Start Horoskop Tvoje zvezde za 7. januar 2010.

Tvoje zvezde za 7. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30053842_000015

Jarac Noah Cyrus (8.1.2000.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nisi u formi. Nešto nije kako treba, tako da imaš želju za svađom i lošim postupcima prema okolini. Moguće su čak i nasilne reakcije. Iako si svesna činjenice da preteruješ, to je jače od tebe. Sa ne baš slatkom ovnovskom prirodom treba se nositi, što ti teško pada. Snosićeš posledice.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Za divno raspoloženje možeš zahvaliti voljenoj osobi i ljubavi kojom vas obasipa. Na svim poljima očekuj blagostanje, posebno na onima kojima daješ prioritet. Pošto si po prirodi perfekcionista, želećeš da se iskažeš svuda, pa i u ljubavi. Ovo poslednje biće malo teže. Možda je krivica u tebi?

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Prolaziš kroz sebi svojstvenu proveru nerava. Pošto si gluva za savete, srljaš u propast. Buneći se protiv nečega što ugrožava tvoje interese, nisi ni svesna svog egoizma i želje da se nametneš. To okolini smeta. Roditelji najbolje osećaju taj pritisak, pa će pokušati da ti pomognu.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Čini se kao da danas neko stoji zmeđu tebe i tvog zadovoljstva, ali to je samo opravdanje koje koristiš kada želiš da izbegneš vlastitu (ne)odgovornost. Umesto što kriviš sve oko sebe, promeni stav i ponašanje jer će to imati pozitivan učinak na trenutnu situaciju.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Osetićeš potrebu za druženjem, kulturnim događanjima i izlaskom. Poželiš li da ti ovo veče bude ugodno i opuštajuće, pođi u bioskop ili pozorište. Dođeš li u posed novih informacija, promenićeš mišljenje, a spornoj situaciji pristupićeš iz novog ugla.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Polako ali sigurno krećeš u nove pobede. Planove koje si sebi zadala sa lakoćom ćeš, na sebi svojstven način, ostvariti. Eh, kad bi svi bili kao ti? Problem je u tome što nailaziš na nerazumevanje okoline. U želji za perfekcijom nema ti premca, što drugi shvataju kao sitničarenje. Njihov problem.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pred tobom je predivan dan, onakav kakav si potajno i priželjkivala. Valja ga osmisliti na najbolji mogući način, kako ne bi ništa propustila. Sa partnerom si u harmoničnim odnosima, sa prijateljima i kućanima takođe, pa iskoristi tu situaciju i uživaj u božićnim praznicima kao nikada pre.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nerviraćeš se zbog nekoga ko konstantno pokušava da omalovaži tvoj trud. Nažalost, ima i takvih ljudi, pa je poželjno ne gubiti glavu, već biti svestan te mogućnosti. Ko ume najbolje da se bori ako ne ti? Samo pazi da ne preteraš, jer će te to koštati više živaca nego što vredi.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Problem dana odnosi se na zdravlje i imunitet. Prehlade, virusne infekcije i malaksalost postaju prateća pojava. Ponekad nije loše pobeći od stvarnosti, pa makar na nekoliko minuta. U tvojim maštarijama najviše će ti pomoći knjige, slike i umetnost uopšte.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Problemi u komunikaciji traju već duže vreme. Više nemaš dovoljno snage da se sa njima boriš, što je počelo da te opterećuje. Nervozna si i nezadovoljna drugima. Kad bolje razmisliš, nezadovoljstvo potiče od osećanja sopstvene nemoći. Šta da učiniš kako bi se se bolje osećala? Potraži stare prijatelje, naravno!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Promisli pre nego što kreneš u akciju, jer te brzopletost može koštati. Susret sa licem od autoriteta, kao i povrede, možeš izbeći samo opreznim ponašanjem. Nove okolnosti zahtevaju da im se prilagodiš. Ukoliko ti budu odgovarale, neće biti problema. U protivnom…

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Situacija je i dalje pod kontrolom. Na emotivnom planu moguće su nesuglasice, pošto smatrate da voljena osoba ne ispunjava ni izdaleka tvoja očekivanja. Savetuje se ili smanjenje želja ili promena partnera, ili pak iskren uvid u suštinu vaših odnosa. Možda preuveličavaš svoje probleme.

OSTAVI KOMENTAR