Start Horoskop Tvoje zvezde za 8. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 8. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30053375_000003

Strelac Jamie Foxx (13.12.1967.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Teško ti polazi za rukom da se obuzdaš. Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama je evidentna, što one koji te ne poznaju može da šokira. Voljena osoba je ravnodušna jer se sa tom tvojom osobinom saživela i ne shvata te ozbiljno. Pokušaj da se relaksiraš kroz bavljenje hobijem ili sportskim aktivnostima.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Neke stvari su kristalno jasne. Bolje si se osećala kada nisi znala na čemu si. Mogla si makar da se nadaš i maštaš. Ovako, nečega se treba odreći, neke osobe treba staviti na pravo mesto. Bolno je sve to što danas preživljavaš, ali i korisno. Pokušaj da iz događaja izvučeš lekciju za budućnost.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Trenutno znaš šta hoćeš. Iako si prevrtljiva u stavovima, to ne mora po pravilu da bude loše. Mogući su sukobi kao posledica nepromišljenih izjava i burnih reakcija, bilo da je partnerstvo ili škola u pitanju. Samoća ti izuzetno prija jer je komunikacija problematična i napeta.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Funkcionišeš po sistemu vruće-hladno. Na momente ti sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi te potom hvatala panika. Kako prevazići kriznu situaciju? Strepiš i postavljaš sebi svakojaka pitanja. Savetuje se smirenost, jer napokon ostvaruješ nešto o čemu si dugo maštala.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Prijatelji, a i ostali, već su te prozreli. Shvatili su da si koristoljubiva u druženjima. Nije na drugima da donose zaključke o tvom ponašanju. Oni treba da te prihvate ili ne. To što si takva – tvoj je lični problem. Verovatno si dugo bila naivna žrtva raznih obmana, pa ti je dozlogrdilo.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Mnogi pripadnici znaka se interesuju za književnost i većinu slobodnog vremena provode uz dobru literaturu. Izuzetno zdrav intelekt, obilje ideja i mnoštvo planova danas ti se mota po glavi. Pokušavaš da se distanciraš od svega i da u samoći nađeš odgovor na neka pitanja.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Razdražljiva si, kao i obično kad tražiš dlaku u jajetu. Ukoliko se strpiš i okreneš radu koji zahteva maksimalno angažovanje, šansa da zaboraviš loše funkcionisanje biće daleko veća. Na tebi je da nešto konkretnije preduzmeš kako bi se se bolje osećala. Sve je pod direktnom kontrolom.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nervni sistem ti je izuzetno napet, osećaš da si na samoj ivici pucanja. Možda je to jedan od razloga zbog koga sve radiš užurbano. Time pokušavaš da potisneš stanje hroničnog nezadovoljstva, i utrošiš negativnu energiju koja se gomila. Pokušaj da uvidiš svoj deo odgovornosti, zbog čega tvoja emotivna veza ne funkcioniše.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Izražen je smisao za lepe stvari, a želja da u njima uživaš još jača. Ništa sebi ne uskraćuj. Druženje sa Lavovima i Vagama utiče u pozitivnom smislu na tvoje raspoloženje. To je bar lako. Posveti im maksimum pažnje, ali ni Blizance ne zanemaruj – mogu te prijatno iznenaditi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Od drugih očekuješ nemoguće, pa su razočarenja propratna manifestacija. Smatraš da si u ljubavnoj vezi oštećena strana, pa planiraš da se povučeš iz igre. Taj stav je pogrešan. Savetuje se da izdržiš do kraja, ali da drugom prilikom dobro razmisliš od koga šta treba očekivati.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Nisi u “top formi”. Treba se izvesno vreme strpeti i biti manje neurotičan, sprečiti sebe u pravljenu velikih planova i sačuvati se od razočarenja kad ih realnost sruši kao kulu od karata. Odmaraj se uz knjigu ili film, a planiranje i postavljanje ciljeva neka sačeka malo povoljniji trenutak.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Često te obuzima osećaj manje vrednosti, praćen nesigurnošću, pa se povlačiš u svoj svet. Zavlačiš glavu u pesak prepuštajući se pasivno životnoj stihiji. Malo predaha može biti korisno,ali takvo stanje se ne sme produžiti. Moraš ustati i boriti se za sebe i za ono što želiš.

OSTAVI KOMENTAR