Start Horoskop Tvoje zvezde za 9. januar 2010.

Tvoje zvezde za 9. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00588412_000037
Jarac Pixie Lott (12.1.1991.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pošto do svega dolaziš na teži način, ispoljavaš nasilne reakcije i želju za osvetom. Situacija nije ružičasta, a način na koji pokušavaš da je ublažiš – pogrešan je. Sedi, razmisli i pronađi neko pametnije rešenje. Videćeš da se nalaziš u fazi velikog preobražaja praćenog i dobrim i lošim stvarima.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Naporan dan, pun neprijatnih iznenađenja. Ukoliko se unapred pripremiš za njega, naoružaj se strpljenjem i upornošću – lakše ćeš ga prebroditi. U protivnom, moguće su svađe sa prijateljicama i ukućanima, nerviranje i teške reči. Dakle, samo mudro i oprezno.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sama si kriva što si o nekome imala pogrešno mišljenje. Rešavaš da iz korena promeniš odnose sa dotičnom osobom i izbegneš sličnu situaciju. Grešiš, jer ćeš upravo zahvaljujući novom saznanju, a naročito zahvaljujući novom načinu ponašanja, obezbediti teren za novu komunikaciju. Ne zaboravi današnje iskustvo.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Komunikativna si i prijateljski raspoložena. Pošto funkcionišeš sa pojačanom dozom razuma, za sve i za svakoga imaš objašnjenje i razumevanje. Kad bi uvek bila tako pametna, gde bi ti bio kraj? Oprezno sa osobom u znaku Ribe, jer te lako može izneveriti. Ribe najviše vole da tračare!

05 LAV
21.07 – 21.08.
Srećna si i izuzetno raspoložena, jer si proslavila skoro sve što se može proslaviti, i po starom i po novom kalendaru. Ukoliko nisi zaljubljena u osobu suprotnog pola, u sebe svakako jesi. To je dobar znak, jer se oporavljaš od nekih ranijih stresova kroz koje si prošla uglavnom zbog poljuljanog ega.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Pridavala si nekome veći značaj nego što zaslužuje, pa je saznanje da si bila na pogrešnom putu poražavajuće. Ko je kriv? Ta osoba ili ti? Krivicu uvek treba tražiti u sebi, jer si zbog loše procene došla u neugodnu situaciju. To se više neće ponoviti. Susret sa zdravstvenim ustanovama ili osobljem.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Sve što je lepo kratko traje, pa je i zanosan period za tobom. Postoji još nešto što ćeš se truditi da obeležiš, a posle toga povlačiš crtu. Rešavaš da veću pažnju posvetiš svom izgledu i zdravlju. Pošto danas nisi u elementu, učini mali napor da ulepšaš sebi slobodne trenutke. Izađi u kafić sa prijateljima.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
U fazi si uzbudljivih ljubavnih zavrzlama koje ovaj dan čine zanimljivim. Sve je u znaku romantike i strasti. Ukoliko realizuješ namere tog tipa, osećaćeš se kao preporođena. U protivnom – svađe i spletkarenja. Postoje pametniji načini da dođemo do onoga što želimo. Budi malčice lukavija. Umeš ti to!

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Tvoj uspešan period se nastavlja. Ostvaruješ dobre duhovne i mentalne kontakte, fizičke veze i stičeš zajednička iskustva. Radosti voliš da deliš sa drugima, pa ćeš nastojati da to učiniš i danas. Uskoro te očekuje javno priznanje ali i finansijski dobitak. Sve u svemu – sjajno!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Tvoje raspoloženje zavisi od trenutka. Ukoliko neko pokuša da te isprovocira, može ti lako pokvariti dan, ali isto tako ga učiniti i zanimljivim, ukoliko te obraduje. Kada bolje razmisliš, od drugih očekuješ da utiču na tebe, a da sama malo šta preduzimaš. Trebalo bi više da se oslanjaš na sopstvene snage.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Sa okolinom deliš i dobro i zlo. Pošto je dan “šaren”, biće tu svega i svačega. Važno je da si u dobrom raspoloženju, jaka i društvena, pa ćeš sa lakoćom prevazići uznemirujuća iskustva. Provešćeš se ludo i nezaboravno – to si i zaslužila!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pesimističko raspoloženje u kombinaciji sa osećanjem napuštenosti. Jadna Ribice, nije ti lako! Ali o tome je trebalo da razmišljaš ranije. Dan je povoljan za razmišljanje i uviđanje nekih sopstvenih nedostataka. Povedi računa o onome što pričaš. Okolina te je već prozrela, pa te izbegava.

OSTAVI KOMENTAR