Start Horoskop Tvoje zvezde za 7. jun 2010. godine

Tvoje zvezde za 7. jun 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN

21.03 – 20.04.
Pred tobom su divni trenuci. Svi planovi se ostvaruju, pa možeš biti zadovoljan/zadovoljna. Pošto je većina Ovnova nemirne prirode, blaga tenzija postoji. Ne brzaj sa aktivnostima i čuvaj stvari, posebno novčanik. Možeš postati laka meta džeparoša. Emotivno si zadovoljan/zadovoljna zahvaljujući Strelcu ili Lavu. Oni udovoljavaju tvojim željam

02 BIK
21.04 – 20.05.
Uspeh na školskom planu, emotivna nestabilnost. Da li se radovati ili žaliti? Raduj se, jer su ljubavne razmirice prolaznog karaktera, a pomirenja mogu još više učvrstiti vezu. Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana tvojim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Situacija je nepredvidljiva – zavisi isključivo od tebe.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Odličan period u školi učiniće da ti se isplate sva tvoja nerviranja. Ko ne reskira, taj i ne dobija. Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušaj da je na neki način popraviš. Jačaj imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima. Jedino te Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Osobina dobrog psihologa danas ti ide u prilog. Od nje imaš više koristi nego što možeš da pretpostaviš. Nikome neće poći za rukom da te nasamari. U školi sve držiš pod čvrstom kontrolom i vladaš svojom erudicijom. Sa čežnjom se prisećaš divnih trenutaka iz daleke prošlosti.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Idealan period da razmišljaš kako da popraviš ocene. Pošto si na emotivnom planu postigao/postigla željeni cilj možeš da maštaš o novom kvalitetu veze. Na okolinu deluješ fascinantno. Umeš ponekad, kada ti je do toga stalo, da iskoristiš svoje magične efekte kako bi stigao/stigla do cilja. Bavljenje sportom, hobijem i igrama na sreću biće pun pogodak. Izbegavaj svađu!

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Razmišljaj o ljubavi, budi svestan/svesna partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešiš kad je ljubav u pitanju, sačekaj da se strasti stišaju. U međuvremenu se okreni učenju, jer te očekuje uspešan i kreativan dan.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Nisi svestan/svesna trenutnog stanja, pa zapadaš u depresiju. Nemaš razloga za takvo stanje, jer ćete ti se ono o čemu maštaš ostvariti kad-tad. Ukoliko želiš da to bude što pre, uzalud se nerviraš i patiš. Preoštar/preoštra si prema okolini i partneru. Ukoliko te on ne poznaje dovoljno, možeš se uplašiti i pobeći. Nadajmo se da je upoznat sa tvojim slabostima.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Da li si razmišljao/razmišljala o tome da previše pričaš? Reči postaju devalvirane, a puno pričaš da bi prikrio/prikrila neke tragove. Poželjno je da ćutiš onda kada to situacija zahteva. Sa nekim ćeš obnoviti saradnju i druženje. Budi oprezan/oprezna, pošto naredni period može biti praćen gubicima. Jedan od pogrešnih poteza jeste i druženje sa sumnjivim osobama. Gde je tvoja intuicija? Da li treba svima verovati?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
U svom si elementu. Obilje stvaralačkih moći, želja za lepim stvarima, bilo da u njima uživaš ili da ih kreiraš. Postižeš uspeh, ali uz nečiju podršku. Konstruktivni kriticizam je na mestu, pa shodno tome slede i dalji događaji. Prijatelji shvataju da si u pravu, pa rešavaju da popuste. Na emotivnom planu si zadovoljan/zadovoljna, jer partner čini sve da to budeš. Vodiš računa o tome šta pričaš, jer se zbog pogrešnih reči možeš svađati.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Krajnje je vreme da učiniš nešto za svoju dušu. Moraš popraviti raspoloženje, pošto za to imate razloga. Teško je menjati prirodu, a ti si zatvorena, stidljiva i bezrazložno nezadovoljna osoba. Uspeh i novac su svuda oko tebe i treba ih samo pokupiti. Nova ljubav i nov predmet interesovanja ulepšavaju ti dan. Emotivniji si nego što bi zaista trebalo da budeš. Nalaziš greške tamo gde ih nema. One se prvenstveno odnose naprijatelje. Poželjno je bavljenje sportom kako bi iz sebe izbacio/la višak energije.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
20.01 – 18.02
Ko o čemu – Vodolije o ljubavi. Preplavljen/na si osećanjima, ne samo muško-ženskim već i onim u vezi sa dragim osobama. Pošto se niko ne meša u tvoje planove, dobro se osećaš. Uživaš u svim sferama života kako to samo ti umeš – do kraja. Budi umereniji/umerenija i odmereniji/odmerenija. Imaginacija je pojačana, nove ideje ti se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastraniš. Stoga moraš uključiti i zdrave rezone.
12 RIBE
19.02 – 20.03.
Novonastale okolnosti čine te kolebljivim. Osećaš emotivno ograničenje u vezi. U fazi si ponovnog otrežnjenja po mnogim pitanjima. Pošto si se u jedno prijateljstvo debelo razočarao/la, razmišljaš da ga prekineš. Ne prenagljuj sa odlukom, već se okreni pametnijim izazovima. Prijatan susret! Šansa da ostvariš putovanje u inostranstvo još uvek postoji.

OSTAVI KOMENTAR