Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 2. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 2. avgust 2012. godine

SHARE

48. rođendan danas proslavlja Mary-Louise Parker, najpoznatija po ulozi u seriji “Weeds”.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Sva nerviranja i višak emocija vezani su za kuću i roditelje. Morate se sa tim nekako izboriti, jer ćete samo u tom slučaju imati koristi. U protivnom, potiskivanje problema može dovesti do psihosomatskih bolesti, stomačnih tegoba, a u kasnijem stadijumu i do nervoze praćene agresivnim ponašanjem. Ne brinite, sve ćete uspešno prebroditi zahvaljujući podršci voljenog bića.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Samo pod uslovom da ste u prethodnom periodu ispravno postupili, možete se nadati povoljnom ishodu. U protivnom, problemi se nagomilavaju. Partner čini sve da sumnjate u opravdanost veze. Okrenite se sebi i sačekajte povoljniji momenat, kada ćete biti u situaciji da probleme sagledate objektivno i ispravno.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto ste pregrmeli viruse i slabost imuniteta, razočarali se u vezi sa izvesnim događanjima – pasivni ste. Odmarate se. Nervoza polako jenjava, pa pokušavate zrelije da razmišljate. Donosite po ko zna koji put odluku da nećete postupati pogrešno, ali ona kratko traje. Ubrzo ćete nastaviti po starom.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Držite konce u rukama. Odlučni ste i istrajni, pa niko ne sumnja u uspeh. Okolina se čudi kako vam polazi za rukom da tako dobro funkcionišete. Možda su vas malčice potcenili, i to zato što ni vi sami dovoljno ne verujete u sebe. To svoje stanje nesvesno projektujete i na okolinu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko se okrenete radu i kreativnim potencijalima, očekuje vas uspeh. U protivnom – frustracije ne ginu, posebno ako po svaku cenu želite nemoguće, i to na planu najdublje intime. Frustracija je i u poslednje vreme bilo dosta, pa pokušajte da ih na svaki način izbegnete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Izvesni planovi padaju u vodu. Ovaj gubitak morate stoički podneti i okrenuti se stvarima koje zahtevaju pažnju. Niko ne sumnja u uspeh kad su Device u pitanju. Svi astrološki znaci imaju kvaliteta, vaš posebno. Zato morate u svakom trenutku biti svesni svojih prednosti. Hrabro napred!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko vam je pošlo za rukom da se opustite sa prijateljima i normalno funkcionišete – biće sve u redu. Posvetite pažnju svom mentalnom zdravlju, ne opterećujte se besmislicama i udovoljite sebi. Poželjno je činiti stvari koje vas čine zadovoljnim. To morate sami. Od pomoći – slaba vajda.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želite da volite i budete voljeni, ali situacija nije baš ružičasta. Ili je partner izneverio vaša očekivanja, ili ste izabrali pogrešnu osobu – tek neraspoloženi ste. Ne pokušavajte da tvrdoglavo dođete do istine. Povucite se iz igre i mudro sačekajte svojih pet minuta. Odgovor će doći sam po sebi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Samo ukoliko osmislite ovaj dan, bićete zadovoljni. To može biti druženje, sport ili bilo kakav hobi – sve je individualno. Važno je unapred isplanirati sadržaje koji će vas aktivirati. Ne dozvolite sebi prazan hod, jer možete biti nervozni. Pojačan je smisao za filozofsko-religiozne teme.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pred vama je kreativan i lep dan, tako da nemate razloga da se žalite. Uživajte u tihoj sreći, ali prvenstveno morate rešiti neke stvari sa samim sobom. Treba znati do koje mere se žrtvovati za najbliže, jer su oni počeli da zloupotrebljavaju vašu dobrotu. Ne dajte se!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Brinete o zdravlju, iako se radi o beznačajnim stvarima. Pošto je kuća trenutni centar zbivanja, nastojte da ambijent učinite što prijatnijim. Prijatelji koje dugo niste videli uživaće u vašim specijalitetima. Druženje je stvar na koju se treba fokusirati, jer spasava od depresivnih misli.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Samo ukoliko se budete zalagali za prevazilaženje problema, moći ćete da uživate u plodovima. U protivnom, sekiracija će uticati na vaš ionako krhki nervni sistem. Partner vam značajno može pomoći u savladavanju problema. Zauzvrat mu pružite bar malo nežnosti.

OSTAVI KOMENTAR