Start Horoskop Tvoje zvezde za 9. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 9. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04.
Nikako da nađete zlatnu sredinu. Stalno idete iz krajnosti u krajnost. Trenutno ste u pozitivnoj fazi. Zračite optimizmom. Planirate poslovne i privatne događaje, u očekivanju najpovoljnijeg ishoda. Imate podršku osoba rođenih u znaku Lava ili Strelca. Izbegavajte sukobe sa njima.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05.
Morate da potiskujete osećanja. Pažnju vam poklanja osoba koju ne volite. Vi ste u mislima sa nekim sa kim zbog viših okolnosti ne možete ostvariti stalnu vezu. Morate se zadovoljiti samo trenucima. Barem vam nije dosadno. Iznenadni priliv novca.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06.
Tiha pobuna protiv onih koji pokušaju da vam nametnu ideje i ograniče vas u aktivnostima. Smatrate da ste dovoljno pametni da razmišljate sopstvenom glavom, kao i da donosite odluke. Pošto je evidentna napetost, pokušajte da se na sebi svojstven način relaksirate. Moguće su srčane smetnje.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07.
Pošto mnoge stvari odrađujete sa lakoćom, proširite spisak zadataka. U elementu ste, što se ne dešava često, pa iskoristite svojih pet minuta. Sa Strelcima ostvarujete plodnu poslovnu saradnju. Skloni ste pogrešnim procenama i dijagnozama.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08.
Psiha i svi problemi vezani za nju očekuju hipersenzibilne pripadnike znaka. Vređate se zbog svake sitnice i taložite unutrašnje nezadovoljstvo, što vodi u bolesti organske prirode. Viši tipšovi znaka, koji na život gledaju sa lepše strane, osećaju se fantastično.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09.
Sve u stilu vruće-hladno. Oscilacije u raspoloženju zaista su velike. Ukoliko se budete bavili okultnim temama, posredovanjem u prodaji nekretnina ili bankarskim poslovima – bićete uspešni. U protivnom, nezadovoljni ste i nervozni. Vodolija vam po ko zna koji put vraća nadu u ljubav.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10.
Neko vam se konstantno upliće u život i smeta u donošenju odluka, pa se nervirate. Pred sebe ste postavili neskromne ciljeve, koje teško možete da ostvarite. Padate u vatru i neadekvatno reagujete. Smirite se i prikupite snagu.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11.
Ukoliko nastupe zdravstveni problemi, ne budite hipohondrični. Videćete da je uzbuna bila pogrešna. Ako odete lekaru, verovatnoća da budete žrtva pogrešne dijagnoze zaista je velika. Zahvaljujući intenzivnoj mašti i talentima u ostalim sferama – odlično funkcionišete.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12.
Na sve strane problemi. Mislili ste da ste najvažniji problem pregurali, kad se javio nov u vidu sukoba sa partnerom i nezadovoljstva ljubavnim životom. Okolnosti nalažu hitru intervenciju, kako biste prebrodili krizu, koja loše utiče i na zdravlje. Ako nastavite da se nervirate, možete imati i operaciju. Zato oprezno!

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01.
Nezadovoljni ste i uznemireni, iako to pokušavate da prikrijete. Zbog nečega ste čak i zabrinuti. Nemate jasnu predstavu o situaciji u kojoj ste, tako da lako možete napraviti pogrešan potez. Strpite se još nekoliko dana, kada će se situacija iskristalisati i kada ćete napokon znati gde ste i šta možete da dobijete.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02.
Ukoliko na bilo koji način pokušate nekoga da iskorišćavate ili se dogodi obrnuto, loše ćete proći. Pošto od drugih, od zajednice uopšte, očekujete više nego što je ona spremna da vam da, bićete nezadovoljni i razočarani. Stoga smanjite zahteve, iako Strelcima to teško polazi za rukom.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03.
Ne rasipajte snagu i vreme na gluposti koje vas samo iscrpljuju i oduzimaju vam dragoceno vreme. Morate biti obazrivi i činiti sve da ojačate otpornost organizma. Opasnost od povreda i operacija postoji, ali je razumni postupci mogu sprečiti.

OSTAVI KOMENTAR