Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 2. jun 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 2. jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 33. rođendan proslavlja glumac Justin Long.

21.03 – 20.04. OVAN

Sve ukazuje na uspeh, ali do njega ipak još uvek ne dolazi. Mnogi pripadnici znaka su zbog toga nervozni i namršteni. Nabacite osmeh, Ovnovi, i udrite brigu na veselje. Biće svega ukoliko se strpite. Uskoro dolazi i vaših pet minuta. Do tada – trenirajte strpljenje. Možda vam ono nedostaje?

21.04 – 20.05. BIK

Dobro raspoloženje i dalje traje. Sva razmišljanja su krajnje pozitivna, vezana za ljubav, novac i inostranstvo. Mnogi Bikovi će uskoro odlepršati u daleke krajeve, pa nek se ne sekiraju ako je nešto u zastoju. Budite verni partneru ukoliko možete, jer ste na proveri.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ko će da izađe na kraj sa tolikim mislima koje vam se motaju po glavi? Kako ste Blizanac, ni na momenat ne mirujete. Možda ne bi bilo loše da isključite mozak i prosto ne mislite ni na šta? To je odličan način da izbegnete nervozu praćenu obiljem misli. Strelac vam sprema iznenađenje.

21.06 – 20.07. RAK

Pao vam je kamen sa srca. Nervoza je prestala i postajete svesni da je bila neopravdana. Većina zbivanja, i prijatnih i neprijatnih, biće vezana za vaš dom i porodicu. Izbegavajte svađe sa ukućanima. Niste uvek u pravu. Na poslu ćete nervirati saradnike perfekcionističkim težnjama.

21.07 – 21.08. LAV

Srećni ste, zadovoljni i uspešni. Mali broj pripadnika znaka može se požaliti da nije tako. U tom slučaju, radi se o greškama učinjenim u prošlosti, zbog kojih u sadašnjosti snosite konsekvence. Stoga se treba družiti sa Vagama, koje popravljaju raspoloženje. Da nije uzrok tome to što ste se možda zaljubili u gracioznog Bika?

22.08 – 22.09. DEVICA

Napokon ste počeli objektivnije i sa dozom rezerve da gledate na neke stvari i ljude oko sebe. Očekuje vas preokret u profesionalnom životu. Pošto je on povoljan, možete zadovoljno trljati ruke. Naredni potezi će biti krunisani onim što vam trenutno užasno nedostaje – parama. Vodolija će vam pomoći.

23.09 – 22.10. VAGA

U fazi ste prosperiteta, te sa kamatom nadoknađujete propuštene prilike. Bavite se ne samo umetničkim radom već i drugim poslovima koji zahtevaju kreativnost. O ljubavi da i ne govorimo. Morate obratiti pažnju na to da svojim dominantnim stavom gušite ukućane. Savet: niste najpametniji.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ili se smirite, ili se prepustite stihiji. U prvom slučaju ćete se osećati fantastično, u drugom možete biti bolesni i nezadovoljni, pa birajte! Savetuje se strpljenje u saniranju loših uticaja koji dolaze iz kosmosa. Preosetljivost i ranjivost.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pod naglim prilivom energije spremni ste na velika dela. Funkcionišete u stilu “niko i ništa me ne sme sputavati”. Kako sve stvari imaju i tamniju stranu, u konkretnom slučaju morate se čuvati povreda. Obilje misli i događaja smanjuju koncentraciju i dovode do pogrešnih poteza. Oprezno!

21.12 – 19.01. JARAC

Probleme u komunikaciji rešavate linijom manjeg otpora. Povlačite se u svoj fiktivni svet umesto da se direktno suočite sa izazovima vezanim za okolinu. Pošto to kad-tad morate učiniti, bilo bi poželjno da sa raščišćavanjima krenete odmah. Situacija zahteva odlučnu akciju. Ko reskira, taj i dobija!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Okruženi ste čitavim životinjskim carstvom: Bikovima, Lavovima i drugim životinjama, koje vam izuzetno prijaju. Još kad tome dodate finansijski uspeh i priznanje… Opustite se i uživajte u trenucima sreće. Ne plašite se da će neko pokušati da vam ugrozi slobodu. Taj se još nije rodio.

19.02 – 20.03. RIBE

Ukoliko vam se ponudi bolji izvor prihoda, ne filozofirajte, već obavezno prihvatite. Nezadovoljni ste samim sobom, jer ste zatajili kada je trebalo promeniti nešto u pristupu problemu. Iako su moguće stomačne tegobe, zdravlje se polako popravlja. Pošto sve ide iz glave, sredite podsvest.

OSTAVI KOMENTAR