Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 13. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 13. jun 2013. godine

SHARE

NY: FRESH AIR FUND'S SALUTE TO AMERICAN HEROES

27. rođendan danas proslavljaju glumice i modne dizajnerke, bliznakinje Mary-Kate i Ashley Olsen.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko dođe do malih teškoća na emotivnom planu, pokušajte da na njih gledate objektivno. Do raščišćavanja može doći kasnije, ali razmislite o uzrocima. Ne idealizujte voljenu osobu, pošto ona ovih dana pokazuje pravo lice. Pokušajte da sa rezervom prihvatite predloge sa njene strane i da se previše ne zanosite.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Odnosi sa partnerom mogu doći do usijanja. Sve teče glatko, ali jedna sitnica, u vidu pogrešnog poteza sa njegove strane, može sve da pokvari. Zato razmišljajte o suštini. Sa Ovnovima su mogući nesporazumi, tako da ih treba držati na distanci dok dobro ne proverite njihove namere.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Rešavate mnoge probleme uprkos nedovoljnoj veri u sebe. Istovremeno radite više poslova, što vas dodatno iscrpljuje. To će vam kad-tad zasmetati. Savetuje se istrajnost, posebno u odnosu prema partneru. Kao da čekate da u staračkom domu sa njim nađete zajednički jezik. Biće prekasno!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U odnosu prema svemu morate držati distancu. Ukoliko vam sitne laži pomažu da sačuvate svoj nervni sistem od stresa, koristite ih. Što se više dajete, to će okolina s pravom od vas više i očekivati. Zato budite umereni i cenite sebe kako bi vas drugi cenili. Sa Ribama imate konstruktivnu razmenu ideja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Na momente jasno znate šta hoćete, dobro se osećate, vidite izlaz, da bi vas uskoro sitnica izbacila iz koloseka. Tada se javlja slabost, malaksalost i opšta konfuzija. Ukoliko svakodnevno radite na jačanju svesti o sebi i ukoliko ego držite strogo pod kontrolom – sve će biti u redu. U protivnom, mogući su psihički problemi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ono što Blizanac započne, vi završavate. Ne ulazite sa njim ni u kakve rasprave, pošto ste ozbiljniji i dijametralno suprotni. Sa osmehom propratite njegove aluzije. Ako vam to ipak dosadi, vi ga sledećeg puta ostavite na cedilu. To je za njega najbolja lekcija – tek da se zna ko koliko vredi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Partnerski odnosi mogu biti u krizi. Okolnosti nude jedno, a želje su drugo. Pošto ćete sve nesporazume izgladiti, iako ne odmah, vodite računa o tome šta pričate. Kasnije vam se pogrešno izgovorene reči mogu vratiti kao bumerang.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sve sami stresovi i nezadovoljstva. Pokušavate da ih prikrijete, mada vam to u poslednje vreme teško polazi za rukom. Sa partnerom i prijateljima treba otvoreno razgovarati i videti gde grešite. Očigledno je da na probleme gledate isključivo iz sopstvenog ugla. Sebični ste i subjektivni.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko imate zdravstvenih problema, pokušajte da o njima ne razmišljate i ne tražite odgovor zbog mogućnosti lažne dijagnoze. Ako ste zdravi i ljubavno orijentisani, uživajte i ne opterećujte se glupostima. Savet za bolesne Strelce je da se okrenu ljubavi i pozitivnim mislima.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Burne reakcije na zahteve okoline zaista su preterane. To što mislite da svi imaju pošten odnos prema dogovoru i što gradite prijateljstva i veze na korektnim osnovama – vaša je stvar. Nisu ljudi ni dobronamerni ni čestiti u onoj meri u kojoj vi mislite da jesu. Setite se ranijeg iskustva i opametite se.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Razmišljate o ljubavi, srećni ste i zadovoljni. Ukoliko ne budete koncentrisani na poslove koje obavljate, možete izazvati nemile događaje i štetu većih razmera. Savetuje se oprez, posebno u saobraćaju i sa kućnim aparatima. A ljubavi i užitaka biće na pretek. U to niko ne sumnja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mašta čini svašta. Živeći u svetu iluzija, na svom ste terenu. To nije dovoljno. Potrebna je konkretna akcija, pa ukoliko niste sposobni za nju, prebacite je partneru. On ionako čini stvari koje vi ne možete. Usamljene Ribe moraju pronaći sposobnog partnera koji će popunjavati njihove praznine.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR