Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 14. februar 2013.

Tvoje zvezde za četvrtak, 14. februar 2013.

SHARESvoj 43. rođendan danas proslavlja britanski glumac Simon Pegg.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Morate kontrolisati svoje burne reakcije u prisustvu drugih. Možda oni namerno žele da vas izbace iz takta. Ne dozvolite im tako nešto. Obično u sličnim situacijama postajete nervozni i agresivni. Kad bolje razmislite, videćete da ništa nije vredno nerviranja. O nečemu slatko maštate. Kupite ružu voljenoj osobi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Dolazite do zaključka da vam štošta ne polazi za rukom onako kako biste vi želeli, a uvek želite mnogo. Odustajete od planova i povlačite se u svoj svet. U njemu sve tako dobro funkcioniše. Mašta je intenzivna, a moguće je da će vam se naizgled nerealni snovi zaista ostvariti. Obradujte partnera makar poljupcem.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je vaš nervni sistem blago narušen, bilo bi poželjno uraditi sve u cilju saniranja ovog problema. Znate šta vas može smiriti, opustiti i pričiniti vam zadovoljstvo. Učinite mali napor sa svoje strane kako biste to postigli. Bolje ćete se osećati i prevazići ćete krizu dana. Imajte na umu da je život kratak i da, pored rada, treba i uživati.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sve teče po ustaljenom šablonu. Korektno funkcionišete u svim segmentima života. Iako nemate razloga za emotivno nezadovoljstvo, pomalo ipak patite. Radom i sportom uspešno prevazilazite neke poraze. Znate da će biti i povoljnijih situacija. Naoružani strpljenjem, obavljate rutinske zadatke.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Imate osećaj da neko uporno koči vaše akcije, ali to je samo plod vaše uobrazilje. Često ste u raskoraku između želja i mogućnosti, što i nije ništa neobično. Morate razmisliti o tome da li su možda vaše želje prevelike, a mogućnosti ograničene. Pokušajte da se usaglasite, najpre sa samim sobom. Partnera izvedite u bioskop, pa na piće ili večeru.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mogući su emotivni problemi, pošto ste očigledno idealizovali partnera. On vam po ko zna koji put daje do znanja da ste na pogrešnom putu kad su njegova osećanja u pitanju. Ne sekirajte se, već se okrenite onim oblastima u kojima ste uspešniji. Završite započete poslove. Razmišljajte ipak i o ljubavi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sa partnerom ste na različitim talasnim dužinama, ili ste fizički razdvojeni. Pošto želite da znate na čemu ste, tvrdoglavo reagujete u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Postajete agresivni u nameri da dođete do cilja. Možda to nekome smeta, pa vas zato izbegava. Sa prijateljima slavite i nazdravljate.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Morate povesti više računa o zdravlju. Nesebično se iscrpljujete već duže vreme, pa lako možete oboleti. Budite umereniji u svemu, posebno kad su nerviranja u pitanju. Niko nije dostojan toga da vam pokvari raspoloženje. Mnogi će to pokušati, ali ne dozvolite da do toga dođe. Neko je zaljubljen u vas.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pokušavate da masu obaveza svalite na partnerova pleća. Zar se niste zapitali dokle će on to da toleriše? Kućni poslovi i obaveze vama po pravilu ne odgovaraju, pa nastojite da ih izbegnete.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sa partnerom ste sklopili primirje; popuštate, čineći mu po ko zna koji put ustupke. Vaši napori su zaista plemeniti i isplatiće se. Pozovite goste u posetu ili posetite drage prijatelje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Niste u potpunosti zadovoljni emotivnim životom. Mislili ste da će vam partner pružiti veću podršku, ali ste se malo prevarili. Imate utisak da on ne samo da vam ne pomaže već vam i odmaže, ali utisak je subjektivan. Po običaju, preterujete. Partner se svojski trudi i daje sve od sebe, pa ga ipak treba pohvaliti. Nemojte klonuti duhom. Sredite frizuru.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nervoza je ono što vas sputava da normalno razmišljate. Uopšte niste u situaciji da sagledate svoj trenutni problem, a još manje da bilo šta preduzmete kako biste ga sanirali. Savetuju se strpljenje i marljiv rad. Uvek prave vrednosti pobeđuju, samo je potrebno da prođe izvesno vreme. Danas se opustite i uživajte.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR