Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 12. januar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 12. januar 2011. godine

SHARE

21. rođendan danas slavi britanska pevačica Pixie Lott.

21.03 – 20.04. OVAN

Poželjno je nekako ukrotiti enormne količine energije, uglavnom destruktivne prirode. U naredni period uđite hrabro, sa manje prezira prema onima koji ne ispunjavaju vaše želje. Čuvajte se povreda.

21.04 – 20.05. BIK

Budite spremni za mnoštvo ekscentričnih zbivanja, kao i na snažna i neobična osećanja u odnosima sa partnerom, koji zasad ne zna na čemu je. Ponašate se kontradiktorno, pa ni sami niste načisto. Šta uraditi sa vezom koja je u krizi? Ne zamarajte još uvek glavu ovim ozbiljnim temama.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne opterećujte se danas filozofskim temama. Uživajte prosto u trenutku. Od nastupajućeg perioda ne očekujte mnogo, jer ćete samo tako biti zadovoljni. U protivnom, slede razočaranja. Partner će vam biti stalno društvo, ponekad ne baš prijatno, ali gotovo uvek korisno. Učite se na greškama.

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi su okrenuti vrednostima. Razmišljaju o njima do te mere intenzivno da žele promenu. Pod tim pojmom ne podrazumevaju isključivo stvari materijalne prirode. Ono što je daleko važnije tiče se duhovnog napretka. Nadajmo se da ćete u tome imati uspeha.

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko ste u konfliktnoj situaciji sa okolinom, sami ste krivi. Nije momenat za stvaranje jaza, već naprotiv, za praštanja. Pokušajte da shodno tome i funkcionišete. Naredni period trebalo bi da bude bolji od prethodnog, ali samo pod uslovom da ste se učili na greškama. U protivnom, zdravstveni problemi.

22.08 – 22.09. DEVICA

Po glavi Vam se motaju putovanja i razne dogodovštine. Nije loše, ali bi moglo da bude i bolje. Budući da ste skromni, zadovoljavate se onim što imate. Fantastično! Na emotivnom planu očekuju vas iznenađenja i pomaci. Da li će biti prijatni ili ne – zavisi od individualnih pozicija. Dobijate u skladu sa zaslugama.

23.09 – 22.10. VAGA

Sinoćni provod bio je lud i nezaboravan. Budite se sa blagom nervozom. Poželjno je smanjiti aktivnosti i doći do unutrašnjeg mira. Najteži problemi su za Vama, pa je trenutno nezadovoljstvo posledica oslobađanja od stresa. Čemu se nadati?

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Vaša strasna priroda je do te mere izražena da počinje da smeta. Ukoliko naiđete na bilo kakve prepreke, nastojaćete da ih prevaziđete a da pri tom ne razmislite koliko su one vredne truda. Trebalo bi uključiti malo više razuma a smanjiti uticaj emocija. Biće teško, ali korisno. Srećno!

23.11 – 20.12. STRELAC

Očekuju vas mnoga iznenađenja, ali i ostvarenje velikih ciljeva. Doduše, neće biti tako lako, ali je samim tim život uzbudljiviji. Dobijate priznanje!

21.12 – 19.01. JARAC

Iako ste zbog nečega zabrinuti, strah je neosnovan. Kao da ne možete da živite bez njega. Pošto kroz život idete komplikovanijim putem, spremite se za puno ozbiljnog rada, ali i rezultata. Bar strpljenja imate na pretek. Hrabro napred!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Očekujte puno neplaniranih događaja i prijatnih iznenađenja, i to ne samo od partnera. Pošto već duže vreme živite u stilu “baš me briga”, slično se ponašate i danas. Malo odmora a puno akcije, i to na poljima koja volite. Sve se dešava na relaciji prijatelji – ljubav. Mnogim Vodolijama naredni period donosi novu ljubav.

19.02 – 20.03. RIBE

Vaša neptunovska mašta trenutno je intenzivna, pa Vam je lepše da živite u njoj nego u realnom svetu. Pošto ste u fazi velikih planova i povlačenja crte, lakše živite u imaginaciji nego u stvarnosti. Opustite se. Prihvatite poziv za izlazak. Biće ludo i nezaboravno!

OSTAVI KOMENTAR