Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 18. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 18. jul 2013. godine

SHARE

Fast & Furious 6 Premieres in LA

Svoj 46. rođendan danas slavi akciona zvezda, Vin Diesel.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Od sebe dajete maksimum. Pošto znate da to vodi rešenju problema, nije vam teško. Savetuje se oprez, pošto u takvom stanju možete izazvati neugodnosti. Rešavate zaostale emotivne probleme. Po običaju se nervirate. Nervira vas način partnerovog razmišljanja, ali i neki njegovi postupci. U očekivanju ste putovanja.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Možete se pokajati zbog naglog izliva nežnosti i otvorenosti u davanju iskaza. Šta da se radi kad je to jače od vas. Optimizam vlada na svim poljima. Opuštanje nalazite u bavljenju specifičnim hobijem ili umetnošću. Pošto ste perfekcionista u ljubavi, nezadovoljni ste bez razloga.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U prvom planu je intelekt. Trudite se da ga aktivirate učenjem ili čitanjem. Pošto imate dodirnih tačaka sa osobom iz inostranstva, očekujte prijatne vesti. Raspoloženje je promenljivo: sve zavisi od toga s kim ćete se naći u kritičnom trenutku. Družite se sa vedrim ljudima. Pokušavate da budete na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom, mada ništa konkretno ne postižete, bar ne danas.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Izuzetno uspešan, a pre svega kreativan dan. Nekoga ćete u nešto ubeđivati. Pošto su svi argumenti na vašoj strani, uspeh je neminovan. Problem se može pojaviti u vidu emotivnog sukoba i nerviranja. Za ovo poslednje krivac je neumornost. Očigledno da ste precenili svoje psihofizičke sposobnosti. Pod uslovom da jasno iskristališete želje, možete očekivati pozitivan ishod događaja. U protivnom, zablude su neminovne.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Veza sa javnim životom može biti intenzivna, a partner ljubomoran. Na prvi pogled nežan i suptilan Rak naprosto vas izluđuje. Ne znate šta s njim? Najbolje bi bilo da mu okrenete leđa. Blizanac zaslužuje više pažnje. Bićete u prilici da kontaktirate sa nekim iz inostranstva. Danas su nervi u redu. Mogući su problemi sa oslabljenim imunitetom.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Previše ste aktivni treba da napravite kratak predah i posvetiti više pažnje voljenoj osobi; ona se s pravom oseća zapostavljeno. Kad ste je poslednji put nekuda izveli? Budite maštovitiji i pokušajte da više nežnosti i topline unesete u svoj ljubavni život. Lav vas može isprovocirati. Oprezno! Pošto ste više pod uticajem emocija nego razuma, savetuje se da danas ne preduzimate radikalne korake.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Iskrsle su obaveze koje zahtevaju veće angažovanje, ali to vam nimalo ne smeta. Pokušavate da zadovoljite zahteve okoline. Očekujete pomoć prijatelja, koja, nažalost, izostaje. Uzdajte se u sebe. Grlo može biti na udaru. Koristite alternativnu medicinu. Već sutra će sve biti u redu. Nervirate se zato što partner ignoriše vaše potrebe. Suviše ste usredsređeni na druge.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sa partnerom budite na distanci, jer bi mogao da izneveri vaša očekivanja. Sve u svemu, danas vlada razum. Nikako ne idite smerom kojim vas srce vodi. Može biti pogrešan. Budite strpljiviji i racionalniji. Neko vas lako može nasamariti. Po prirodi ste osoba od poverenja, ali ne poveravajte svoju tajnu svakome.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Natovarili ste na sebe previše obaveza. Još kad tome dodate neplanirane događaje, koji oduzimaju dragoceno vreme… Bar se ne dosađujete. Očekujte prijatne trenutke sa voljenom osobom, koja se ne obazire na vašu prezauzetost. Ona s pravom očekuje da joj posvetite zasluženu pažnju. Primetili ste da vam se dešavaju prijatne stvari kad se najmanje nadate. Zato budite spontani. Ono što treba da se desi, doista će se i desiti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Do izražaja dolazi vaš prefinjeni ukus. Bavite se stvarima koje zahtevaju pojačanu estetičku istančanost. Tu se odlično snalazite, jer je imate na pretek. Situacija zahteva i taktičnost. Nikako se ne svađajte i ne pokazujte nezadovoljstvo, jer ćete u očima konkurencije biti slabi. Ponekad nije loše blefirati, jer tako možete opstati. Ako budete iskreni u komunikaciji, imaćete problema.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U zagrljaju voljene osobe doživljavate nezaboravne trenutke. Još ako je ona Lav ili Bik, sreća će biti izuzetna. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Svesni ste toga šta vas ispunjava, mada okolina misli suprotno – njen problem. Uživajte u neponovljivim trenucima sreće, ali čuvajte novac, jer su izdaci na pomolu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Okupirani raznim stvarima. Pod uslovom da ste bili u depresiji, našli ste način kako da je prevaziđete. Ojačali ste, pa spremno reagujete na izazove i provokacije iz bližeg okruženja. Strelac vam nešto sjajno predlaže. Kada ste zadovoljni, strepite. Opustite se i uživajte. Biće i para.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR