Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 15. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 15. avgust 2013. godine

SHARE

The 66th Annual Cannes Film Festival - 'Jimmy P.'' Premiere

Svoj 23. rođendan dana slavi oskarovka, Jennifer Lawrence.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u situaciji da analizirate tuđe probleme i delite besplatne savete. Poslednjih dana mašta je do te mere pojačana da može da ugrozi svakodnevne aktivnosti. Budite prektičniji kad je posao u pitanju i manje rasipni što se slobodnog vremena tiče. Vreme je novac.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je jedan lep dan, onakav kakav samo možete poželeti. Prijatno društvo istomišljenika pomaže vam da se fantastično osećate. Vodite računa o tome da u masi raznih ljudi ne promakne neko ko vas nije dostojan. U tom slučaju, može vas šokirati neočekivana sitna pakost. Izbegavajte skandale.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ambiciozni ste i okrenuti poslu. Od trenutne situacije očekujete mnogo, zbog čega se maksimalno angažujete. Ukoliko ponuda bude upola od očekivane, biće dobro. Poželjno je sve stvari primati sa rezervom, jer postoji nešto što se zove viša sila. Na nju treba ozbiljno računati.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Razmišljate o nekom ko je daleko. Pismo ili telefonski poziv ukazuje na to da se radi o čistoj telepatiji. Iako planirate da negde otputujete, to je trenutno za većinu Rakova mislena imenica. Jedino možete da lutate po hiperprostoru. Mašta je ono što vas trenutno održava u životu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Šansa da postanete žrtva intriga više je nego moguća. U poslednje vreme, oko vas se pletu razne priče, ali tešite se, jer se za dobrim konjem prašina diže. Razmislite o tome da gde ima dima ima i vatre. Svojim ponašanjem ne dozvolite da do toga dođe. Zdravstveni problemi su hronične prirode.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušajte da se ne objašnjavate sa partnerom, jer lako može doći do konfliktne situacije. Ono što je evidentno tiče se lošeg porodičnog života. Ipak, kakva god da je, porodica je utočište posle napornih obaveza. Potrudite se da sve sporove rešavate bez učešća suda.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Većina pripadnika ovog šarmantnog znaka ima zdravstvene probleme. Neke Vage imaju i jedne i druge. Sve im se skupilo. Za to su same krive, jer nisu reagovale u pravo vreme. Nikad nije kasno, pa ne moraju da ispaštaju. Savetuje se detaljna lekarska kontrola.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kreativnost je izražena, što utiče na posao kojim se bavite. Sreća u kocki je prolaznog karaktera. Ne dozvolite da ovaj porok uzme ozbiljnijeg maha. Slobodne Škorpije na javnom mestu mogu sresti osobu svog života. Još ako je Lav ili Vodolija… Zadovoljite se i Bikom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Niste zadovoljni svojim okruženjem. Želite da odete daleko, na usamljeno egzotično ostrvo. Pošto stvarnost ne obećava mnogo, zadovoljite se onim što imate. Pod uslovom da kontrolišete uzavrele strasti i manje pričate, možete biti zadovoljni. U protivnom – nervoza.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Budite u svemu umereni, posebno u konzumiranju nečega u čemu preterujete. Dan je povoljan za razne vidove komunikacije, susrete i organizovanja novih poslova. Članovima uže porodice neophodna je pomoć. Nalaze se u krizi. Krenite u susret njihovim željama.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Praktično ste orijentisani. Trudite se da iz trenutne situacije izvučete maksimalnu korist. Vaš sistem vrednosti se menja, što je normalno. Promene su nešto za čim težite. Uvek ste bili avangarda, posebno u ovim teškim vremenima. Imate podršku prirode. Držite dijetu!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Postali ste do te mere sebični da to okolini ide na živce. Pokušavaju da vas, kad god je to moguće, eskiviraju. Zapitajte se da li su izgovori bližnjih iskreni ili predstavljaju samo jedan od načina da se od vas distanciraju. Morate činiti dobra dela da bi vam se dobrim vratilo. Povedite računa o onome što pričate.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR