Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 1. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 1. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 22. rođendan proslavljaju zvezde Tokio Hotela Bill i Tom Kaulitz.

21.03 – 20.04. OVAN

Uspešno se nosite sa situacijom. Savladavate sve prepreke. Probleme možete imati ukoliko preterate sa kritikovanjem i ukoliko ne svedete aktivnosti na razumnu meru. Još uvek nije pravo vreme za donošenje konačnih odluka. Umorni ste od čekanja, ali šta da se radi. Možda je to vaš životni zadatak?

21.04 – 20.05. BIK

Ogromna izdržljivost i upornost omogućavaju vam da se uspešno borite sa izazovima. Eto jednog od razloga za zadovoljstvo. Još kad tome dodate i partnerovo nastojanje da vam ulepša život… Vodite računa jedino o tome da je trenutna situacija promenljiva. Razmišljajte o bliskoj budućnosti i ne dozvolite sebi da izgubite unutrašnju harmoniju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Posao i zdravlje su teme današnjeg dana. Trenutno nezadovoljstvo na tim poljima samo je prolazno, ali neizbežno. Savetuje se odmor uz stvari koje popravljaju raspoloženje, makar to bilo i bavljenje kućnim poslovima. U sitnicama ćete naći unutrašnji mir koji ste odskora izgubili. Okrećete se novoj ljubavi. Stara vam je dosadila.

21.06 – 20.07. RAK

Sva zbivanja vezana su za kuću. Preterujete u premeštanju nameštaja i gostima. Važno je da se dobro osećate na svom terenu, posebno kad se uzme u obzir značajan događaj koji bi trebalo da iz korena promeni vaš život. Napokon, posle dužeg perioda, i vi možete da odahnete.

21.07 – 21.08. LAV

Iznenadni događaji unose pozitivne promene u vaš život. Zaslužili ste i vi da malo predahnete od stresova i poslova. Dosadilo vam je da budete svima na usluzi, a da pri tom zanemarujete svoje istinske potrebe. Sada se situacija menja iz korena. Putovanje ili izmenjen pristup problemu unosi živost.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pripremate se za put. Od narednih događaja mnogo očekujete. Savetuje se da nadanja svedete na razumnu meru, kako se ne biste razočarali. Dosta je bilo neugodnosti u prethodnom periodu, pa se spremate za nove izazove i doživljaje. Ljubav vas greje oko srca.

23.09 – 22.10. VAGA

Zbog čega ste posustali? Gde se nestao optimizam? Setite se da ste bili i u goroj situaciji pa ste ipak opstali. Pokušajte da smanjite izdatke i materijalne vrednosti zamenite duhovnim. Bićete srećniji i zdraviji. U suprotnom – ne gine nezadovoljstvo. Partner je u tom slučaju dežurni krivac.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ko je uspeo da vas naljuti? Zbog čega ste namršteni i napeti? Da li je krivac partner koji je stalno promenljivog raspoloženja ili poslovni saradnici koji vas bukvalno izluđuju? Upotrebite sve svoje moći kako biste savladali napetu situaciju i sačuvali ono što je najpotrebnije – zdrav razum.

23.11 – 20.12. STRELAC

Vredni ste i konstruktivni shodno situaciji. Niko i ništa ne može vas izbaciti iz koloseka. Odlično funkcionišete zahvaljujući pre svega svom urođenom talentu da sve ljude i okolnosti stavite na pravo mesto. Još kad biste uspeli da budete tako odlučni i na emotivnom planu…

21.12 – 19.01. JARAC

Odličan dan za umetnost, a loš za praktične stvari. Situacija je jednostavna. Bavite se onim što vam ide od ruke i bićete zadovoljni. Ukoliko se fokusirate na novac i posao, možete imati problema, jer situacija nije baš ružičasta. Mogući su zdravstveni problemi sa grlom. Izbegavajte hladne napitke.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Druženje sa Lavovima prija. Mogućnost fatalnog susreta sa po vas fatalnim znakom postoji, ukoliko verujete u sudbinu. Izbegavajte fizičke poslove, zbog mogućih problema sa srcem. Dobijate zasluženo priznanje, ali, bar zasad, ne i novac.

19.02 – 20.03. RIBE

Izvesna situacija zahteva izolaciju. Možda vam prija samoća ili ćete imati susret sa izvesnim ustanovama? Vatreni znaci unose dinamiku u vaš život. Ovnovi i Strelci su idealna kombinacija, dok Lavove treba izbegavati, jer vas mogu nervirati, što utiče ne samo na lepotu već i na raspoloženje.

OSTAVI KOMENTAR