Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 20. januar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 20. januar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Ključna reč dana je ljubav. Sami najbolje znate šta je u pitanju: raščistili ste nagomilane probleme, pa ste na sedmom nebu. Očekuje vas i uspešna transakcija, a i finansijka dobit. Sreća obično ide u kompletu, čime se može objasniti današnje stanje. Mogući su stomačni problemi na koje ranije niste obraćali pažnju

21.04 – 20.05. BIK

Želite da od svega odustanete. Nezadovoljni ste, nepostojani, jednom rečju, usijana glava. Urazumite se i shvatite da je situacija komplikovana, ali i da ste nadomak uspeha. Ne iskaljujte na partnera sav bes i sve neostvarene ambicije. On nimalo nije kriv, pa ne treba da trpi vaše ludorije. A šta ako mu pukne film?

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je mašta izražena, ne stojite čvrsto na zemlji. Uspehu se nadajte u sferi umetnosti i svim stvarima koje iziskuju kreativnost. Što se materijalne situacije i praktične strane života tiče, ona je donekle ugrožena, i to pre svega zbog vaše nerealne procene mogućnosti. Nervoza!

21.06 – 20.07. RAK

Okrenuti ste poslu i zdravlju, pa rešavate probleme na tim planovima života. Istrajavate kad imate cilj, tako da se sve odvija polako ali sigurno. Nove poslovne ideje zahtevaju strpljenje, a imate ga na pretek. Navikli ste da kroz život idete dva koraka napred, jedan nazad, pa vas ništa ne može iznenaditi.

21.07 – 21.08. LAV

Osetljivi ste na probleme vezane za decu, ljubav i razna interesovanja. Umesto što se nervirate, okrenite se kreativnom radu, jer talenta imate više nego što je potrebno. Zbog čega lupati glavu o tome da li su deca ispunila obaveze ili vas partner vara. Možda upravo vi planirate preljubu?

22.08 – 22.09. DEVICA

Nezadovoljni razvojem događaja, bežite u svet mašte i ideala. Okrenuti ste udaljenim zemljama, pa kontaktirate telefonom ako imate nekog u inostranstvu, ili prosto želite da otputujete. Mnogim Devicama otvaraju se povoljne prilike, čak je i novac tu. Putovanja će biti, samo ne odmah.

23.09 – 22.10. VAGA

Ponestaje vam strpljenja da se borite. Niko nije u stanju da zadovolji sve vaše potrebe. Nije ni čudo kad ste neskromni; to se posebno odnosi na ženske pripadnike znaka. Shvatite da se mnogi nalaze u daleko težem položaju. Ukoliko ste nezadovoljni, nastojte da ne opterećujete okolinu i ne prenosite na nju svoje neraspoloženje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zastoji su izazvani višim okolnostima. Niste im se nadali, pa ste nezadovoljni. Ne umete da ćutite i trpite, već bučno ispoljavate svoje nezadovoljstvo. Čim stvari krenu nabolje, manji ste od makovog zrna. To se posebno odnosi na novac. Kad ga nema, histerišete, a kad dođe, ćutite, kupujete i zadužujete se.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nervirate se iz više razloga. Novac kasni, pa počinjete da strepite od konačnog ishoda. Bes iskaljujete i na okolinu. Glavu gore – za dan-dva biće i para. Nastojte da arogantnim ponašanjem prema bližnjima ne poremetite zasad harmonične porodične odnose.

21.12 – 19.01. JARAC

Dok ste se Vi bavili sopstvenim mukama, partner je izmakao kontroli i pokušao da pronađe utehu. Stoga su moguća razočaranja na emotivnom planu, ali i upuštanje u novu strasnu vezu. Sve dobijate prema zaslugama. Nadajmo se samo da ipak nećete izvući deblji kraj.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolijama iznenadna bolest može poremetiti planove, pa se treba čuvati. Treba se čuvati i nasilja, zakonskih pronevera, rasprava… Uzrok vaše sputanosti isključivo je subjektivan. Neki se sukobljavaju sa autoritetima, neki sa partnerom, a neki sa poreskim organima.

19.02 – 20.03. RIBE

Funkcionišete pod dejstvom snažno izražene intuicije. Unutrašnji glas vas do sada nije izneverio, pa se nadajmo da ni ubuduće neće. Sve što je vezano za fikciju, duhovnu spoznaju i kontakte sa ljudima zasad je krunisano uspehom. Ono čega se treba čuvati jesu finansijske transakcije i džeparoši. Tu vam intuicija ne može mnogo pomoći.

OSTAVI KOMENTAR