Start Horoskop Tvoje zvezde za 9. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 9. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

00588412_000001

Škorpija Katy Perry (25.10.1984.)

Ovan
21.03 – 20.04
Budući da ti odgovara timski rad, pokušaj da ga sprovedeš u delo, jer ćeš postići zavidne rezultate. Za divno čudo, dosta dobro se držiš u toj situaciji, svesna da ćeš od nje imati višestruku korist. Ljubazna si i srdačna. Posveti veću pažnju Devicama i Blizancima.

Bik
21.04 – 20.05
Imala si nekoliko sjajnih dana. Sama si kriva ako ih nisi iskoristila. Pošto ulaziš u lošiji period, naoružaj se strpljenjem kako bi iz njega što bezbolnije izašla. Očekuje te mukotrpan rad, nezadovoljstvo i masa problema, kako ličnih tako i onih vezanih za ukućane.

Blizanci
21.05 – 20.06
Dan je loš za mentalne aktivnosti, jer si sputana. Stoga intelektualne preokupacije treba svesti na minimum i baviti se sportom, ukoliko zdravstvena situacija to dozvoljava. Očigledno je da ti nedostaju svež vazduh i kretanje, pa otuda i nervoza; doduše, uzrok nervoze je i određena doza potištenosti.

Rak
21.06 – 20.07
Osetljiva si na uticaje sa strane, pomalo hipohondrična, analitična i dosadna. Samo u radu je spas i način da prebrodiš nezadovoljstva subjektivne prirode. Ukoliko ti se ukaže prilika za druženjem, druži se sa vedrim osobama. Smeh je najbolji lek.

Lav
21.07 – 21.08
Lavovi se ludo i nezaboravno provode. Kad se stvari odvijaju po planu, oni su u elementu; tako je i danas. Pošto komplimenti pljušte sa svih strana, nahranila si svoj ego. Eto još jednog razloga za optimizam. Otvaraju ti se vrata uspeha, pogotovo na emotivnom planu. Da nisi zaljubljena?

Devica
22.08 – 22.09
Izvesna situacija te čini pesimistom. Nastojiš da od svega digneš ruke. Svesna si da grešiš, ali je to jače od tebe. Poželjno je obaviti tekuće zadatke, ali učiniti i nešto za svoju dušu. Naglašena je nesigurnost i hipohondrija. Druženje sa vedrim osobama je spas.

Vaga
23.09 – 22.10
Sve što je lepo kratko traje. Pošto si nekoliko dana uživala i provodila se, krajnje je vreme da se skrasiš i sabereš utiske. Mogući su problemi koji utiču na raspoloženje i zdravlje. Izaći ćeš sa njima na kraj, jer si uporna kad nešto naumiš. Iskoristi maksimalno sve potencijale.

Škorpija
23.10 – 22.11
Potreban ti je neko ko će praktično podržati tvoje ideje. Privlači te kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u tvom društvu kao da nešto od toga nedostaje. Pomalo si neodlučna i taktiziraš.Osloni se na svoju intuiciju.

Strelac
23.11 – 20.12
Borba za uspostavljanje statusa biće krunisana uspehom. Nisi svesna koliko imaš sreće. U fazi si napretka, ali je porodica ta koja trpi i na kojoj iskaljuješ svu negativnu energiju. Moraš manje gnjaviti ukućane i partnera dominantnim stavom i isterivanjem pravde. Nisi najpametnija.

Jarac
21.12 – 19.01
U ljubavnom životu, nepotrebno brineš zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladiš svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Uživaj u privilegijama koje dobijaš u krugu svoje porodice i trudi se da ulepšaš svoje raspoloženje.

Vodolija
20.01 – 18.02
Sjajno si raspoložena. Ništa te ne može izbaciti iz ravnoteže, pošto imaš podršku planeta. Pod uslovom da se družiš sa Strelcima, očekuj veliki uspeh. Postoje događaji izazvani višim okolnostima; na njih slabo možeš da utičeš. Sve ostalo je pod kontrolom.

Ribe
19.02 – 20.03
Ako želiš da do nečega dođeš na brzinu i na nepošten način, uspećeš, ali znaj da će to kratko trajati. Izvesni događaji značajni su za buduća zbivanja u većoj meri nego što misliš. Škorpija je uključena u igru.

OSTAVI KOMENTAR