Start Horoskop Tvoje zvezde za četvrtak, 25. april 2013. godine

Tvoje zvezde za četvrtak, 25. april 2013. godine

SHARE

null

44. rođendan  danas proslavlja glumica Renee Zellweger.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Kod vas se iz dana u dan situacija menja. Ludo se zabavljate. Trenutno su vam smisao za umetnost i želja da se bacite na ljubav preči od svega. Kad nešto naumite, obično to i ostvarite. Ne razmišljate razumom, nego srcem. Danas u partnerovim očima vidite isključivo ono što želite, pa se možda zato divno i osećate.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Šta može da zagolica pažnju praktičnog i tvrdoglavog Bika? Zna se, ljubav! Suviše razmišljate i analizirate partnera. Tešite se, jer vas barem nagoni na razmišljanje. Pošto ste nepopravljivi esteta, od njega očekujete da poseduje sličnu osobinu. Period pred vama nije dobar za sudbonosne poteze.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Svi koji se konstantno mešaju u vaše poslove počeli su da vam idu na živce. Smatrate da ste dovoljno pametni i dorasli situaciji, tako da vam ne treba niko sa strane. Ulažete dodatni napor, proveravajući svoje sposobnosti. To ima i svoju cenu – dolazi do blage nervne razdražljivosti. Više se odmarajte!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Šta ste sad smislili? Šta vam je sad potrebno? U poslednje vreme ste okupirani potrošačkom groznicom do te mere da je to postalo alarmantno. Opsednuti ste obnavljanjem garderobe. Skromniji pripadnici znaka uživaju u novoj ljubavi. Njima je najlepše.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Puni ste poleta, pa uspešno rešavate životne probleme. Emocije su pojačane, želja da ih sa nekim podelite takođe. Biće problema ukoliko vam to ne pođe za rukom. Mnogi Lavovi doživljavaju novu ljubav, pa im misli lutaju u tom smeru.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Želja za perfekcijom zadaje vam ozbiljne probleme. Jedan od njih je nervna razdražljivost. Okolini to smeta, jer ona ne misli isto. Pošto nemate vremena da se opterećujete drugima, stalo vam je samo do toga da bude onako kako ste zamislili. Tvrdoglavost može dovesti do svađa i ozbiljnijih problema. Zato popustite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto je imunitet pomalo oslabljen, morate povesti više računa o sebi. Morate unositi u organizam više vitamina, svežeg voća i povrća pre svega. S druge strane, trebalo bi da smanjite dnevnu dozu slatkiša, zbog mogućih problema sa kilažom. Osnov dobrog zdravlja je, u prvom redu, pravilna i uravnotežena ishrana.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Novac vam se mota po glavi. Kad bolje razmislite, puno toga biste hteli, a ne možete da ostvarite. Da li se zbog toga treba nervirati? Imate osećaj da je strpljenje počelo da vas izdaje, pa možete da napravite potez zbog koga ćete se kajati.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

I dalje ste pasivni i okrenuti samom sebi. Preispitujete se, mada teško uviđate sopstvene greške. Slabost organizma je prolazna, pa treba posvetiti više pažnje kvalitetnijoj ishrani i mirovanju. Možda ste preterivali sa akcijom? Eto odgovora za trenutno stanje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Niste svesni koliko možete da utičete na sopstvenu sudbinu. Potrebno je samo znati šta želite i usmeriti se na to. Za većinu pripadnika znaka upravo bi ova konstatacija trebalo da bude kredo. Da li uopšte znate šta hoćete i šta činite da do toga dođete? Razmislite! Pojačajte ishranu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Okolini smeta vaš specifičan način razmišljanja, koji na prvi pogled deluje iritirajuće. Sami ne možete, a u društvu loše funkcionišete. Šta da se radi kad ste često predvodnik. Ukoliko uvidite problem i jasno ga iskažete, možete iz situacije izvući maksimum.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pred vama je komunikativan i aktivan dan. Izvanredno se osećate, pošto ste napokon počeli da poklanjate više pažnje samom sebi i da se ne opterećujete drugima. Koliko će to da vas drži? Sve je neizvesno, tj. zavisi od vaše snage i volje. Unosite više vitamina, jer je imunitet poljuljan.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR