Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 18. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 18. avgust 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 28. rođendan proslavlja pevač Mika.

21.03 – 20.04. OVAN

Imate potrebu da prikrijete osećanja. Kao da ne želite da drugi shvate kako vam je. Bežite u svoj imaginarni svet, a samo spoljašnjim manifestacijama maskirate pravo stanje stvari. Samoća je ono čemu trenutno dajete prednost i što vam pomaže u realizaciji plana. Što dalje od očiju javnosti!

21.04 – 20.05. BIK

Bavite se isključivo svojim poslovima i postižete željeni cilj. Ni po koju cenu nećete dozvoliti da vas drugi svojim glupostima maltretiraju. Jasno stavljate do znanje gde je kome mesto. Mnogima neće prijati ovaj stav, ali baš vas briga! Dovoljno ste trpeli.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ključna reč dana je ambicija. Pošto je ona bila duže vreme u drugom planu, donosite odluku da se aktivirate. Koliko ćete u tome uspeti – zavisi isključivo od vlastitog zalaganja. Sa pojačanom odgovornošću stupate u akciju. Izbegavajte aroganciju, jer su u vas uperene oči javnosti.

21.06 – 20.07. RAK

Kako ćete iskoristiti povoljnu priliku – zavisi od trenutne situacije. Opasnost se javlja u vidu nepraktičnosti i želje za avanturama. To nije loše, pod uslovom da ne izgubite meru i ne skliznete u razvrat. Period je povoljan za kontaktiranje sa inostranstvom, putovanja i biznis. Ljubav može da pričeka.

21.07 – 21.08. LAV

Budite krajnje oprezni, jer lako možete zapasti u ono što najmanje volite – finansijski kolaps. Period je povoljan za bavljenje politikom, nekretninama, kao i za rukovanjem tuđim novcem. Loš je za zdravlje, pod uslovom da načinite nepromišljen potez na tom planu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Danas ćete imati koristi od svakog partnerskog saveza. Još kad biste malo bolje oslušnuli želje saradnika! Ukoliko rešavate sudski spor ili imate bilo kakve veze sa zakonom, povoljnije ćete isplivati nego što ste se nadali. Poželjno je biti strpljiv u vezi sa partnerovim zanovetanjem!

23.09 – 22.10. VAGA

Bićete na nekoga ili na nešto ponosni. Pošto ste shvatili da do mira dolazite ustaljenim šablonom, trudite se da tako funkcionišete. Postajete svesni zdravlja i činite sve kako biste sanirali akutan problem. Na pravom ste putu. Uspešno rešavate pitanja vezana za socijalne ustanove.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto dajete prednost provodu i užicima, imaćete uspeha u ljubavi. Nisu isključene ni uspešne berzanske špekulacije. Svoju magnetsku privlačnost koristite na adekvatan način. Nećete ostati nezapaženi, ne bojte se. Uvek kad ste u sličnom stanju – ostavljaate utisak na suprotni pol.

23.11 – 20.12. STRELAC

Savetuje se da upravo narednih dana rešite porodična pitanja, jer je pravi momenat. Ne dozvolite da se ona nagomilaju i, kao po običaju, izmaknu kontroli. Dodatne poslove obavljate kod kuće. Kad bolje razmislite, ona je jedino mesto koje vas nikada nije izneverilo.

21.12 – 19.01. JARAC

Pored tekućih obaveza, rešavate i probleme šire porodice. Razmišljanja o izvesnom putu nisu bez osnova. Možda vam on pomogne da se oporavite od stresova koji su vas bombardovali poslednjih dana. Zdravstveni problem je bekstvo od ozbiljnijih tema koje niste sposobni da rešite.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Odavno ste shvatili magičnu moć novca i počeli da radite na poboljšanju finansijskog statusa. Danas ćete biti uspešniji u rešavanju ovih pitanja nego inače. Izađite na ulicu i shvatite da je svuda oko vas novac. Treba samo smisliti nešto kako da ga privučete. Uspećete!

19.02 – 20.03. RIBE

Odjednom ste došli do saznanja da nećete više ništa da trpite. Rešavate da kažete ono što mislite na direktan način, pa šta bude. U pravu ste, jer vašu stidljivost i finoću malo ko ume da ceni. Ako sami shvatite svoje kvalitete i otvoreno date okolini do znanja koliko vredite – više će vas ceniti.

OSTAVI KOMENTAR