Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 14.jun 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 14.jun 2012. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja američka glumica i pevačica Lucy Hale.

21.03 – 20.04. OVAN

Optimistički pristup problemu je izražen, pa ćete ga lakše prebroditi. Ne dozvolite da nepažnjom upropastite niz povoljnih šansi. Samo smirenošću i strpljivošću možete prevazići eventualne svađe. Ne zanemarujte partnera.

21.04 – 20.05. BIK

Na prvi pogled sve lepo funkcioniše, ali kada se udubite u slučaj, postajete nezadovoljni. Sve se odvija prilično sporo, ali ne brinite – vreme radi za vas. Ukoliko budete strpljivi, a hoćete, stvari će doći na svoje mesto. Dobićete u skladu sa zaslugama, ni manje ni više. Pripremite se uskoro za uzbudljive događaje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Srećni ste. Ko je zaslužan za osmeh koji vam ne silazi sa lica? Ko vas je to nadahnuo plimom pozitivnog raspoloženja? Uživajte dišući punim plućima, jer danas postoje šanse, veće nego ikada, da postanete popularni i zaljubljeni. Poželjno je ne rasipati emocije, pošto su ograničene. U potrazi za novim sadržajima, vaša snalažljivost doći će do izražaja. Finansijski dobitak postao je normalna pojava.

21.06 – 20.07. RAK

Rad je odlična kompenzacija za emotivno nezadovoljstvo. Kada radite, nemate vremena da razmišljate o promašajima, rezultati su vidljivi i na njih možete uticati. Koristi možete imati samo ukoliko se oslonite na vlastite snage. Okolina misli da ste slabiji, ali ćete je danas šokirati snagom svoje ličnosti. Jarac je pravo rešenje.

21.07 – 21.08. LAV

Do svega morate da dođete vlastitim trudom. Imate osećaj da vam ništa ne pada s neba. Pošto vam danas prija neka vrsta samoće, pokušajte da se izolujete. Napunićete baterije i bićete spremni za nove radne pobede koje su pred vama. Obim poslova se povećava. Sujeta će biti nahranjena. Pošto je zdravstveno stanje nestabilno, savetuje se odmor i odlaganje svega što može da sačeka. Samo mudrim potezima možete rešiti problem, nikako po svaku cenu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Napokon ste našli vreme za lepe stvari. U želji da lepše izgledate i osvojite jednu osobu, obnovićete garderobu. Da li ste razmišljali i o novom parfemu? Uspeh je neminovan. Neke stvari sami ne možete rešiti, pa se obratite prijateljima. Biće sve daleko povoljnije nego što ste zamislili.

23.09 – 22.10. VAGA

Divno se osećate, pod uslovom da ste se okrenuli onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Partner vas voli iako o tome otvoreno ne priča. Značajnu korist možete imati kako od prijatelja tako i od adekvatnih ustanova. U fazi ste stvaranja novih životnih prilika.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Oprezno, drage Škorpije, jer umete ponekad da budete nezgodne. Strpite se u želji za dokazivanjem svojih kvaliteta. Kad dođe vreme, oni će sami postati vidljivi. Ukoliko ih budete nametali, lako se možete sukobiti sa saradnicima. Trenutno vam Ovnovi i Vodolije nisu naklonjeni.

23.11 – 20.12. STRELAC

Zbog nekoga se svesno žrtvujete i spremno činite ustupke. Situacija vam izgleda više nego jasna. Valjda ste u pravu! Spremate se za susret sa dragim ljudima koji neprekidno misle na vas.

21.12 – 19.01. JARAC

Imate potrebu da vas drugi obasipaju pažnjom i hvale. To svi mi volimo, ali vi trenutno izraženije nego inače. Pošto ste promenljivog raspoloženja i osećate manjak ljubavi, želite da i vama neko pokloni pažnju. I partner može da vam bude od izuzetne koristi kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može da pomogne.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Moguća je opasnost od povreda, operacija i uniformisanih lica. Savetuje se dodatni oprez, naročito poštovanje zakonskih normi i mirovanje. Ukoliko se budete pridržavali ovih saveta, izbeći ćete sve moguće neprijatnosti. Svoju uransku radoznalost možete da upotrebite na bezbroj bezbednih načina. Recimo, bavite se pisanjem ljubavnih romana i umetnošću uopšte. Nemate šta da izgubite.

19.02 – 20.03. RIBE

Puni ste snage i želje da se borite sa problemima, ali se već na prvom koraku povlačite. Pošto su evidentni problemi na nivou ličnosti, pokušajte da se osamite i da razmislite gde grešite. Odmorite se i realno procenite vlastite snage. Samo tako ćete prebroditi trenutnu krizu. Kad se najmanje nadate, ponudiće vam se nešto primamljivo, putovanje na primer.

OSTAVI KOMENTAR