Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 17. mart 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 17. mart 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je fudbaler Edin Džeko.

21.03 – 20.04. OVAN

Srećni ste. Ko je zaslužan za osmeh koji vam ne silazi sa lica? Ko vas je to nadahnuo plimom pozitivnog raspoloženja? Uživajte dišući punim plućima, jer danas postoje šanse, veće nego ikada, da postanete popularni i zaljubljeni. Poželjno je ne rasipati emocije, pošto su ograničene. U potrazi za novim sadržajima, vaša snalažljivost doći će do izražaja. Finansijski dobitak je nadomak ruke.

21.04 – 20.05. BIK

Poslovno ste angažovani i vredni. Rad je odlična kompenzacija za emotivno nezadovoljstvo. Kada radite, nemate vremena da razmišljate o promašajima, rezultati su vidljivi i na njih možete uticati. Koristi možete imati samo ukoliko se oslonite na vlastite snage. Okolina misli da ste slabiji, ali ćete je danas šokirati snagom svoje ličnosti.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Optimistički pristup problemu je izražen, pa ćete ga lakše prebroditi. Ukoliko ste u prilici da rešavate porodično pitanje ili adaptirate životni prostor, pravi je momenat. Ne dozvolite da nepažnjom upropastite niz povoljnih šansi. Moguće su nesuglasice sa saradnicima. Samo smirenošću i strpljivošću možete prevazići eventualne svađe. Glavobolja i problemi sa sinusima samo su prolazni. Ne zanemarujte partnera.

21.06 – 20.07. RAK

Na prvi pogled sve lepo funkcioniše, ali kada se udubite u slučaj, postajete nezadovoljni. Sve se odvija prilično sporo, ali ne brinite – vreme radi za vas. Ukoliko budete strpljivi, a hoćete, stvari će doći na svoje mesto. Dobićete u skladu sa zaslugama, ni manje ni više. Ukoliko ste okrenuti umetničkoj profesiji, stvari držite pod kontrolom. Pripremite se uskoro za uzbudljive događaje.

21.07 – 21.08. LAV

Napokon ste našli vreme za lepe stvari. Posao je danas u drugom planu, a neko ko je zagolicao vašu maštu podstiče vas da planirate susret, čak i više od toga. U želji da lepše izgledate i osvojite dotičnu osobu, obnovićete garderobu. Da li ste razmišljali o novim cipelama? Uspeh je neminovan. Neke stvari sami ne možete rešiti, pa se obratite prijateljima. Biće sve daleko povoljnije nego što ste zamislili.

22.08 – 22.09. DEVICA

Do svega morate da dođete vlastitim trudom. Imate osećaj da vam ništa ne pada s neba. Pošto vam danas prija neka vrsta samoće, pokušajte da se izolujete. Napunićete baterije i bićete spremni za nove radne pobede koje su pred vama. Obim poslova se povećava. Pošto je zdravstveno stanje nestabilno, savetuje se odmor i odlaganje svega što može da sačeka. Samo mudrim potezima možete rešiti problem, nikako po svaku cenu.

23.09 – 22.10. VAGA

Nastupaju teškoće bilo da se radi o poslu ili o zdravlju. Slaba tačka organizma je okoštavanje, koje vam, ukoliko niste fizički aktivni, može zadavati ozbiljnije probleme. Zbog nekoga se svesno žrtvujete i spremno činite ustupke. Situacija vam izgleda više nego jasna. Valjda ste u pravu! Razmišljanja o kupoprodaji nekretnine više su nego moguća. Spremate se za susret sa dragim ljudima koji neprekidno misle na vas.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Strpite se u želji za dokazivanjem svojih kvaliteta. Kad dođe vreme, oni će sami postati vidljivi. Ukoliko ih budete nametali, lako se možete sukobiti sa saradnicima. Trenutno vas nervira jedan od saradnika. Dalje od njega! Pošto ste imali sijaset emotivnih i poslovnih problema, vest o odlasku na put prijatno će vas obradovati. Još ako to bude inostranstvo?

23.11 – 20.12. STRELAC

Divno se osećate pod uslovom da ste se okrenuli onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Poslovi kasne, partner zanoveta, para ni na vidiku, a vi se okrećete prijateljima, kafićima i muzici. Odličan način da popravite raspoloženje. Partner vas voli iako o tome otvoreno ne priča. Značajnu korist možete imati kako od prijatelja, tako i od adekvatnih ustanova. U fazi ste stvaranja novih životnih prilika.

21.12 – 19.01. JARAC

Imate potrebu da vas drugi obasipaju pažnjom i hvale. To svi mi volimo, ali vi trenutno izraženije nego inače. Pošto ste promenljivog raspoloženja i osećate manjak ljubavi, želite da i vama neko pokloni pažnju. Ukoliko ona izostane, okrenite se poslu. U radu je spas. I partner može da vam bude od izuzetne koristi kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može da pomogne.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Moguća je opasnost od povreda, operacija i uniformisanih lica. Savetuje se dodatan oprez, naročito poštovanje zakonskih normi i mirovanje. Ukoliko se budete pridržavali ovih saveta, izbeći ćete sve moguće neprijatnosti. Svoju radoznalost možete da upotrebite na bezbroj bezbednih načina. Recimo, bavite umetnošću, posetite pozorište ili muzej. Nemate šta da izgubite.

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto su evidentni problemi na nivou ličnosti, pokušajte da se osamite i da razmislite gde grešite. Odmorite se i realno procenite vlastite snage. Samo tako ćete prebroditi trenutnu krizu. Ukoliko imate problema sa kućnim aparatima, vodovodom ili strujom, moraćete da se spremite za neočekivani izdatak. Kad se najmanje nadate, ponudiće vam se nešto primamljivo, putovanje na primer. Predlog je zanimljiv, pa ga prihvatite.

OSTAVI KOMENTAR