Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 12. april 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 12. april 2012. godine

SHARE

25. rođendan danas slavi model i glumica Brookly Decker.

21.03 – 20.04. OVAN

Polako pokušavate da se dovedete u normalu i odmorite od napornog rada. Uskoro nastupaju lagodniji dani, pa ih spremno dočekujete. Jedan vaš potez biće zasnovan isključivo na razumu i doneće zapažen rezultat. Raspoloženje se takođe popravlja, pa ste ponovo onaj stari neodoljivi Ovan. Veoma ste uspešni, i to na svim poljima.

21.04 – 20.05. BIK

Budući da ste osetljive građe, možete postati žrtva virusa. Uzdržani ste prema partneru ili simpatiji. Vaša zaštitnica Venera sklona je zastranjivanju, bar kad su materijalne vrednosti u pitanju. Što se umetnosti tiče, ne grešite. Neka vas ne iznenadi kontakt sa inostranstvom o kom dugo maštate.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Podsticajno delujete na druge, a šarmom i šalom osvajate voljeno biće. Rešavate i zaostale ljubavne probleme. Polako, ali sigurno, se spremate da postanete odgovorniji i ozbiljniji. Krajnje je vreme.

21.06 – 20.07. RAK

Posesivnost i ljubomora su jedan od načina da prikrijete svoju nesigurnost. Imate osećaj da vam partner polako izmiče, da ga gubite. Tešite se, jer će onaj ko vas voli uz vas i ostati, a za ostale – baš vas briga. Sa prvim danima leta očekuje vas puno sreće u ljubavi. Do tada, utehu potražite u drugim preokupacijama.

21.07 – 21.08. LAV

Po cenu da se bezobzirno nametnete drugima, ostvarićete ono što ste naumili. Niste svesni koliko opterećujete okolinu, posebno partnera. On je ljubomoran, pa se sprema da vam zada “snažan udarac”. Sprečite ga. Predložite mu provod.

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate vremena za sve. Pred vama su trenuci sreće i kreativnosti. Iskoristite ih onako kako to samo vi znate, tiho i nenametljivo. Pošto ćete biti aktivni, pokušajte da odvojite malo vremena za sebe. Odmorite se i obratite pažnju na fizički izgled.

23.09 – 22.10. VAGA

Morate uložiti puno snage, koju trenutno nemate, kako biste prevazišli tešku situaciju. Razorena vitalnost vas u mnogo čemu sputava i usporava akciju. Preduzmite sve mere zaštite i nađite odgovor za ovo stanje. Šta je uzrok malaksalosti i depresije?

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Radite preko svake mere. Nervna razdražljivost je znak da ste se preforsirali. Pošto ono čime se bavite ima perspektivu, ne odustajete. Uspeh će biti nagrada za trud, ali ne sad i odmah kao što biste vi želeli. Moraćete malo da pričekate. Sa Devicom i Vodolijom nalazite srećno rešenje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ono čime se ne možete pohvaliti jeste zdravlje: moguća je nesanica praćena nedostatkom snage. Neko pokušava da vas prevari. Na ljubav se ne možete požaliti.

21.12 – 19.01. JARAC

Sa vama je teško izaći na kraj. Ne umete da kažete šta vas muči i istrajete u nekim namerama. Lakše vam je da ćutite i trpite. Partner je jedan od vaših trenutnih problema, pošto se teško prilagođavate njegovim zahtevima. Osećate potrebu da se na izvesno vreme razdvojite i dobro odmorite. Rastanak vam može učvrstiti vezu.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Za divno čudo, dobro se osećate. Ni sami niste svesni zbog čega. Vidljivih razloga nema, ali to nije ni važno. Pokušajte da upravo danas akumulirate što je moguće više pozitivnih vibracija, jer će vam uskoro biti neophodne. Volite da imate rezerve, i to ne samo kad su materijalna dobra u pitanju. Ne opterećujte se glupostima.

19.02 – 20.03. RIBE

Pod uslovom da koristite bogatu maštu – očekujte sreću. U povoljnom ste položaju da obmanete druge, nekoga zavedete i dođete do onoga što ste želeli. Period slabosti je prošlost, pa hrabro krećete napred. Budite što aktivniji!

OSTAVI KOMENTAR