnje i potisnutih nezadovoljstava. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Imaginativne snage su u igri, što je dobro za umetnost, život u svetu mašte i ideala, a loše za praktičan život. Ukoliko to znate, izbeći ćete razočaranja i finansijske gubitke. U protivnom – sekiracija, slabi nervi i besparica. Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko vam partner ne odgovara, to je bar lako… Pošto događaji zahtevaju toleranciju i puno strpljenja, imajte to u vidu. Strelac je na izvestan način neminovan. Planete nagoveštavaju prijatne trenutke.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Možda je to jedan od razloga zbog čega vas okolina ne razume najbolje? Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške u ponašanju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Od onog u šta ste dugo ulagali očekivali ste zaradu, koja je, međutim, kasnila. Problem se napokon rešava. Veća količina novca je u igri.

OSTAVI KOMENTAR