Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 17. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 17. novembar 2011. godine

SHARE

33. rođendan danas proslavlja sjajna glumica, Rachel McAdams.

21.03 – 20.04. OVAN

Vama se trenutno ostvaruje ono što ste započeli pre nekoliko dana. Pod uslovom da ste našli pravo rešenje, imate izgleda da isplivate iz problema i da ih okončate. Čuvajte zdravlje, nervni sistem prvenstveno, jer je prilično ugrožen.

21.04 – 20.05. BIK

Ovo baš i nije vaš dan. Okruženi ste lažima i prevarama sa svih strana, ili bar tako mislite. Biće da je pre ovo drugo u pitanju. Tu je još i sklonost ka prehladama – posledica pada imuniteta. Nije ni čudo što se ponašate nepraktično i što upadate u probleme. Povedite računa o zdravlju. Popravite kvalitet ishrane.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Zahvaljujući preduzimačkom duhu, postižete uspeh. Bićete u prilici da kontaktirate sa Ovnom, pa se naoružajte onim što vam inače i nije baš svojstveno – strpljenjem. Ovna u nešto ubeđujete. Pošto se ne zna ko je od vas dvoje veća cicija, unapred se dogovorite oko plaćanja. Samo tako ćete moći da izbegnete sukob.

21.06 – 20.07. RAK

U redu i radu provodite dan. To, naravno, ne znači da ćete stajati u redovima, već da ćete se ponašati po ustaljenom šablonu. Iako svi oko vas očekuju da se promenite, da ih “šokirate”, to im neće poći za rukom. Plašite se promena. Niste ni svesni da bi vam trenutno prijale. Pa, promenite makar partnera.

21.07 – 21.08. LAV

Polako dolazite k sebi i oporavljate se od stresova prethodnog dana. Bavljenje mističnim i psihološkim temama predstavlja najbolji lek. Ako pokušate od nekoga da zatražite pomoć, bićete neprijatno iznenađeni. Još više ćete biti šokirani saznanjem da nemate na koga da se oslonite kad vam je to najpotrebnije.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko budete izbegli protivrečnosti i budete dosledniji u stavovima, izbeći ćete rasprave i zakonske parnice. Pošto nastojite da gradite odnose na poverenju, misleći da to čine i drugi, moguće su greške i gubici. To vas može zaboleti, posebno ako od Ovna očekujete da sledi neka vaša načela.

23.09 – 22.10. VAGA

Mislite da se mnogo trudite i da dajete više nego što vam se vraća. Porazgovarajte sa bliskim i objektivnim osobama. Videćete da niste u pravu. Opasnost dana vreba u vidu virusnih infekcija. Ne zna se šta vas može više uznemiriti. Ipak, ono drugo je opasnije i bezizlaznije.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Šanse su prošle. Ako ih niste iskoristili, to je vaš problem. Nadajmo se da ste ipak to učinili, te se okrećete novim sadržajima. U izgledu je zarada, ali i trošenje. Na planu finansija se morate korigovati, jer ste ušli u fazu kada ne možete da pratite potrošačke apetite.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nisu vam sve ovce na broju, a problemi su krajnje subjektivni. Veliki ste perfekcionista i često tražite nemoguće. Svi problemi odnose se prvenstveno na psihičko stanje. Nezadovoljstvo sobom je očigledno bez osnova. Vredite daleko više nego što mislite. Krenite hrabro napred!

21.12 – 19.01. JARAC

Da li se družite sa Strelcima? Da li im vraćate samopouzdanje? Oni vam danas mogu biti od koristi. Pošto imate povećan apetit, pokušajte da izbegnete situacije koje ga stavljaju na probu. Druženje sa Vodolijama na izvesno vreme odložite, kako bi odnosi bili što kvalitetniji.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sve je u stilu vruće-hladno. Puno posla i nerviranja, ali i ostvarenja. Šta više hoćete? Sa Strelcima ostvarujete izrazito plodnu saradnju, pa im bar na rečima to dajte do znanja. U fazi ste finansijskih dobitaka, sklonosti ka uživanju u lepim stvarima i hrani.

19.02 – 20.03. RIBE

Za sve poteze ste sami krivi. Pošto ste napeti i nezadovoljni, razmislite o tome šta ste konkretno uradili da do toga ne dođe? Najverovatnije ništa. Situacija nalaže da maksimalno radite i pojačate praktičnu komponentu kako ne biste odlepršali u neželjene vode. Rad kombinujte sa šetnjom. Potrebno vam je više kiseonika.

OSTAVI KOMENTAR