Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 13. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 13. septembar 2012. godine

SHARE

19. rođendan danas proslavlja pevač grupe One Direction Niall Horan.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući pozitivnim planetarnim uticajima, očekuje vas izuzetan uspeh vezan za dom i porodicu. Slobodnim pripadnicima znaka smeši se ono što obožavaju – ljubav. Budite prijemljivi za pozitivne promene koje vam donose planete.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Najbitnije je da ste u harmoniji sa samim sobom. Uspeh postižete zahvaljujući obrazovanju i pisanju, ali i ostalim vidovima komunikacije. Iskoristite nagli priliv optimizma. Usmerite ga u onom pravcu u kom je najpotrebniji. Mnogi Bikovi, hteli to da priznaju ili ne, moraće da se usavršavaju i menjaju profesiju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Od vas se očekuje mnogo, a postavlja se pitanje koliko ste spremni da date. Nastojte da šokirate okolinu svojim kvaliteteima i planirajte da nekuda otputujete.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Hitno krenite sa dijetom. Mnogi pripadnici znaka počeli su rapidno da dobijaju na težini, pa se savetuje oprez. Porodična situacija zasad je nepromenjena. Savetuje se da više pažnje posvetite rođacima i prijateljima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sve zavisi od toga kako ljudi na vas deluju. Ukoliko promenite pristup životu, neće biti problema. U protivnom, možete sebi iskomplikovati stvari. Stoga se savetuje optimistička orijentisanost. Glavni razlog je taj što imate važan problem koji zahteva rešenje. Maksimalno iskoristite planetarne uticaje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete minimalne napore, a postižete zapažene rezultate. Narednih dana ste u dobrom položaju, što nije za zanemarivanje. Stoga se savetuju budnost i akcija. Kad bolje shvatite o čemu se radi, videćete da se trud isplatio. Sa Strelcima i Lavovima fenomenalno sarađujete. Fokusirajte se na njih.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zahvaljujući organizatorskim talentima, nižete uspeh za uspehom. To se posebno, zahvaljujući vašim visokomoralnim kvalitetima. Ono što vas koči u daljem napretku jesu preterana arogantnost i dominantan stav u odnosu na najbliže. Prosto ih gušite svojom posesivnošću.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Morate se izboriti sa sopstvenim negativnim osobinama – pre svega sa arogancijom, tvrdoglavošću i uobraženošću – ako želite da uspete. Pošto ste prenaglašeno ambiciozni, ukoliko ne istrajete u ostvarivanju planova, biće nevolje. Zato se savetuju smirenost i istrajnost.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Da li ste svesni sopstvenih potencijala? Najverovatnije da niste čim se ponašate ležerno. Na momente možete da zaboravite manu koja se tiče preteranog trošenja novca. Savetuju se štednja i strpljivost.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nesebično poklanjate ljubav svima koji požele da sa vama uđu u bilo kakvu kombinaciju. Ukoliko sarađujete sa Strelcima, možete da se opustite i njima prepustite svoj deo odgovornosti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zahvaljujući odličnim organizatorskim sposobnostima, imaćete izvanrednu saradnju. I zdravstvena situacija se popravlja. Jedini problem je kilaža, uvećana zbog pojačanog apetita. Rak vapije za vašim društvom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Narednih dana savetuje se što više sporta i razonode. Sa lakoćom i vedrinom prihvatate izazove. Imate enormne količine kreativne energije i dobrog raspoloženja.

OSTAVI KOMENTAR