Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 19. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 19. jul 2012. godine

SHARE

30. rođendan danas slavi zvezda serije “Supernatural”, Jared Padalecki.

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste puni snage, bavite se fizičkim aktivnostima i sportom. Budite oprezni jer je opasnost od povreda pojačana. Sve ostalo je pod kontrolom. U prvom planu je zarada. Morate uložiti maksimum snage kako biste ostvarili današnje obaveze. Emotivno zadovoljstvo! Optimista ste s razlogom.

21.04 – 20.05. BIK

Prikupite snagu za nov nalet emocija koji će biti daleko intenzivniji od prethodnog. Manje reagujte srcem, jer ono greši. Puno uzbuđenja na temu ljubavi. Neki Bikovi će imati zdravstvenih problema hormonske prirode, koji utiču na smanjen prag tolerancije. Osoba u znaku Vodolije će samo pokušati da vas isprovocira.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto se nalazite u stanju preosetljivosti i povećane intuicije, iskoristite to na pravi način. Ne paničite, već pokušajte da iz situacije izvučete maksimum koristi za sebe. Morate biti opušteniji jer je nervni sistem na udaru.

21.06 – 20.07. RAK

Sa partnerom ste u harmoniji, sa roditeljima i prijateljima takođe. Emotivnost je izražena. Naglašena je privrženost domu i porodici. Potreba da se o nekome brinete takođe je izražena. Prema partneru se odnosite roditeljski, što ga pomalo nervira. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane, a za bolove u grudima obratite se lekaru.

21.07 – 21.08. LAV

Zračite ljubavlju, srećom i harmonijom. Razlog za dobro raspoloženje nije samo ljubav već i započinjanje nečeg čega ste se ranije pribojavali. Glavobolja je posledica naprezanja. Prokontrolišite vid. U društvu se osećate nelagodno i nesigurno, tako da ćete pokušati da ga izbegnete i povučete se u zagrljaj voljene osobe. Budite optimista, opustite se i uživajte u trenucima ljubavi i sreće.

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako ste srećno prebrodili opasnost, morate i dalje biti oprezni. Neko pokušava da vas prevari, partner ili konkurencija. Vreme pred vama povoljno je za poslove koji podrazumevaju intuiciju i imaginaciju. Mogući su stomačni problemi.

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko žudite za neobičnim stvarima, dobićete ih. Prija vam druženje sa umetnicima i boemska atmosfera. Situacija se iskristalisala. Znate na čemu ste. Rešavate problem sa partnerom, pa možete da predahnete. Uživajte u svakom trenutku, onako kako samo vi umete. Prikupite snagu za nov nalet događaja. Biće zabavno, ludo i nezaboravno. Flert sa Vodolijom lako može da preraste u ozbiljniju vezu. Ako nije u blizini, postarajte se da bude. Uživaćete višestruko.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Hvatate se u koštac sa velikim izazovima i poduhvatima. Uspešno ih rešavate, pa nema razloga za nerviranje. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nadajte se najboljem. Poželjno je biti racionalan po pitanju fizičkog iznurivanja, jer su moguće srčane smetnje. Imate višak energije koju nesebično trošite.

23.11 – 20.12. STRELAC

Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu, što će vam se višestruko isplatiti. Iako ne polazite sa računicom, dobro se dobrim vraća. Intuicija je pojačana, uživanje u muzici izraženo. U dobrom ste raspoloženju jer ste u skladu sa samim sobom. Ekstrasenzorske sposobnosti su izražene. Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje.

21.12 – 19.01. JARAC

Imali ste prilično burne trenutke ili ste ih tako doživljavali. Sada ste u fazi kratkog predaha i regeneracije. Pokušajte da normalizujete odnose ne samo sa partnerom već i sa bližom okolinom. Razmislite o tome koliki je vaš udeo u nesporazumu? Na momente se osećate slabo, da bi se ovo stanje ubrzo pretvorilo u suštu suprotnost. Sve je u znaku velikih oscilacija raspoloženja i fizičke snage. Očekuje vas rasprava za koju morate imati unapred spremne adute.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ljubav i prijatna uzbuđenja čine zanimljivim naredne trenutke. Jedna osoba vas uzbuđuje. Niko ne sumnja u to da ćete prihvatiti njen izazov i krenuti u ljubavno osvajanje. Još ako se radi o Vagi ili Biku, prijatnih iznenađenja će biti na pretek. Čak i Rak može da dođe u obzir. Nemojte mnogo da birate. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Mogući su problemi sa krvnim sudovima.

19.02 – 20.03. RIBE

Bolje je da vi činite uslugu i pomažete drugima nego da bude obrnuto. Danas ste u takvoj situaciji. Neka vas ne iznenade pojačana intuicija i interesovanje za okultne teme. Očekujte srećan obrt situacije. Profitiraćete na više strana, posebno na finansijskoj. Neko iz vaše neposredne blizine pokušaće da vas po ko zna koji put šarmira. Prihvatite flert.

OSTAVI KOMENTAR