Start Horoskop Tvoje zvezde za 7. setpembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 7. setpembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode, a onaj bitniji tiče se razvoja situacije na ljubavnom planu. Pošto zvezde nalažu pasivnost, odmor i manje kretanja, poslušajte njihov savet. Obogatite ishranu voćem i sokovima.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ispoštujte zahtev organizma. On poručuje da ste se umorili. Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni. Šetnja u prirodi, dobra knjiga ili film, makar i na televiziji – čine da se opuštate i, što je najbitnije, odmarate.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ne treba preterivati sa željom za dominacijom i mudrovanjem. To niko ne voli. Pred vama je puno prijatnih zbivanja koja na prvi pogled ne obavezuju. Niste svesni toga koliko će ona biti od značaja za dalji razvoj događaja. Od Škorpija – što dalje.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Nije vam lako. U toku kratkog vemenskog perioda preživljavate razna stanja. Pošto ste stekli ovo sjajno iskustvo, pokušajte da iz njega izvučete korist. Trenutno ste okupirani mističnim temama. Družite se sa Ribama.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Proveravate sopstvene mogućnosti kako biste savladali teškoće. Bitka koju vodite sada je pri kraju. Kod nekih pripadnika znaka ona se odnosi na srčane smetnje ili operacije. Moguća je želja želju za opiranjem autoritetima i borbom protiv ograničavanja slobode.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Mnoge stvari postižete na sebi svojstven diplomatski način. Ukoliko se nađete u neugodnoj situaciji, nećete biti sami. Delite iskustva sa drugima. Prisustvovaćete javnom skupu ili ćete biti u situaciji da započnete saradnju daleko značajniju nego što pretpostavljate.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Umor i loše zdravlje imaju veze sa hroničnim problemima. Ne forsirajte se, već činite isključivo stvari koje vas ne opterećuju. Pokušajte da radite ono što vas ne zamara. Shvatite da ne možemo uvek ostvariti sve želje. Nije poželjno opterećivati se sitnicama.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Još uvek osećate da ste napeti. Kao da vas nešto u grudima pritiska i pojačava vam nervozu. Sa ovim stanjem ste se već saživeli. Uprkos takvoj nelagodi, pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega. Bićete u situaciji da govorite ili na javnom skupu, ili bližnjima.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Napokon možete da predahnete. Preduzmite pripreme za putovanje – i povrede će ostati za vama. Uspešni ste u svemu čega se latite. Iskoristite ovo konstruktivno. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, nastojte da to izbegnete. Okrenite se sopstvenim.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Intuicija je izražena, kao i nervoza koja ide uz nju. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost. Probleme koji se tiču nerava pokušajte da ublažite. Niko i ništa na svetu nije dostojno da vam pokvari dan. Čak ni najboljim prijateljima to nemojte dozvoliti, iako konstantno pokušavaju.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno. Prvi utisak može da prevari. Ne obraćajte pažnju na unutrašnji nemir, ni na izvesne stvari koje su više nego trivijalne.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pripadnici ovog misterioznog znaka svojim stavovima dokazuju da misteriozni zaista jesu. Ukoliko vam neko pruži ruku, vešto ćete je odbiti, jer ne želite da vam se bilo ko meša u život, pa makar i iz najboljih namera. Zabrinuti ste za starijeg člana porodice. Svoju brigu želite da zadržite samo za sebe.

OSTAVI KOMENTAR