Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 10. maj 2012. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 10. maj 2012. godine

SHARE

52. rođendan danas proslavlja pevač grupe U2, Bono.

21.03 – 20.04. OVAN

Neumorni ste u poslu. Oštro kritikujete sve koji vam se suprotstavljaju. Savladaćete sve prepreke i postići ćete izuzetan uspeh. Treba se čuvati davanja javnih izjava i napadanja drugih, jer možete sebi stvoriti probleme. Setite se da ste već bili u sličnoj situaciji. Rukovođenje ranijim iskustvima zaista je neophodno.

21.04 – 20.05. BIK

Polako dolazite sebi. Počinjete normalno da funkcionišete i pravite red u stvarima u kojima ste se pogubili. Zdravstvena situacija se popravlja, odnosi sa partnerom takođe, a vi odlično funkcionišete u onim sferama koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Budite spremni za direktno sučeljavanje sa Škorpijom.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Svesni ste sopstvenih ciljeva. U tom smeru i planirate. Osećate snažnu potrebu za usavršavanjem i učenjem. Muškim pripadnicima znaka potrebna je jaka devojka ja zna šta hoće, a devojkama Blizancima – muškarac na koga mogu da se oslone. Kontaktirate sa inostranstvom u vezi sa putovanjem.

21.06 – 20.07. RAK

Prijemčivi ste i osetljivi na sve uticaje. Pojačan smisao za spiritualne teme širokog spektra, od poniranja u misterije unutrašnjeg sveta ili viših svetova do otpora prema ovozemaljskim stvarima. I jedni i drugi preteruju, posebno oni praktični Rakovi. Plaše se zamki.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi kratak predah koriste da maštaju o fatalnoj ljubavi. Ne dozvolite da senke prošlosti koje su na vas ostavile traga utiču na realnu osobu sa kojom ste u vezi. Od ideala se ne živi. Prave ljubavi imaju uglavnom tužan kraj. Posvetite pažnju osobi pored sebe. Ljubav nije ono što mislite da jeste.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ostvarujete uspeh širokih raspona koji se prvenstvano odnosi na školu i društveni status. Ljubav je u drugom planu, mada slobodne pripadnice znaka razmišljaju o udaji. Idealna kombinacija za vas je Strelac ili Riba. Materijalna korist koju ostvarujete predstavlja nešto što vam daje krila i mogućnost da planirate.

23.09 – 22.10. VAGA

Stvari polako dolaze na svoje mesto. Bolje se osećate, jer su zdravstveni problemi nestali. Spremni ste da sarađujete sa osobom sa kojom imate najviše teškoća – partnerom. Lakše vam je da se izborite sa decom i prijateljima nego sa njim. Doživljavate ga kao neprijatelja. Uključite talenat za diplomatiju.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko niste iskoristili pravi momenat – od zarade ne očekujte previše. Aspekti koji ukazuju na dobitak već su prošli, pa se može desiti da novac kasni. Uspešan dan praćen je kontaktima sa okolinom, koja vam svesrdno izlazi u susret. Pokušajte da jedan nesporazum rešite na miran način. Preosetljivi ste i ranjivi, što za vas inače nije baš karakteristično.

23.11 – 20.12. STRELAC

Strelci-biznismeni imali su šanse da ulete u dobar poduhvat. Ukoliko novac zataji, neka se ne sekiraju, jer će uskoro stići. Ono što treba da ih brine jeste stanje sputanosti i nervoze, jer su pomalo nezadovoljni samim sobom. To je razlog više da razmislite o tome kako da svoj život učinite sadržajnijim.

21.12 – 19.01. JARAC

Kratak predah utiče na to da se fantastično osećate. Tema dana ima više, a glavne su ljubav i umetnost. Najbolje je iskombinovati ih i u njima svojski uživati. Vi to umete i te kako, jer se ponašate u skladu sa svojim raspoloženjem. Partnerove lepe reči i sjajan seks čine vas lepršavim i poletnim.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Napeti ste i nezadovoljni, pa pokušavate na impulsivan način da se toga oslobodite. Odlično za vas, a loše za okolinu. Uostalom, imala je vremena da vas bolje upozna i navikne se na vaše “izlete u ponašanju”. Zbog nečega ste emotivno nezadovoljni, pa pomalo patite. Mislite da do svega dolazite sa mukom. Preterujete.

19.02 – 20.03. RIBE

Pod uslovom da ste radili na jačanju slabe tačke organizma – imuniteta, bićete u elementu i bavićete se pravim stvarima. Ukoliko imate zdravstvenih problema, vreme je da se njima posvetite i dođete do dijagnoze. Mnogim Ribama više prija da lutaju u potrazi za njom. Zapitajte se zbog čega.

OSTAVI KOMENTAR