Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 20. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 20. jun 2013. godine

SHARE

The 66th Annual Cannes Film Festival - Palme D'Or Awards & Closing Ceremony

46. rođendan danas slavi australijska glumica, Nicole Kidman.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Kao što to uvek kod vas biva, neočekivano se javlja potreba za čulnim zadovoljstvima, praćena željom da voljenu osobu držite pod kontrolom. Ukoliko se ona i najmanje usprotivi, biće gužve. Treba biti optimista i nadati se samo najboljem, pa se spremite za lud provod, puno ljubavi i maženja. Pa, ko izdrži!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Za uspešnu saradnju zahvalite enormnim količinama šarma pomoću kojih savladavate sve prepreke. Kolege nemaju srca da vas odbiju, a partner čini sve kako bi vas pridobio za sebe. Dan je u znaku prijatnih uzbuđenja, i to onih koja se odnose prvenstveno na ljubav. Osećanje da ste voljeni prija.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nemate jasnu predstavu o ozbiljnosti predstojećih događaja. Maštate i zanosite se, a niste ni svesni mogućih komplikacija. Pomalo konfuzno stanje u kom se trenutno nalazite može dovesti do manjih poteškoća ukoliko ne preduzmete mere opreza.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Radoznali ste i dobro obavešteni, pa vam se možda zato prijatelji obraćaju za savet. Dobro znate kako na najjeftiniji način možete doći do onog što želite. Pošto su drugi počeli da vas “smaraju”, isključujete telefon i u samoći pokušavate da se regenerišete. Uskoro ćete se osećati preporođeno.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Osećate potrebu za razmenom ideja. Već na prvom koraku nastupaju razočaranja. Morate biti svesni da vam trenutno smisao za komunikaciju nije jača strana. Takođe se savetuje veća doza objektivnosti, jer ste počeli pomalo da zastranjujete. Možda otuda potiču nesporazumi sa okolinom?

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Intuicija vam govori kako se treba ponašati. Ukoliko oslušnete njen glas, imaćete šansu da izbegnete probleme. Predosećate u kom smeru će se oni odvijati i činite sve da ih sanirate. Dan je dobar i za poslove koji uključuju imaginaciju. Odličan je za glumu, pa nije isključeno da ćete se pretvarati.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Lepo izgledate i još lepše se osećate. Sa optimizmom gledate na neke događaje zbog kojih ste do juče strepeli. Pošto vas uskoro očekuje slavlje, bilo da ste organizator ili učesnik, spremite veću količinu novca. Ako vam to ne pođe za rukom, partner je tu da, kao i obično, podmetne leđa.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pojačano reagujete u kriznim situacijama. Nedostaje vam odlučnost, pa nezadovoljstvo kombinovano sa strahom manifestujete u vidu stresa. Poslovna situacija je pod strogom kontrolom. Na scenu stupa izrazita napetost kad je ljubav u pitanju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Puni ste snage i optimizma u borbi sa problemima. Savladavate sve izazove. Pošto se osećate više nego fantastično, pokušajte da ovo stanje održite što duže. Ne opterećujte se glupostima i ne planirajte unapred nešto što nije u vašoj nadležnosti. Bićete otvoreni za primamljive događaje, ali morate biti smireni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

I dalje postoji opasnost od povreda i operacija. Budite još dan-dva oprezni i izbeći ćete neugodnosti. U protivnom, posledice mogu biti neprijatne. Lakše vam je da se nekoliko dana skrasite nego da imate problema. Od Vodolija i Ovnova, u vidu saradnika, što dalje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nalazite se u stanju blage emotivne napetosti. Razlog za takvo raspoloženje zaista je individualan: zaljubili ste se, pretrpeli blaži šok, bolest ili, u najgorem slučaju, gubitak drage osobe. Razmišljate o promeni sredine. Pokušajte da promenite i pristup okolnostima i da prema svima budete tolerantniji.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imaginativne moći su izražene, smisao za umetnost i paranormalne fenomene izuzetno je jaka. Pošto ste počeli da “zaobilazite istinu”, savetuje se da ukoliko ne morate, ne konstruišete događaje. Prijatelji i partner su shvatili neke vaše slabe strane, pa više nećete moći da ih obmanjujete.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR