Start Horoskop Tvoje zvezde za 8. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 8. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Nemojte se žaliti na partnera jer od njega imate koristi. U vezi je trenutno on taj koji više daje. Opasnost dana može se javiti u vidu inertnosti, nedisciplinovanosti i prenaglašene senzualnosti. Sve što je van normale nije dobro. Držite se zlatne sredine ako želite da budete zadovoljni.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Odličan dan, zar ne? Kad biste uspeli da ublažite želju za dominacijom, a u odnosu na partnera budete manje ljubomorni, a više tolerantni, biće sjajno. Škorpija je idealna narednih dana, pa se sa njom družite što više. Ne zapostavljajte ni Vodoliju. Idealna kombinacija je komuniciranje utroje.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Ukoliko okolina bude poštovala vaše navike, neće biti problema. U protivnom, svađe su neminovne. Činićete usluge drugima. Ukoliko ste nesebični, to ćete sa lakoćom i od srca sprovesti u delo. Međutim, oni pripadnici znaka koji su sebičnjaci i samotnjaci neka se zatvore u četiri zida i budu samozadovoljni.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Odličan period za ljubav. Partner vam je naklonjen, pa uživajte pod njegovim toplim uticajima. Ipak, ne dozvolite da vas obuzmu talasi lenjosti i inercije, jer možete propustiti šansu. Ako bude potrebno više napora za realizaciju posla, postarajte se ta to. Uspeh vas u tom slučaju neće mimoići.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Ako vas okolina optuži da ste ljubomorni i posesivni, razmislite da li u toj konstataciji ima istine. Bićete u situaciji da se zabavljate, ali i da uživate u lepim stvarima. Odnosi sa partnerom i sa ukućanima trenutno se popravljaju. Pošto postoji opasnost od povreda, savetuje se maksimalan oprez.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Razmišljate o putovanju i stručnom usavršavanju. Pošto ste angažovani na više strana, može se dogoditi ono čega se užasavate, a to je površnost. Okrenite se jednoj obavezi. Dok je ne obavite, ne započinjite novu. U protivnom, raspoloženje će vam pokvariti nervoza i izneverene nade.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Zadovoljni ste samim sobom, jer ste materijalno obezbeđeni. Većina pripadnika znaka postarala se da to neko drugi za njih učini; to se odnosi na žene Vage. Muške Vage moraće da zapnu kako bi ostvarile ono što im je neophodno za život. One neće imati vremena da uživaju, jer je posao u prvom planu.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Nastupa odličan period za Škorpije: uživaćete ne samo u poslu već i u fizičkoj lepoti i ljubavi. Pokušajte da ovih dana izgladite odnose sa voljenom osobom, jer će ona biti tolerantnija na vaše postupke. Iako ste oboje tvrdoglavi, pametniji popušta, a to ste vi!

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Pošto Strelcima koji su u dugoj vezi ili braku preti opasnost od raskida, neka budu manji od makovog zrna, ukoliko ne žele da se to dogodi. Morate se tolerantnije odnositi prema partneru, jer mu se smučila samovolja. Planira da od vas definitivno digne ruke. Razmišljajte glavom, ne srcem.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Spustite se na zemlju. Sklonost ka idealizovanju uzela je maha, tako da može da ugrozi vaše normalno funkcionisanje. Iako imate zaštitu planeta i masu pogodnosti materijalne prirode, ali ljudski faktor može da zataji. Stoga okruženje postavite na pravo mesto. Ne očaravajte se kako se ne biste razočarali.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Ukoliko iskoristite potencijale, imaćete šansu da napredujete u društvenoj hijerarhiji. Ambiciozni ste i istrajni, pa je velika verovatnoća da će se to i dogoditi. Mnoge Vodolije rešavaju statusna pitanja. Neke se žene i udaju, a neke imaju problema sa zdravljem roditelja. Mogući su problemi sa vidom.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Više maštate i planirate nego što radite. Ukoliko ste umetnička duša, iskoristite talas inspiracije u kreativne svrhe: stvorićete veliko delo. Ako se bavite biznisom, razmišljajte o saradnji sa partnerima iz inostranstva, ali ne preterujte sa željama. Politikom se nipošto nemojte baviti. Niste vi za nju.

OSTAVI KOMENTAR