Start Horoskop Tvoje zvezde za 9. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 9. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30047418_000003

Strelac Kim Basinger (8.12.1953.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas neće biti dovoljno samo da znaš u kom smeru ideš, trebaće ti konkretan plan kako doći do željenog cilja. Nije to ništa strašno, samo ćeš svoj dugoročniji plan morati malo da rascepkaš i dobro analiziraš. Ukoliko se potrudiš i sada uradiš sve što možeš, posle nećeš morati da se brineš oko rezultata.

02 BIK
21.04 – 20.05.
U konfliktnoj si situaciji, pre svega sa sobom samom. Pošto si svesna da ti, šta god da uradiš, jedno kajanje ne gine, moraš doneti odluku; stoga zažmuri i preseci. Bilo kakvo rešenje bolje je od neizvesnosti. Iako okolnosti zahtevaju timski rad, više ti prija nezavisnost, bar onoliko koliko to okolnosti dopuštaju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ne želiš drugima da pričaš šta radiš, jer je u pitanju nešto što ti je jako bitno u životu, a bojiš se da oni to neće shvatiti i da će kritikovati tvoje postupke. Tvoji strahovi su neutemeljeni. Svaki put kada si im nešto poverila oni su uvek bili na tvojoj strani. Zato im slobodno reci o čemu se radi jer će ti biti lakše kada ne budeš nešto tajila od njih.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Želela bi da odmah ujutro znaš kako će se danas odvijati situacija, te da li će sve ići po planu, jer, ako neće, trebaće ti vremena da prilagodiš svoj plan kako bi ipak sve dobro funkcionisalo. Nažalost, to nije moguće. Stoga, ostavi danas malo dodatnog vremena za ispravljanje potencijalnih grešaka, te za neke promene koje bude zahtevala određena situacija.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Nezadovoljstvo komunikacijom samo je posledica želje za dokazivanjem i kritikovanjem svih koji ti se nađu na putu. Sebična si i neusklađena, a i konkretni događaji tome idu naruku. Moraš povesti više računa o zdravlju. Ukoliko se budeš energetski iscrpljivala i trošila na besmislice – biće nevolje.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Nisi bila zadovoljna situacijom, pa si odlučila da promeniš sve što je imalo bilo kakve veze sa skorašnjim događajima. Sada kada si sve uspela da promeniš, opet ti se čini kako to nije to. Pokušaj da budeš umerenija. Nije sve u krajnostima, možda ćeš ono što te zanima pronaći baš negde na sredini.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Nisi sigurna šta bi sada uopšte želela da uradiš, niti u kom smeru da ideš dalje. Ne bi bilo loše da malo više sanjariš i maštaš. Kroz maštu ćeš videti gde ti je mesto u budućnosti i onda se možeš usmeriti. Ne moraš baš sve procenjivati realno i objektivno. Ponekad baš mašta može da unese zanimljivost u tvoj život, samo je bitno da joj to i dopustiš.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Tvoji prijatelji misle da su uvek uz tebe, ali, nekako osećaš da ti nedostaje njihova pažnja i podrška. Ne moraš to čuvati u sebi. Slobodno im reci šta bi ti odgovaralo – kada njima to bude bilo potrebno ti ćeš biti uz njih, stoga, nije neobično očekivati da oni sada budu uz tebe.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Biće ti prilično teško da postaviš ciljeve i, uopšte, da vidiš u kom smeru želiš dalje da ideš. Najbolje je da ne forsiraš previše sa donošenjem odluka. Uzmi nekoliko dana za razmišljanje, pokušaj da se zamisliš negde u budućnosti, razgovaraj sa bližnjima – možda oni imaju neke dobre ideje za tebe – i tek na kraju odluči, kad budeš potpuno sigurna da si pronašla ono uz čega ćeš biti sretna.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Neumorna si. Pokušavaš da izađeš iz šablona, boreći se sa sopstvenim slabostima. Energija jednog Ovna iz neposredne blizine pomoći će ti da se izboriš sa stidljivošću i da bolje funkcionišeš. Ukoliko budeš ležernija, videćeš da se trud isplatio. U protivnom, mogući su problemi, pa biraj!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Za divno čudo, vrednija si nego inače. Pošto sve što je dobro ima i svoju lošu stranu, u konkretnom slučaju izbegavaj nepromišljene poteze, jer može biti problema. Povrede i svađe su na listi opasnosti. Razumnim ponašanjem i oprezom izbeći ćeš rizike i sjajno ćeš funkcionisati.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Drugi te neće podržati u onome što radiš ukoliko sama ne ostavljaš utisak kao da tačno znaš šta želiš i gde ideš. Moraš prvo malo više poraditi na svom samopouzdanju. Kad drugi u tvojim očima budu videli da si sigurna u sebe, onda će ti verovati. Moraš više raditi na sebi i svojim čvrstim stavovima.

OSTAVI KOMENTAR