Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 16. februar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 16. februar 2012. godine

SHARE

30. rođendan danas prosvlavlja američki reper Lupe Fiasco.

21.03 – 20.04. OVAN

Pod uslovom da ste počeli da se bavite važnim poblemima, možete se nadati uspehu. Međutim, ako nešto očekujete od drugih, i još ako to ima veze sa voljenom osobom, ne nadajte se povoljnom ishodu. Najpametnije je osloniti se isključivo na sebe i na svoje potencijale, a vi ih i te kako imate.

21.04 – 20.05. BIK

U raskoraku ste između želja i mogućnosti. A ko nije? Trenutno vam nedostaje snaga i upornost da ostvarite neke ideje. Postoji, međutim, jaka želja, što, priznaćete, ipak nije dovoljno. Ne dozvolite da vas trenutna situacija izbaci iz koloseka i poljulja vam samopouzdanje. Uskoro će se stanje popraviti i problem rešiti u vašu korist.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Imate potrebu za akcijom, ali i za maštanjem. Trenutno se stvari mnogo bolje odvijaju u vašoj glavi. Čim krenete sa realizacijom, nastupaju problemi. Reakcija je svojstvena vašoj prirodi: praćena je blagom napetošću i bezrazložnim osećanjem nedovoljne sigurnosti. Krajnje je vreme da se urazumite i počnete da verujete u sebe.

21.06 – 20.07. RAK

Mogući su problemi u komunikaciji da društvom.  Kako da im objasnite neke stvari i poteze kad se, očigledno, nalazite na dijametralno različitim talasnim dužinama. Osećate se iscrpljeno i umorni ste od svega. Od drugih nikad ne treba previše očekivati.

21.07 – 21.08. LAV

U relativno ste dobrom stanju, vedro raspoloženi. Ne očekujete da vam bilo šta padne s neba. Svesni toga da morate da zasučete rukave, sve poslove obavljate bez buke. I razne druge obaveze ispunjavate onako kako najbolje umete. Uzdajte se samo u sebe. Niko drugi ne ispunjava vaše visoke kriterijume.

22.08 – 22.09. DEVICA

Puna vam je glava nekih čudnih ideja. Zaokupljenost mislima pomaže vam, međutim, da se opustite i prevaziđete izvestan zdravstveni problem. Na taj način savladavate hipohondričnost i tremu pred nastupajućim događajima. Morate verovati u pozitivan ishod, pa on neće ni izostati.

23.09 – 22.10. VAGA

Mnoge stvari ste započeli u pravo vreme, pa se možete nadati i povoljnom ishodu. Ukoliko primetite da se nešto ipak ne odvija onako kako ste zamislili, znači da ste ili precenili sebe ili pogrešno sastavili kockice. Put do prevazilaženja problema često je veoma složen, ali to za vas može biti samo izazov.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kad je zdravlje u pitanju, stvari ne držite pod kontrolom, pa su mogući problemi sa krvnim pritiskom izazvani pogrešnim načinom ishrane. Ništa zabrinjavajuće, ali morate staviti ishranu pod kontrolu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Od trenutne situacije mnogo očekujete. Morate znati da velika očekivanja često donose i razočaranje. Uzmite papir, olovku i napravite prostu računicu, pa ćete znati na čemu ste. Tada će vam biti lakše da prihvatite i delimičan uspeh. Partner vas neizmerno voli, ali misli da ga na izvestan način izrabljujete. Da niste malo preterali?

21.12 – 19.01. JARAC

Zabrinutost za ljubavni život zaista nema osnova. Stidljivi ste i nemate hrabrosti da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i razjasnite sve dileme koje imate u vezi sa njom. Sve skupljate u sebi. Dokle? Osnova svake uspešne veze je pre svega iskrenost, tako da morate biti direktniji. I vama će biti mnogo lakše.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Situacija zahteva prilagođavanje novim okolnostima. Pošto je rutina i monotonija ono što Vodolije ubija, promene vam i te kako prijaju. Morate skupiti snagu za veliko spremanje kad je emotivni život u pitanju. A i promena ima raznih! Bitno je, najzad, da vam nimalo nije dosadno.

19.02 – 20.03. RIBE

Ispostavilo se, po ko zna koji put, da ste od izvesne situacije previše očekivali, a dobili tek deo onoga što ste želeli, iako ste se svojski trudili i mukotrpno radili. No, morate naučiti da se zadovoljite i delimičnim uspehom. Savetuje se da osmislite slobodno vreme kako biste povratili donekle poljuljano samopouzdanje. Šetajte i bavite se hobijem.

OSTAVI KOMENTAR