Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 20. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 20. decembar 2012. godine

SHARE

null

22. rođendan dans proslavlja američka pevačica JoJo.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Želja za dominacijom i zahtevi koji se trenutno pred vas postavljaju zahtevaju da o svemu dobro razmislite. Morate biti umereniji i odmereniji nego što je svojstveno vašoj prirodi. Ali šta da se radi? Samo ukoliko budete birali reči i postupke, možete profitirati. U protivnom, problemi se umnožavaju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U fazi ste razmišljanja o parama. Iako teže dolazite do cilja, biće sve onako kako ste zamislili. Imate podršku planeta. Dejstvujte munjevito kako biste ostvarili maksimum. Izvesna situacija zahteva štednju, pa morate da smanjite svoje potrošačke apetite. Mogući su problemi vezani za ishranu i lekove.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U potrazi za raznolikošću možete preterati. Ukoliko budete razmišljali o putovanjima i poslovima koji zahtevaju istrajnost, bićete zadovoljni; ali, ako se okrenete rešavanju stvari za koje niste nadležni, a koje se tiču ukućana i prijatelja, samo ćete se nervirati. Okrenite se sebi i sopstvenim zadovoljstvima.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Radoznali ste i nestašni. Izuzetno vam prija obavljanje više poslova istovremeno, ali i kilometarski telefonski razgovori. Sa Blizancem ostvarujete uspešnu saradnju na svim poljima, pod uslovom da ste spremni da saslušate njegove žalopojke. Želja za samoćom zasad je konstruktivna. Punite baterije.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pred vama je neumoran stvaralački rad. Sebi ste, a da toga niste ni svesni, zadali više nego što možete da odradite, pa otuda potiče nervna razdražljivost. Ukoliko se kolebate između Vodolije i Škorpije, odlučite se za Bika. On je trenutno osoba koja može najmanje da vas optereti ličnim problemima.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Strpljivo privodite kraju jedan po jedan posao. Prija vam samoća, tako da nećete dozvoliti okolini da samo pravi promaju. Razmišljate o putovanju i nekim stvarima koje su ostale nedorečene a tiču se izvesnog događaja. Pošto su mogući zdravstveni problemi vezani za jetru, savetuje se umerenost u ishrani.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nezadovoljni ste. Nedostaju vam čvrstina i upornost da se izborite za ono do čega vam je stalo. Najlakše je kukati i biti nezadovoljan. Zar niste razmišljali o tome da treba maksimalno da se angažujete. Šanse da dođete do onog do čega vam je stalo veće su nego što mislite. Morate više da radite, a manje da pričate.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svesni ste da ste uleteli u emotivnu zabludu ili da ste o nekim ljudima gajili pogrešne predstave. Razočaranje je samo plod vaše neopreznosti. Ali, šta da se radi? Okrenite se rešavanju važnog zdravstvenog pitanja, jer je narednih dana ono na prvom mestu. Sve ostalo može da sačeka.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izuzetno aktivan i zanimljiv dan. Poželjno je ostaviti malo vremena i za odmor, jer će biti dosta i fizičkog i psihičkog iznurivanja. Posedujete odličnu moć regeneracije, mada ste na momente i sputani. Strpite se kad je novac u pitanju. Očekujte ga uskoro.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ko se očara, taj se i razočara. Moguć je neprijatan događaj vezan za osobu koju ste smatrali prijateljem. Partner takođe čini sve da vam zagorča život. Samo ukoliko se oslonite na vlastite potencijale, možete biti zadovoljni. Sve što dolazi od drugih do te mere je sumnjivo da zahteva detaljno preispitivanje.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Uživajte dok možete. Sreća vas prati na svakom koraku, imali vi za nju konkretnog opravdanja ili ne. Sa Lavovima nastojite da se usaglasite, ali teško. Stoga se okrećete Strelcima. U njihovom društvu provodite zanimljive trenutke. Možda bi trebalo češće sebi da priuštite to zadovoljstvo?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ozbiljan i istrajan rad može vas učiniti srećnim. Ukoliko planirate posetu lekaru ili susret sa ustanovama zatvorenog tipa, pravi je momenat. U ostalom segmentima života moguća su razočaranja, nastala kao posledica preosetljivosti i idealizacije. Ljubav je u drugom planu, a dominantna komunikacija u prvom.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR