Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 10. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 10. oktobar 2013. godine

SHARE

The Saturdays Drop By "Daybreak"

Svoj 32. rođendan danas slavi Una Healy, članica najpopularnije britanske ženske grupe, The Saturdays.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Problem ćete rešiti, ali uz ogroman trud. Osetićete zadovoljstvo, jer ste još jednu opasnu prepreku na svom putu prebrodili. Pošto je prateća pojava nervoza, savetuje se oprez u komunikaciji sa okolinom, ali i u saobraćaju. Pogrešna upotreba energije može dovesti do sukoba i povreda.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto su evidentna ograničenja, nastala usled nesposobnosti prilagođavanja novonastaloj situaciji – pomalo ste nezadovoljni. Partner je izneverio očekivanja, zdravlje nije sjajno, pa od iskusnijih osoba potražite savet. One će vam reći da prolazite kroz normalno stanje koje iziskuje strpljenje. Ljubomora je odraz nesigurnosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Puno pričate, a malo radite. Bilo bi poželjno da se ponašate suprotno.  Izbegavajte finansijska ulaganja, jer možete biti na gubitku. Ukoliko imate zdravstvenih problem, odložite posetu lekaru zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze. Opšta slabost organizma.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Iako pokušavate da nađete opravdanje za svoje postupke, nezadovoljni ste. Vodite borbu sa samim sobom, što se ispoljava kao nervoza i osećaj niže vrednosti. Pošto je, na svu sreću, stanje prolazno, na njega ne obraćajte pažnju. Druženje će vam pomoći da manje mislite o unutrašnjim preživljavanjima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Imate osećaj da vas niko ne razume. U radu tražite spas, potiskujući unutrašnje nemire. Na pravom ste putu da ih upravo fizičkim aktivnostima eliminišete. Mnogi pripadnici znaka imaće problema sa porodicom ili zdravljem. Sa prijateljima delite zajedničke uspehe i nove početke.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste malaksali, prijaju vam poslovi koji nisu vezani za fizičke aktivnosti. Ovo se posebno odnosi na kreativne delatnosti, budući da su imaginativne sposobnosti naglašene. Morate voditi računa o pravilnoj upotrebi lekova. Ukoliko je to ikako moguće, odložite posetu lekaru.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Dan je u znaku šokantnog događaja. Pošto on nije toliko strašan koliko ste vi nepripremljeni, pokušajte da se opustite i mislite na lepše stvari. Pošto zdravstvena situacija nije idealna, moguć je susret sa ustanovama koje pomažu u takvim slučajevima. Jarac pokušava da vas dodatno nervira.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko se nađete u prilici da reagujete emotivno, znajte da grešite. Razum je taj koji će vam pomoći, dok je ono što radite srcem, po pravilu, pogrešno. Dan je u znaku ljubavnih dogodovština. Ovo se odnosi na većinu pripadnika znaka.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Padaju vam na pamet odlične ideje. Još samo da nađete “žrtvu” koja će ih sprovesti u delo. “Pametniji” deo posla odradićete sami, a onaj sporiji i dosadniji ostaviti osobi koja je po pravilu za to zadužena. Očekuje vas uspeh u ličnoj profesiji i rešavanje bitnih pitanja. Glavobolja vas neće u tome sprečiti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sa partnerom se svađate, iako znate da grešite. Prazne reči nikuda ne vode, već samo produžavaju jaz između vas i okoline. Broj neistomišljenika iz dana u dan raste, što je počelo da vas zabrinjava. Ne opterećujte se drugima, već razmišljajte o sebi. Ukoliko se promenite, i okolina će biti bolja.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto se u vama iznenada budi fizička strast, pokušaćete da upriličite situaciju kako biste je realizovali. Sa Vodolijama nikad ne možemo biti sigurni šta i kada osećaju, tako da će partner biti iznenađen ovom njihovom reakcijom. Strast očigledno utiče na nekontrolisano ponašanje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto se teško prilagođavate drugima, najbolje je da se izolujete. Budući da je to nemoguće, pojačajte prag tolerancije i budite manje osetljivi na reakcije okoline. Možda se tako ponašate i uživljavate jer ste nezadovoljni samim sobom? Razmislite o tome gde grešite. Blizanac sprema iznenađenje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR