Start Horoskop Tvoje zvezde za 9. jun 2010. godine

Tvoje zvezde za 9. jun 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Kreativnost je izražena, pa ukoliko uspeš da je realizuješ – priznanje i zadovoljstvo ti ne ginu. Mnogim Ovnovima smeši se sreća i na emotivnom planu, kada se radi o novoj ljubavi. U svakom slučaju, promene u odnosu na dosadašnje funkcionisanje sada su neminovne. Možda otuda i slatko uzbuđenje?

02 BIK
21.04 – 20.05.
Odnosi s drugima danas su vrlo staloženi i mirni, a ti si puna ljubavi koju želiš da podeliš s drugima. Ako si sama, pogledaj po svom adresaru ili mobilnom, sigurno ćeš naletiti na neko ime s kojim ćeš rado podeliti ovu nedelju. Raspoložena si i za veliki party – samo napred!

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Još uvek isto raspoloženje. Izlaza nema, pa si uplašena i možeš se razboleti. Spas je u fizičkim aktivnostima, ali i u druženju, pod uslovom da je okolina spremna da sa tobom podeli toliku količinu negativnosti. Dostojanstveno izdrži krizu, ne opterećujući prijatelje sopstvenim slabostima.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sve tvoje misli i fantazije imaju svoje mesto u slici tvog života, ali ako si fokusirana/fokusiran samo na snove, život će proći pored tebe a da ga ni ne primetiš. Stoga, slobodno sanjaj o sebi i svojoj voljenoj osobi, ali ne zaboravi da otvoriš oči i dobro gledaš šta se događa oko tebe.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Evidentno je promenljivo raspoloženje praćeno izlivima nezadovoljstva. Pošto se trudiš da o sebi stvoriš lažnu predstavu, potiskuješ neuspehe. Lažući druge, ti u stvari obmanjuješ samu sebe. Opredelila si se za najgoru varijantu. Jedino otvoren razgovor rešava nagomilane probleme.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Nije ti lako, ali teši se – ni drugima nije bolje. Pošto razmišljaš sebično, nisi svesna da je stanje kroz koje prolaziš neminovna posledica ranijeg ponašanja, ali i planetarnih aspekata. Sukobi sa autoritetima, loše zdravlje, neraspoloženje – sve ti se skupilo. Izdrži još danas.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Silno želiš osećaj kako te neko voli najviše na svetu. Tvoji kreativni impulsi su izuzetno jaki pa bi mogla ugodno da iznenadiš svoje bližnje. Ako nisi zadovoljna nekim delovima svog privatnog života, posebno vezano za partnera, mogla bi izgovoriti više reči nego što treba, te podići napetost u vezi.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Iako se ne osećaš najbolje, aktivna si u društvenom životu. Izbegavaj samoću, pošto te ona nagoni na to da razmišljaš o bolesti i nemoći. Savetuje se obavljanje najnužnijih poslova i smanjenje kontakata. Što više odmora i kvalitetnije hrane obogaćene vitaminima. Možda je u tome rešenje.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Suočavaš se sa problemima. Uprkos savetima da se okreneš sopstvenom unutrašnjem miru, činiš suprotno. Okolina trpi takvo ponašanje, ali tebe nije briga. Partnera zlostavljaš. On, jadničak, više ne zna šta da učini kako bi te vratio na pravi put. Pokloni popravljaju raspoloženje.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Imaš previše problema. Zdravlje je na prvom mestu. Taman eliminišeš jednu opasnost, a javlja se nova. Zubobolja može doneti neprospavanu noć. Još kad tome dodaš sukob sa bližim članom porodice, jasno je da ti je svega dosta. Previše se odmaraš.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Pošto si nepopravljivi idealista, nije ni čudo što si nezadovoljna. Moraš se napokon spustiti na zemlju, shvatiti okruženje i prilagoditi mu se. U protivnom, stavljaš sebe u vrlo nezgodnu poziciju nekoga ko je na udaru problema. Oprezno i izbeći ćeš neprilike!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Danas si vrlo emotivna i subjektivna. Nemoj preterivati u svojim željama jer bi drugi mogli da pomisle kako manipulišeš. Opusti se i poslušaj malo šta ljudi oko tebe imaju da ti kažu. Mogla bi čuti neke stvari koje će te ugodno iznenaditi. Otvori sva svoja čula kako bi se napunila pozitivnom energijom koja kruži oko tebe.

OSTAVI KOMENTAR