Start Horoskop Tvoje zvezde za 7. decembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 7. decembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?


Rešavate poslovne probleme, pa zaboravljate na lično nezadovoljstvo. Ukoliko shvatite šta zapravo hoćete, biće sjajno. U protivnom, okolinu ćete zamarati nezadovoljstvom izazvanim neostvarenim ličnim ambicijama. Mnogi Ovnovi imaju kvalitete, ali šta vredi kad ne umeju da ih plasiraju. Neka bar razmisle o tome.


Partner pokušava da vas izbaci iz ravnoteže, ali se ne date. Iako ste osetljivi na njegove otrovne opaske, terate uporno po svome. Budući da ste pod snažnim Mesečevim uticajem, ako želite bolje da funkcionišete, izađite na svetlost dana. Više kiseonika i prirode ne bi bilo na odmet. To je bar lako.


Lično nezadovoljstvo prebacujete na druge. Lakše je priznati tuđe nedotatke i uvideti sitne greške sa strane nego sopstvene probleme koji prevazilaze sva očekivanja. Šta čekate? Krenite sa velikim spremanjem ispred svog praga. Ako nastavite ovako da se ponašate, imaćete ozbiljnijih nervnih problema.


Nezadovoljni ste i nesigurni, što dovodi do psihosomatskih bolesti. Niste razradili plan i ne znate čemu treba dati prioritet. Stoga je poželjno okrenuti se radu, jer samo tako možete postići duševni mir. Ukoliko se budete opterećivali drugima i njihovim izlivima besa, samo ćete se nervirati. Prihvatite savet Device.


Doživljavate nesklad na svim nivoima. Delimično je kriva okolina, ali ste i vi doprineli da dođete u tu situaciju. Osetljivi ste na partnerove uticaje, a ponekad i nisu neosnovani. On na vas utiče jače nego što mislite. Od Škorpije potražite savet kako biste što bezbolnije izašli iz krize.


Izvesna situacija koja vas je zadesila utiče na to da ne možete da se snađete. Prosto ne znate odakle da krenete kako biste bolje funkcionisali. Možda bi vas neko do čijeg mišljenja držite mogao pravilno usmeriti? Ne dozvolite da pobedi pesimizam, jer imate puno kvaliteta i možete rešiti problem.


Pravite novu strategiju, jer stara više ne donosi rezultate. Potreban vam je kratak predah od druženja, tako da u samoći možete da slažete kockice i sumirate utiske. Sa olovkom i papirom stavljate crno na belo prihode i rashode, jer nova situacija zahteva čiste račune. Porodični problem iziskuje vaše angažovanje. Rešićete ga sa uspehom.


Imate odane prijatelje među ženama, pa se nadajte lepom događaju sa te strane. Ukoliko planirate slavlje ili putovanje, pravi je momenat da donesete odluku. Poželjno je da sa kolegama budete na distanci, jer su odnosi sa njima samo na prvi pogled zadovoljavajući. Niste ni izdaleka zadovoljni.


Sve je u znaku uspešne poslovne saradnje i divnih kontakata. Imate podršku Blizanca, koji jedino u Vašem društvu nije “nezgodan”. Sa nekim se dopisujete i planirate buduće događaje. Pošto još uvek imate nerešenih problema, sačekajte koji dan pre nego što donesete konačnu odluku.


Izuzetno plodan dan. Ostvarujete sve što ste naumili, što se posebno odnosi na umetničke težnje. Većina pripadika ovog praktičnog znaka teži perfekcionizmu i lepoti, pa ima i sve šanse da se lepo oseća; posebno ako je okolina razume. U protivnom, uzalud se dokazuje i nervira.


Sve se dešava iznenada. Spontanost prija, jer ne volite da planirate unapred. Pošto neko iz okoline minira vaše aktivnosti, budući da ste spremni za saradnju, odlučujete se za miran razgovor. Mnogi su posve nespremni da izađu u susret nekim vašim zahtevima. Oslonac pronađite u samom sebi.


Mogući su nesporazumi, nastali kao posledica preosetljivosti u komunikaciji sa okolinom. Radite na jačanju praga tolerancije. Ako nastavite da iz okoline eliminišete jednu po jednu osobu, ostaćete sami na svetu. A šta onda? Čovek je društveno biće, tako da mora kontaktirati sa ljudima.

OSTAVI KOMENTAR