Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 11. juli 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 11. juli 2013. godine

SHARE

Nina Nesbitt Stops By Key 103 Radio

Svoj 19. rođendan danas proslavlja škotska muzičarka Nina Nesbitt.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući stvaralačkoj snazi, krećete u nove poduhvate. Oni se odnose na umetnost, ljubav i druge lepe stvari. Stvarate bolje životne uslove. Pošto ste na neke stvari stavili tačku, na nov način pristupate raznim problemima. Menjajući sebe, činite da se i drugi menjaju, i to nabolje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Izuzetno kreativan i lep dan. U svom ste elementu. Bavite se stvarima koje volite, sami ste sebi dovoljni. Kad biste uvek mogli da vladate sobom kao što to činite u ovom trenutku. Razloga za dobro raspoloženje ima više: zaljubljenost, dobar provod… Još kada bi duže trajalo…

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Želite mnogo toga da sprovedete u delo, a pri tom niste svesni svojih mogućnosti. To doprinosi maksimalnom crpljenju nerava, a samim tim je i opasnost od povreda povećana. Budite oprezni u saobraćaju, jer obavljanje više poslova u isto vreme smanjuje koncentraciju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pokušajte da se distancirate od okoline koliko god je moguće. Svi mi imamo problema, tako da prvenstveno moramo da se usredsredimo na njihovo rešavanje. Od tuđih problema ponekad treba bežati, posebno ako vas opterećuju. Čuvajte zdravlje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zdravi ste i jaki, bar trenutno. To vam pomaže da ulažete izuzetne napore kako biste prebrodili izvestan problem. Morate se prilagoditi tuđim pravilima igre, što vam neće lako pasti. Iako ćete imati vidljive rezultate, morate biti oprezni jer je pojačana sklonost ka nezgodama.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Hiperaktivan dan. Bar će vam pomoći da ne mislite na zdravstvene probleme, pošto ste, naravno bez razloga, hipohondrični i uplašeni. Mlađi pripadnici znaka razmišljaju o putovanjima, a stariji su opsednuti zdravljem. Pojačajte dozu optimizma i, za početak, kupite ružičaste naočare. Na stvari gledajte iz drugog ugla.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon možete da odahnete. Neke stvari su se iskristalisale, pa znate na čemu ste. Ukoliko budete bili razumniji, moći ćete da iz situacije izvučete maksimum. To se posebno odnosi na partnera, sa kojim morate da promenite način komuniciranja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Investirali ste u vezu, a da niste promislili. Sada se zbog toga kajete i patite. Uzalud! Okrenite se novim sadržajima, bavite se umetnošću i drugim lepim stvarima kako biste prebrodili krizu. Nađite odgovarajući recept da biste izbacili nezadovoljstvo koje vas prati.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Odličan dan za ljubav. Lepo se osećate. Ako krenete u “akciju” u društvu Ovna, biće super. Recite mu sve lepe stvari koje vam već duže vreme leže na srcu, a na koje ste, ophrvani brigama zaboravili. Nadajte se uskoro velikim promenama, i to nabolje, ali i velikoj odgovornosti. Spremite se.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete sitničavi i analizirate do detalja sve oko vas, nezadovoljstvo je neizbežno. Možda bi trebalo da se udružite sa Devicom, pa da zajedničkim snagama sve raščlanjavate do detalja. Zreliji pripadnici znaka su u fazi velike zaljubljenosti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dišete punim plućima. Zadovoljni ste i srećni. Dobili ste sve čemu ste se nadali. Uživajte u danu koji je pred vama i nastojte da bude što raznovrsniji i kreativniji. Opravdajte pripadnost ovom nekonvencionalnom vazdušnom znaku. Planete vas u svemu podržavaju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ako nemate problema, izmislite ih! Bar ćete živeti onako kako želite, u brigama i strepnjama. Neverovatna je vaša potreba da bez razloga koplikujete stvari, ali, šta da se radi kad ste takvi. Situacija je, na svu sreću, prolazna. Samoća samo na prvi pogled prija. U suštini, zavarava vas i daje lažnu nadu.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR