Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 16. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 16. maj 2013. godine

SHARE

70th Annual Golden Globe Awards - Press Room

27. rođendan danas proslavlja glumica Megan Fox.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Samoća nije pravo rešenje; mir ćete naći u druženju sa osobama od poverenja. One vas savetuju, imaju strpljenja da saslušaju sve probleme kojima ste opterećeni, jednom rečju, imaju razumevanja. Ukoliko se pojave nagli izlivi gneva, pokušajte da ih suzbijete. Osetljiviji ste na uvrede nego inače. Ništa strašno.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Brinete se kad je partner u pitanju. Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa okolinom. Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Bili ste neoprezni, ali i naivni. Utočište potražite u krugu porodice.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je mašta intenzivna, pokušajte da je praktično realizujete. Budite kreativni, radite nešto konkretno. To je mnogo bolje nego vođenje ispraznih razgovora od kojih nema koristi. U želji da stvorite lažnu predstavu o sebi, stalno se pretvarate. Što je najvažnije, sami ste skloni da poverujete u sopstvene laži. Budite objektivniji i prirodniji.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Malo ste se olenjili, pa vam iznenadni događaji pomažu da izađete iz mrtvila. Pošto ćete se na izvestan način nervirati, misleći da okolina želi da vas prozre, morate korigovati ovaj stav. Šta je to kod vas tako tajanstveno, pa mora da se krije? Kad bolje razmislite, i ako se otkrijete – ništa strašno.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Niste u stanju da vladate situacijom u onoj meri u kojoj biste to želeli. Morate uložiti puno snage kako biste postigli cilj, ali će se sav trud isplatiti. Kad bolje razmislite, možete pričekati i povoljniji momenat, kada će sve stvari same doći na svoje mesto. Neka vam za utehu bude činjenica da vreme radi za vas. Smirite se!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući svom odnosu prema radu uspećete da iz trenutnog stanja izvučete maksimum. Bićete spremni da se pretvarate i pričate više nego što je potrebno, i to u cilju ostvarenja nekih planova i zamisli. Moć opažanja je naglašena, kao i bujna mašta, inspirativni ste, pa se u skladu s tim i ponašajte.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Idealistički i perfekcionistički sagledavate stvari oko sebe. Normalno je što se nervirate jer shvatate da je u stvarnosti drugačije. Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka, jer će vas jedino oni razumeti. Pokušajte da sklopite primirje sa okolinom. Ljubavna avantura je na pomolu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Emotivno ste potišteni, jer su ograničenja, bar po vama, izuzetno zabrinjavajuća. Pred vama je puno posla koji zahteva spor i metodičan pristup. Do rezultata nećete doći tek tako. Pošto se ne osećate najbolje, budite mudri i usmerite glavna razmišljanja na zdravlje. Ono je najveće bogatstvo.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mučno stanje koje vas pritiska potrajaće još nekoliko dana. Ono je, međutim, konstruktivno, jer vas nagoni na to da razmišljate o tome šta treba da preduzmete kako biste poboljšali kvalitet sopstvenog života i bili zadovoljni. Sve u svemu, morate sami shvatiti šta vam nedostaje i u tom smeru krenuti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Učinili ste sve što je bilo do vas i postigli ste uspeh. Nude vam se i u budućnosti prilike za napredovanje. Ono što trenutno deluje zabrinjavajuće na vas jeste bezrazložni pesimistički pristup životu, razmišljanje o rastanku i opterećenost tuđim brigama. Lek potražite u smehu; pokušajte da se bar pola sata dnevno smejete.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Povodite se za osećanjima i raspoloženjem, a oni su promenljivi. Razlog za nezadovoljstvo leži u potisnutim emotivniom željama i potrebi za nezavisnošću. Nerviraju vas svi koji se ponašaju drugačije. Oscilacije u postupcima su velike, počev od sentimentalnosti do ekscentričnosti. Bavite se sportom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Iskoristite povoljnu priliku maksimalno. Zvezde su vam naklonjene, pa se valja shodno tome i ponašati. Primetili ste da ništa ne pada s neba, da ste za sve što ste postigli morali zasukati rukave. Primenite ranija iskustva. Čim se dobro osećate, možete da okončate neke poslove i započnete nove.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR