Start Horoskop Tvoje zvezde za 8. decembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 8. decembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Oprezni ste. Dan provodite razmišljajući o tome kako da steknete priznanje okoline. Pošto vam nedostaje samokontrola, a pri tom ste svesni ovog svog nedostatka, morate se distancirati. Obratite pažnju na partnera: on prikriva da mu ne prijate. Šarmirajte ga pozivom na izlazak ili poklonom. Najbolje je da učinite i jedno i drugo.

21.04 – 20.05. BIK

U konfliktnoj ste situaciji, pre svega sa samim sobom. Pošto ste svesni da vam šta god da uradite jedno kajanje ne gine, morate doneti odluku; stoga zažmurite i presecite. Bilo kakvo rešenje bolje je od neizvesnosti. Iako okolnosti zahtevaju timski rad, više vam prija nezavisnost. Ispoštujte ovu svoju potrebu, bar onoliko koliko to okolnosti dopuštaju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ambiciozni ste, ali pošto nerealno procenjujete situaciju i sopstvene mogućnosti, možete biti žrtva neuspeha. To dovodi do nervoze, egoizma i nepopustljivosti. Okrenite se samo jednom poslu i na njega se koncentrišite. Rasplinutost na više strana dovodi do lošeg funkcionisanja i nesporazuma sa okolinom.

21.06 – 20.07. RAK

Takmičite se i dokazujete sopstvene vrednosti; uz to ubeđujete okolinu u neke svoje zamisli. Prijaju vam pustolovine praćene ekstvagantnim postupcima. Ne možete izbeći nervozu, iako je vaše ponašanje manje-više uravnoteženo i pod kontrolom. Ukoliko razmišljate o putovanju, biće vam lakše.

21.07 – 21.08. LAV

Nezadovoljstvo komunikacijom samo je posledica želje za dokazivanjem i kritikovanjem svih koji vam se nađu na putu. Sebični ste i neusklađeni, a i konkretni događaji idu tome naruku. Morate povesti više računa o zdravlju. Ukoliko se budete energetski iscrpljivali i trošili na besmislice, biće nevolje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto dobro funkcionišete u zajednici, biće prava šteta ako se ne okrenete ljudima. Lakše i tolerantnije prihvatate razliku u odnosu na okolinu, pa su svi današnji događaji izuzetno povoljni. Od vas se zahteva da se angažujete. Uspeh će postati neminovnost.

23.09 – 22.10. VAGA

Razdražljivi ste, kao i obično kad tražite dlaku u jajetu. Ukoliko se strpite i okrenete radu koji zahteva maksimalno angažovanje, šansa da zaboravite loše funkcionisanje biće daleko veća. Na vama je da nešto konkretnije preduzmete kako biste se bolje osećali. Sve je pod direktnom kontrolom.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Imate uspeha u igrama na sreću, sportu, rekreaciji i finansijskim špekulacijama različitog tipa. Ako napravite dobru strategiju i usmerite aktivnosti na adekvatan način, dobro ćete se osećati. Potreba za nežnošću je izražena pa, ukoliko to prilike dozvoljavaju, pokušajte da je ostvarite.

23.11 – 20.12. STRELAC

Za burne emotivne reakcije praćene izlivima besa – i imate i nemate opravdanja. Evidentno je da ste jedino vi na gubitku zbog takvog ponašanja. Uključite razum u komuniciranju i obuzdajte “niske strasti”. Ukoliko planirate konkretniju akciju u vezi sa životnim prostorom – kucnuo je pravi čas.

21.12 – 19.01. JARAC

Neumorni ste. Pokušavate da izađete iz šablona, boreći se sa sopstvenim slabostima. Energija jednog Ovna iz neposredne blizine pomoći će vam da se izborite sa stidljivošću i bolje funkcionišete. Ukoliko budete ležerniji, videćete da se trud isplatio. U protivnom, mogući su problemi, pa birajte!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U fazi ste poboljšanja materijalnih uslova života. Poželjno je ne preterivati u potrazi za vrednostima finansijske prirode. Okrenite se nalaženju dubljeg smisla života. Ravnoteža pomaže da dođete do duševnog mira. Iskoristite izuzetan radni kapacitet konkretno. Od filozofiranja se ne živi.

19.02 – 20.03. RIBE

Za divno čudo, vredniji nego inače. Pošto sve što je dobro ima i lošu stranu, u konkretnom slučaju izbegavajte nepromišljene poteze, jer može biti problema. Povrede i svađe su na listi opasnosti. Razumnim ponašanjem i oprezom izbeći ćete rizike i sjajno ćete funkcionisati.

OSTAVI KOMENTAR