Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 12. maj 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 12. maj 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 43. rođendan proslavlja najslaviji skejter svih vremena, Tony Hawk.

21.03 – 20.04. OVAN

Imate utisak da vam mnogi poslovi ne polaze za rukom. Ne paničite, jer kad se neka vrata zatvore, druga će se otvoriti. Ukoliko se nervirate zbog drugih, grešite. Okrenite se sebi i pokušajte da smanjite aktivnosti. Više se odmarajte, čitajte i aktivirajte duhovnu komponentu bića. Imate je i jača je nego što mislite.

21.04 – 20.05. BIK

Ko o čemu, vi o ljubavi. Tema je aktuelna jer osećate prolaznost veze i ekscentričnim postupcima pokušavate da je zadržite. Ne ulećite u nove ljubavne avanture pre nego što raščistite stara pitanja. Mogući su problemi nervne prirode, bilo da se radi o poslu kojim se bavite ili osobi sa kojom delite postelju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Razmišljate o braku, ljubavi, potomstvu. Da li to činite na pravi način? Neko je uticao na to da tenzija na tom planu raste. Štetu od negativnog osećanja imate prvenstveno vi, jer svojim osećanjima uništavate nerve. Pošto postoji opasnost od povreda i udesa, budite oprezni, posebno ukoliko planirate putovanje.

21.06 – 20.07. RAK

I dalje ste okrenuti dokazivanju sopstvenih vrednosti, što je kompenzacija za osećanje odbačenosti. Koliko u tome ima istine, a koliko ste ranjivi i preosetljivi? Od svega po malo, tek rad je idealan način da se ne nervirate i da u isto vreme povratite veru u svoje kvalitete.

21.07 – 21.08. LAV

Slobodne trenutke provodite baveći se hobijem. U očekivanju radosnih vesti i veselja, činite sve da što lepše izgledate. Obnavljate garderobu. Ponudiće vam se privlačno zaposlenje. Pošto ćete morati sa nekim da sarađujete, razmislite o tome koliko ste spremni za nesebičnu razmenu informacija.

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o ljubavi više nego što je potrebno. Uzalud se opterećujete udarajući recke voljenom biću. Ovakav stav utiče na spontanost u međusobnim odnosima. Kad je posao u pitanju, uvek ste u pravu, na planu ljubavi retko. Morate to stalno imati u vidu, jer samo ako uvidite grešku, možete uspeti.

23.09 – 22.10. VAGA

Romantični ste, pa želite da u svemu što vas okružuje vidite nešto lepo. Pošto očigledno to ne uspevate, mogući su blagi talasi nervoze. Sublimaciju napetosti potražite u radu i bavljenju onim stvarima za koje ste nadareni. Pravite cvetne aranžmane, uživajte u svim zadovoljstvima venerijanskog tipa.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mogući su problemi u komunikaciji sa okolinom ili na putovanju. Pošto ste nervozni i nesigurni, pokušavate to da prikrijete. Ukoliko vas neko iznervira, reagovaćete neurotično i agresivno. Stoga se treba čuvati provokacija i raditi na jačanju nervnog sistema. Setite se da nas sitnice odaju.

23.11 – 20.12. STRELAC

Realno opravdanje za nešto čemu se nadate zaista je diskutabilno. Iako ne izgledate kao neko ko se da lako prevariti, možete postati nečija žrtva. Uspešniji ste u filozofiji i umetnosti nego u bavljenju biznisom. Na tom planu su evidentna česta kockanja praćena nerviranjem, što loše utiče na zdravlje.

21.12 – 19.01. JARAC

Pred vama je temeljan, odgovoran i naporan rad. Bićete uspešni u umetnosti i onim oblastima života koje zahtevaju kreativnost. Pogrešni mitovi o negativnim osobinama vašeg znaka sada su za nama, pa uživajte u svim životnim blagodatima. Ne zaboravite ni na voljeno biće.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sami ste krivi za sve. Ukoliko niste primećivali ili niste hteli da primetite zlonamernost okruženja – vaš problem. Savet: bavite se umetnošću, razmišljajte pozitivno i budite oprezni kako ne biste zapali u sličnu neugodnu situaciju.

19.02 – 20.03. RIBE

Odličan dan za bavljenje onim stvarima koje zahtevaju empatiju i jaku intuiciju. Ukoliko dominantnim stavom želite da postignete cilj, znajte da u tome nećete uspeti. Samo polako i strpljivo, vodeći računa o moralnim normama, možete ostvariti željene rezultate. Ne dozvolite okolini da vas guši. Napravite distancu.

OSTAVI KOMENTAR