Start Horoskop Tvoje zvezde za 7. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 7. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

SIPAUSA30053137_000021


Škorpija Tila Tequila

Ovan
21.03. – 20.04.
Iako danas želiš da budeš blizu nekoga koga voliš, mogla bi da imaš problema u izražavanju svojih osećanja. Previše se brineš što tvoje emocije nisu u skladu s trenutnim događajima pa ćeš radije prećutati svoju zabrinutost. U ovom slučaju to i nije najpametnija ideja jer će biti očito da se suzdržavaš.

Bik
21.04. – 21.05.
Danas te privlači neko ili nešto za šta se moraš poprilično potruditi. Nemoj da racionalizuješ svoja osećanja. Ne moraš nikome opravdavati zašto se osećaš baš tako kako se osećaš. Budeš li previše okolišala mogla bi da propustiš nešto jako lepo. Kreni u svoj život onako kako želiš i ne oklevaj!

Blizanci
22.05. – 21.06.
Ne sviđa ti se ideja usporavanja ritma, ali odgovornost za ono što želiš od tebe će tražiti upravo to. Barem na neko vreme. Ne možeš više bežati od života na sledeću zabavu. Danas je dan u kome trebaš da se suočiš s njim. Srećom, tvoji strahovi su jači nego sam problem pa bi mogla i ugodno da se iznenadiš kada ga rešiš.

Rak
22.06. – 22.07.
Tvoja trenutna hiperosetljivost doprinosi topljenju emocija u vezi, ali tvoja oslobođena emotivnost prolazi kroz katarzu i otvara ti izlaz koji tražiš. Iznesi svoje frustracije pre nego što dođu do tačke ključanja jer ćeš tako srušiti podignute zidove i osloboditi ljubav oko sebe.

Lav
23.07. – 22.08.
Agresivnim ponašanjem skrivaš svoj manjak samopouzdanja i odbijaš druge od sebe kako niko ne bi video što se zapravo krije u tebi. Upamti: da bi povratila svoj čvrsti stav i samopouzdanje moraš biti iskrena prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima.

Devica
23.08. – 22.09.
Ne želiš da opterećuješ svoje prijatelje, ali mogla bi da imaš mnogo koristi budeš li iskrena prema njima i rekla im sve što te muči u poslednje vreme. Pokaži im kako si prihvatila odgovornost za svoj život, a oni su deo njega. Podeli novosti sa dragim osobama i nadoknadi izgubljeno vreme.

Vaga
23.09. – 22.10
Danas bi mogla da osetiš dašak teškoća koje će te dotaknuti narednih meseci. Ne moraš odmah da skačeš i rešavaš sve, ali nemoj ni ignorisati probleme. Istina koju već neko vreme uspešno izbegavaš dolazi na naplatu. Što se pre suočiš sa time bi će ti lakše da rešiš problem.

Škorpija
23.10. – 21.11.
Još uvek ne vidiš pravi put prema ispunjenju svojih ciljeva jer ti je budućnost blokirana prošlošću. Stari strahovi izlaze iz tebe jer polako postaješ svesna da se ništa neće promeniti ako se i ti ne promeniš. To nije lako, pogotovo pripadnicima ovog znaka koji su već dosta radili na sebi. Trenutno stvari vidiš mračnijim nego što jesu, ali to se uskoro menja.

Strelac
22.11. – 21.12
Neka nesigurnost ti se uvukla u današnji dan. Usporenija si nego inače pa bi neko mogao da se zapita da li si izgubila svoju oštrinu. Ne brini, to je samo faza. Mesec u Raku ponekad napravi zbrku u iskazivanju emocija. Možda bi mogla da preskočiš večerašnji parti i da se posvetiš sebi uz toplu kupku i neku putopisnu knjigu.

Jarac
22.12. – 20.01.
Današnji raspored planeta ti baš ne donosi sjajnu emotivnu sliku pa bi moglo da ti se desi da se povučeš u sebe. Nažalost, tvoja ideja bi mogla da propadne ako sretneš osobu koja ima isti emotivni problem kao i ti. Umesto da se okomiš na nevinu osobu prihvati poruku Univerzuma: “Otpor je uzaludan!”

Vodolija
21.01. – 19.02.
Tvoj večni optimizam je na putu sudara s realnošću, a nisi spremna da se nosiš s tim. Teško ti je da ostaneš objektivna jer imaš čvrsto mišljenje o svemu. Otpor koji ti drugi pružaju poprilično te iscrpljuje, ali te isto tako i učvršćuje u odluci da raščistiš svoje ideje. Nemoj da bežiš od istine – na kraju, ona te vodi do slobode koju priželjkuješ.

Ribe
20.02. – 20.03.
Čak iako sumnjaš u neke svoje skorije odluke, tvoja nada u pozitivno rešenje je i dalje izrazito jaka. Iako tvoja senzibilnost trenutno može da ti predstavlja problem, ne moraš zbog toga da postaneš pesimistična. Koncentriši se na pozitivne mogućnosti i ne brini unapred šta sve može poći po zlu.

OSTAVI KOMENTAR