Start Horoskop Tvoje zvezde za 7. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 7. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30053124_000034

Strelac Steven Spielberg (18.12. 1946.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Lično nezadovoljstvo prebacuješ na druge. Lakše je priznati tuđe nedotatke i uvideti sitne greške sa strane nego sopstvene probleme koji prevazilaze sva očekivanja. Šta čekaš? Kreni sa velikim spremanjem ispred svog praga. Ako nastaviš ovako da se ponašaš, imaćeš ozbiljnijih problema.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Poseduješ izuzetne potencijale za izražavanje u sferi ljubavi, umetnosti i društvenog života. Doduše, preosetljivost i česta promena raspoloženja neće te dugo držati. Sa Strelcima ćeš ostvariti sklad i od njih možeš očekivati plimu emocija. Savetuje se umerenost u svemu.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Planiraš putovanje. Mnogi Blizanci ovu ideju ostvaruju, dok će izvestan broj pripadnika znaka sve svesti na puka maštanja. Ukazuje ti se idealna prilika da istražuješ podsvest. Ima tu puno materijala za rad, pa je pravi momenat da kreneš u akciju, upravo sad, odmah.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Prijatelji su u prvom planu. Druži se sa njima ne zbog njih, već zbog sebe. Važno je da se dobro osećaš i da si zadovoljna. Planiraš da svoje ideje sprovedeš u delo, jer, kao po običaju, nisi neko ko sedi skrštenih ruku i vodi prazne razgovore. Razmišljanja o tome kako popraviti ocene – danas su u prvom planu.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Toplo ti je oko srca jer te greje ono bez čega tvoj život nema smisla – ljubav. Srećna si i zadovoljna u društvu voljenih bića, roditelja, brata ili sestre. Postavlja se pitanje zbog čega toliko konzumiraš slatkiše, posebno čokoladu, kad je sve tako idealno? Budi umerenija!

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Kontaktiraš sa inostranstvom, i to uspešno. Ukoliko ti to ne pođe za rukom, bar ćeš maštati. Pošto si stvaralački nadarena, ne dozvoli sebi taj luksuz da budeš pasivna, već kreni u akciju. Ako ništa drugo, pokaži svoje kreativne talente voljenoj osobi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Idealan dan za ljubav. Okružena si osobama koje te vole i koje čine naredne trenutke još lepšim. Čim se nađeš u sličnoj atmosferi, postaješ popustljivija, a samim tim se javlja mogućnost da u tome preteraš, kao i sa konzumiranjem onih stvari koje se ne preporučuju, slatkiša na primer.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Sklona si preteranoj osetljivosti u druženjima, ali i razmišljanju o tome kako su se svi okomili na tebe. Mnoga prijateljstva si zanemarila, a pri tom svaljuješ krivicu na drugu stranu. Nisi u stanju da primetiš svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Njih treba graditi i negovati.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Razmišljaš na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Zastoji su počeli da te opterećuju, ali si svesna da za koji dan sve treba da krene. Zahvaljujući preduzimljivom duhu, ostvarićeš nemoguće. Biće vremena i za lični napredak i za realizaciju jednog dugo željenog plana.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Nude ti se povoljne šanse. Od tebe zavisi hoćeš li ih prepoznati ili ćeš se kolebati i nećkati. Sa Strelcima imaš idealnu saradnju jer ste slični. Smatraš da si bolja i tolerantnija, ali ste u stvari isti i u manama. Ne dozvoli da voljena osoba trpi zbog tvojih brojnih obaveza.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Sve se dešava iznenada. Spontanost prija, jer ne voliš da planiraš unapred. Pošto neko iz okoline minira tvoje aktivnosti, budući da si spremna za saradnju, odlučuješ se za miran razgovor. Mnogi su posve nespremni da izađu u susret nekim tvojim zahtevima. Oslonac pronađi u samoj sebi.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Prelaziš sa reči na dela. Odlučila si se za konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. Postavlja se pitanje dokle će te držati ovo stanje? Pošto je odgovor neizvestan, nastavi ovim tempom. Učini svoj maksimum, jer te već sutra može napustiti ideja. Ponovo može nastupiti stanje pasivnosti.

OSTAVI KOMENTAR