Start Horoskop Tvoje zvezde za 8. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 8. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Uspeh je neminovan, ali morate se malčice pomučiti. Čim to shvatite, biće vam lakše. Ne budite, kako to umete, nestrpljivi. Situacija zahteva više fleksibilnosti, a manje nerviranja. Ishod će biti krajnje povoljan. Neki od vas osećaju malaksalost i skloni su padu imuniteta, što jednog Ovna može prilično da izbaci iz koloseka. Pošto imate tendenciju da burno reagujete, setite se da postoji nešto što se zove zdrav razum, pa ga povremeno uključite. U fazi ste pravljenja megalomanskih planova.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Aktivno se uključujete i u umetnički život. Uživaćete u lepim i skupocenim stvarima. Ukoliko se bavite propagandom, možete očekivati uspeh praćen većim finansijskim dobitkom. Imaćete uticaja na okolinu, posebno na nekog od kog možete imati koristi. Iznenadni izlivi strasti prema voljenoj osobi dovešće do blage i slatke uznemirenosti. Eventualni zdravstveni problemi mogu biti posledica loše krvne slike. Pokušajte da na adekvatan način to sanirate.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pažnju vam poklanja osoba koju ne volite. Vi ste u mislima sa nekim sa kim zbog viših okolnosti ne možete ostvariti stalnu vezu. Morate se zadovoljiti samo trenucima. Smučila su vam se ograničenja u ljubavnom životu. Barem vam nije dosadno. Ne rasipajte snagu i vreme na gluposti koje vas samo iscrpljuju i oduzimaju vam dragoceno vreme. Morate biti obazrivi i činiti sve da ojačate otpornost organizma. Opasnost od povreda i operacija postoji, ali je razumni postupci mogu sprečiti.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Do izražaja dolazi vaša elokventnost i obaveštenost. Znate sve što se zbiva oko vas. Pravi ste savetodavac kada je reč o egzistencijalnim problemima. Ni od čega stvarate mnogo. Ljubav, glavna pokretačka snaga i smisao vašeg života, potrebnija vam je nego ikad, ali ste okruženi pogrešnim osobama. Imate utisak da vas niko ne razume. Ne žalite se, sami ste birali!

05 LAV
21.07 – 21.08.
Potrebno vam je priznanje za ono čime se bavite, ali vam je ipak najvažnije mišljenje voljene osobe. Malo se odmorite i uživajte u porodičnoj idili. Ne dopustite nikome da je poremeti. Ukoliko ste sami, osećaćete se usamljenije nego inače. Mnogi Lavovi će upravo u ovom periodu pokušati da stabilizuju bračno-partnerske odnose, neki čak nastojati da ulete u bračne vode. Mogu se javiti problemi sa vidom i krvnom slikom.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Kad radite, ne umete da stanete. Potrudite se da smanjite plan dnevnih aktivnosti i pažnju posvetite odmoru; on će vam pomoći da povratite snagu i oporavite se od malaksalosti. Čuvajte se prehlada, uzimajte vitamine i redovne oboke. Sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik. Pošto mislite da ste uvek vi u pravu, tj. niste tolerantni, to vam malo teže polazi za rukom, ali dovoljno je da se malo korigujete, i sve će biti u najboljem redu.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Umetnički senzibilitet je izražen, pa ćete uživati u lepim stvarima, ali će vam smetati sve što ne zadovoljava vaše stroge kriterijume. Može se pojaviti želja da sa partnerom pretresate njegove probleme. Pošto je dotična osoba više nego zatvorena, nerviraćete se ubeđeni u to da vas laže i nešto krije. Preterujete. Dan je loš za sve što ima veze sa praktičnim stvarima, ali je odličan ako se bavite umetnošću i družite. Obratite pažnju na zdravlje, jer nagomilana napetost donekle utiče na to da se osećate loše.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Na momente vam se čini da se stvari odvijaju željenim tempom, da bi vam uskoro sve izgledalo kao čist promašaj. To osećanje neizvesnosti deluje destruktivno na vaš nervni sistem. Svemu ima leka, tako da preispitivanjem nekih planova možete naći rešenje. Možda preterujete… Slobodne Škorpije na javnom mestu mogu sresti osobu svog života. Još ako je Lav ili Vodolija… Sreća u kocki je prolaznog karaktera.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Iako na prvi pogled delujete vedro, pokušavate da prikrijete duboka emotivna preživljavanja. Da se niste zaljubili? Zbog čega patite? Možda partner ne ispunjava vaše megalomanske zahteve? Pitanja ima bezbroj, a odgovor na njih ne nalazite, bar ne danas. Pa kad je tako, ne opterećujte se uzalud. Posle obavljenih redovnih obaveza, nećete lenčariti, već ćete se zabavljati u izuzetno prijatnom društvu. Iako ste probirač, kad su prijatelji u pitanju nikome ne nalazite manu.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Divno se osećate. Fantastično funkcionišete na svim poljima. Zadovoljni ste poslovnom saradnjom i društvenim kontaktima. Miroljubivo ste nastrojeni, prožeti ljubavlju prema čovečanstvu. Takvo stanje pokušajte da prenesete i na bliže okruženje, jer je upravo njemu potrebna vaša podrška i pomoć. Često veću pažnju poklanjate onima koji to ne zaslužuju, na uštrb bližnjih. Ispravite se. Sklonost ka reumatskim i drugim naslednim tegobama trenutno je naglašena.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Budite veći optimista. Samo tako ćete uspeti da izađete iz zapetljanog problema. Ukoliko sebi sugerišete da ste u stanju da ga rešite, to će vam poći za rukom. Malo introspekcije ne bi bilo na odmet. Koliki je deo vaše krivice u svemu? Potrudite se da iz trenutne situacije izvučete maksimalnu korist. vaš sistem vrednosti se menja, što je i normalno. Promene su nešto za čim težite. Uvek ste bili avangarda, posebno u ovim teškim vremenima. Imate podršku prirode. Držite dijetu!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Odbojnost prema radu će vas držati nekoliko dana. Pokušajte da obavite minimum od onoga što morate, tek da ne sedite besposleni. Jedan od razloga za mrzovolju je oslabljen imunitet; razlog može biti vezan i za voljenu osobu. Kao da vam izmiče kontroli, jer ste preterivali sa izlivima nežnosti. Grešite ako mislite da vam partner ne uzvraća istom merom. Pošto ste previše komplikovani, samo specijalni dokazi ljubavi mogu da zadovolje vaše visoke kriterijume. Primamljivo putovanje je u izgledu.

OSTAVI KOMENTAR