Start Horoskop Tvoje zvezde za 9. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 9. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nikako da nađete zlatnu sredinu. Stalno idete iz krajnosti u krajnost: ili se nervirate, ili ste potpuno opušteni, ili radite, ili lenčarite. Trenutno ste u pozitivnoj fazi. Zračite optimizmom. Planirate poslovne i privatne događaje u očekivanju najpovoljnijeg ishoda. Imate podršku osoba rođenih u znaku Lava ili Strelca. Izbegavajte sukobe sa njima.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Tiha pobuna protiv onih koji pokušaju da vam nametnu ideje i ograniče vas u aktivnostima. Smatrate da ste dovoljno pametni da razmišljate sopstvenom glavom i da sami donosite odluke. Ispravno razmišljate. Pošto je evidentna napetost, pokušajte da se na sebi svojstven način relaksirate. Mogući su problemi sa srcem, mada nije ništa ozbiljno.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pošto možete mnoge stvari da odradite sa lakoćom, slobodno proširite spisak zadataka. U elementu ste, što se ne dešava često, pa iskoristite svojih pet minuta. Sa Strelcima ostvarujete plodnu poslovnu saradnju, ukoliko je uopšte planirate. Skloni ste pogrešnim procenama i dijagnozama.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sve je u stilu vruće-hladno. Oscilacije u raspoloženju su velike. Ukoliko se budete bavili okultnim temama, posredovanjem u prodaji nekretnina ili bankarskim poslovima, bićete uspešni. U protivnom, možete biti nezadovoljni i pomalo nervozni. Vodolija vam po ko zna koji put vraća nadu u ljubav.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Dobro se osećate, mada vam se neko konstantno upliće u život i posao i smeta vam pri donošenju nezavisnih odluka, pa se nervirate. Pred sebe ste postavili neskromne ciljeve, tako da se nemojte brinuti ako njihovo ostvarenje malo i zakasni. Opustite se i razmišljajte o romantičnom putovalju koje vas očekuje. Ukoliko ste sami, na putu ćete možda upoznati nekog zanimljivog.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ukoliko nastupe zdravstveni problemi, ne budite hipohondrični, već sačekajte da nelagode prođu. Videćete da je uzbuna bila preterana. Ako odete lekaru, postoji verovatnoća da budete žrtva pogrešne dijagnoze. Zahvaljujući intenzivnoj mašti i talentima, u ostalim sferama odlično funkcionišete. Ljubav cveta.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Mislili ste da ste najvažnije probleme prebrodili, a iskrsavaju novi, u vidu sukoba sa partnerom i nezadovoljstva ljubavnim životom. Preispitajte svoje zahteve i kriterijume. Da nisu previsoki? Ne možete očekivati toleranciju sa druge strane ako sami niste dovoljno tolerantni.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nezadovoljni ste i uznemireni iako to pokušavate da prikrijete. Zbog nečega ste čak i zabrinuti. Nemate jasnu predstavu o situaciji u kojoj ste, tako da lako možete napraviti pogrešan potez. Strpite se još nekoliko dana, kada će se situacija iskristalisati. Tada ćete napokon znati gde ste i šta možete da dobijete.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ukoliko na bilo koji način pokušate nekoga da iskorišćavate ili se dogodi obrnuto, loše ćete proći. Pošto od drugih očekujete više nego što su spremni da vam pruže, bićete nezadovoljni i razočarani. Stoga, budite skromni u zahtevima, iako Strelcima skromnost nije jača strana. Sve brige nestaće kada otputujete, a to će se desiti uskoro.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ako ste naučili da osluškujete sebe i vlastite potrebe, biće sve u redu. U protivnom, očekuje vas hroničan stres. To se posebno odnosi na mazohizmu sklone pripadnike znaka i one koji stalno imaju prisutan osećaj krivice. Možda vam je život tako zanimljiviji? Još uvek nije kasno da promenite ponašanje.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Očekuju vas promene, i to u pozitivnom smeru. Sve što je za vas predmet interesovanja pričinjavaće vam zadovoljstvo. Još ako sakupite dovoljno poena za nagradnu igru, zgoditak je tu! Izgleda šašavo, ali od njega glava ne boli. Partner vas u svim naporima zdušno podržava.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Psiha i svi problemi vezani za nju očekuju hipersenzibilne pripadnike znaka. Vređate se zbog svake sitnice i taložite unutrašnje nezadovoljstvo, što može odvesti i u bolest organske prirode, umesto da se opušteno prepustite zagrljaju voljenog bića. Viši tipovi znaka, koji na život gledaju sa lepše strane, osećaju se fantastično. Maštaju do mile volje.

OSTAVI KOMENTAR