Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 14. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 14. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 36. rođendan proslavlja Taboo iz Black Eyed Peasa.

21.03 – 20.04. OVAN

Čim nešto mnogo želite, do toga ćete teško doći. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu totalnu dominaciju. Pošto on nikako ne može da se složi sa vašom burnom romantičnom naravi, ili promenite partnera, ili narav, ili način ophođenja.

21.04 – 20.05. BIK

Posedujete izuzetne potencijale za izražavanje u sferi ljubavi, umetnosti i društvenog života. Doduše, preosetljivost i česta promena raspoloženja neće vas dugo držati. Sa Strelcima ćete ostvariti sklad i od njih možete očekivati plimu emocija. Savetuje se umerenost u svemu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Planirate putovanje. Mnogi Blizanci ovu ideju konkretizuju, dok će izvestan broj pripadnika znaka sve svesti na puka maštanja. Ukazuje vam se idealna prilika da istražujete podsvest. Ima tu puno materijala za rad, pa je pravi momenat da krenete u akciju, upravo sad, odmah.

21.06 – 20.07. RAK

Prijatelji su u prvom planu. Družite se sa njima ne zbog njih, već zbog sebe. Važno je da se dobro osećate i da ste zadovoljni. Planirate da svoje ideje sprovedete u delo, jer, kao po običaju, niste neko ko sedi skrštenih ruku i vodi prazne razgovore. Razmišljanja o tome kako popraviti budžet – danas su u prvom planu.

21.07 – 21.08. LAV

Toplo vam je oko srca jer vas greje ono bez čega vaš život nema smisla – ljubav. Srećni ste i zadovoljni u društvu voljenih bića, žene, dece, unučadi. Postavlja se pitanje zbog čega neurotično konzumirate slatkiše, posebno sladoled, kad je sve tako idealno? Budite umereniji!

22.08 – 22.09. DEVICA

Kontaktirate sa inostranstvom, i to uspešno. Ukoliko vam to ne pođe za rukom, bar ćete maštati. Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Ako ništa drugo, pokažite svoje kreativne talente voljenoj osobi.

23.09 – 22.10. VAGA

Idealan dan za ljubav. Okruženi ste osobama koje vas vole i koje čine naredne trenutke još lepšim. Čim se nađete u sličnoj atmosferi, postajete popustljiviji, a samim tim se javlja mogućnost da u tome preterate, kao i sa konzumiranjem onih stvari koje se ne preporučuju, cigareta na primer.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Skloni ste preteranoj osetljivosti u druženjima, ali i razmišljanju o tome kako su se svi okomili na vas. Mnoga prijateljstva ste zanemarili, a pri tom svaljujete krivicu na drugu stranu. Niste u stanju da primetite svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Njih treba graditi i negovati.

23.11 – 20.12. STRELAC

Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Zastoji su počeli da vas opterećuju, ali ste svesni da za koji dan sve treba da krene. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, ostvarićete nemoguće. Biće vremena i za lični napredak i realizaciju jednog dugo željenog plana.

21.12 – 19.01. JARAC

Nude se povoljne šanse. Na vama je hoćete li ih prepoznati ili ćete se kolebati i nećkati. Sa Strelcima imate idealnu saradnju jer ste slični. Smatrate da ste bolji i tolerantniji, ali ste u stvari isti i u manama.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Bolesno stanje tela i duha normalna je pojava koja se s vremena na vreme javlja. Umesto što ga potiskujete, bilo bi poželjno preispitati uzrok i preduzeti nešto konkretno. Najbliži mogu da trpe vašu reakciju na loše zdravlje. Bavljenje okultnim temama pomoći će vam da dođete do unutarnjeg mira.

19.02 – 20.03. RIBE

Prelazite sa reči na dela. Odlučili ste se za konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. Postavlja se pitanje dokle će vas držati ovo stanje? Pošto je odgovor neizvestan, nastavite ovim tempom. Učinite maksimum, jer vas već sutra može napustiti ideja. Ponovo može nastupiti stanje pasivnosti.

OSTAVI KOMENTAR